• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۷۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت؛

ایجاد محدودیت در بلاک چین امکان پذیر نیست

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک گفت: با توجه به این که بلاک چین یک فناوری است، هیچ کشوری نمی‌تواند مانع ورود و فعالیت دیگر کشور‌ها در این حوزه شود.

ایجاد محدودیت در بلاک چین امکان پذیر نیستبه گزارش خبرگزاری صداو سیما از ستاد خبری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، سید ابوطالب نجفی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود امکان ایجاد محدودیت در بستر بلاک چین در سطح بین‌الملل وجود دارد، افزود: با توجه به اینکه بلاک چین یک فناوری بوده و محدویت پذیر نیست بنابر این بسیاری از شرکت‌ها هم اکنون در ایران در حال استفاده از آن هستند.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک تأکید کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند مانع بهره‌گیری از این فناوری در سایر کشور‌ها شود، اما در صورت توافق برای پرداخت‌های منطقه‌ای از بستر بلاک چین می‌توان بانک عاملی را که پشتوانه ارز رمز مورد تبادل در توافق‌های منطقه‌ای به‌منظور تسویه مبادلات در آن ذخیره می‌شود را تحریم کند.
وی در خصوص روش‌های نوین تسویه و پرداخت‌های تجاری در تبادلات مالی بین‌الملل گفت: بسیاری از کارشناسان اظهار می‌کنند با ارز رمز‌ها می‌شود، تحریم‌ها را دور زد درحالی که مبنای ارز رمز‌ها استفاده از فناوری بلاک‌چین است و این بستر در مدیریت تحریم برای انجام مبادلات منطقه‌ای و بین‌المللی نمی‌تواند به‌عنوان ابزار مورداستفاده قرار گیرد.
وی، توافقات سیاسی و اقتصادی بین دولت‌ها را مهم‌ترین مسئله در تبادلات بین‌المللی در بستر بلاک چین و با ارز رمز‌ها دانست و اظهار داشت: این امر با پیچیدگی‌های متعددی مواجه بوده که به نحوه تسویه بازمی‌گردد البته نحوه تسویه در تبادلات مالی بین‌المللی و این‌که چه شخص یا نهادی در کدام کشور عامل تسویه باشد دارای اهمیت است، ولی مهم‌ترین مسئله دراین‌بین پشتوانه ارز رمز مورداستفاده در تبادلات مالی منطقه‌ای و بین‌المللی است.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه، دارایی که مورد توافق تمام کشور‌ها است باید به‌عنوان پشتوانه ارز رمز‌ها در تبادلات منطقه‌ای در نظر گرفته شود که می‌تواند طلا، دلار و یورو باشد، افزود: در صورت شکل‌گیری چنین توافق‌هایی در مراحل بعد ذخیره‌سازی پشتوانه در بانک عامل به‌عنوان نهادی برای تسویه باید انجام شود.
نجفی یادآور شد: موارد فوق چالش‌های اصلی در انجام تبادلات مالی با ارز رمز‌ها هستند و تاز مانی که این موانع حل نشود، نمی‌توان از این ابزار مالی نوین در منطقه به منظور تبادلات تجاری استفاده کرد.
وی بابیان این‌که عمده تبادلات تجاری از سوی فعالان اقتصادی صورت می‌گیرد، تأکید کرد: ایجاد انگیزه و مشوق برای فعالان اقتصادی در بهره‌گیری از بستر بلاک چین از دیگر موارد مورد توجه است البته اطمینان تجار از وجود یک چارچوب حقوقی محکم در تبادلات مالی در بستر بلاک چین، امنیت اطلاعات و آگاهی از نهادی که ریسک معاملات را تضمین می‌کند در زمان اجرا اهمیت ویژه‌ای در بهره‌گیری از رمز ارز‌ها برای مدیریت مبادلات مالی و تجاری منطقه‌ای دارد.
هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع انقلاب بلاک چین در روز‌های ۹ و ۱۰ بهمن ۹۷ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)