• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۳۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷
اجتماعی
اوحدی با تقدیر از عوامل «حوالی پاییز»:

فاجعه منا در تاریخ اسلام بی‌سابقه بود

آیین تقدیر از عوامل سریال «حوالی پاییز» با حضور رییس سازمان فرهنگی هنری، مدیر شبکه سه، جمعی از عوامل سریال و جمعی از خانواده شهدای منا در فرهنگ‌سرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، آیین تقدیر از عوامل سریال «حوالی پاییز» ظهر با حضور سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و علی فروغی مدیر، ناصر کریمان مدیر گروه اجتماعی و مهدی آذرپندار مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه، علی‌محمد اسماعیلی رییس فرهنگ‌سرای رسانه، رویا تیموریان، حسین نمازی، سینا سرلک، بهرام ابراهیمی و جمعی از عوامل این سریال و جمعی از خانواده شهدای منا در فرهنگ‌سرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی برگزار شد.
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نخستین سخنران این مراسم بود که
گفت: فاجعه منا در تاریخ اسلام بی‌سابقه بود. روزهای سختی پس از حادثه بر ما گذشت و فرزندان شهدایی که در جمع حضور دارند خودشان گواه این اتفاقند. من در کتاب «شرحی غم بار در فاجعه منا» گوشه‌ای از این اتفاقات را نوشته‌ام اما بسیاری از ماجراها قابل بازگو شدن نیستند.
اوحدی با تقدیر از مجموعه بسیج صدا و سیما گفت: یکی از مهم‌ترین بیانات مقام معظم رهبری درباره فاجعه منا، تلاش برای زنده‌نگاه داشتن آن بود. خوشحالیم که شما فارغ از برخورد شکلی و با تحقیق عمیق‌تری اتفاقی را رقم زدید که از زبان هنر بر دل مردم نشست و ماندگار شد.
وی افزود: خداوند در آیات فراوانی به این اشاره کرده است که «حج» متعلق به مردم است؛ نه حتی مسلمانان و نه متعلق به یک کشور و قبیله، و دولت‌ها در این مراسم پرشکوه تنها مسئولیت شان حفظ امنیت زائران است که کارشکنی‌ها و بی‌کفایتی‌های دولت عربستان در این امر بر کسی پوشیده نیست. کار به جایی رسیده که «صد عن سبیل الله» شده‌اند و جلوی ورود مردم مظلوم سوریه و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه را هم گرفته‌اند.
رییس سازمان فرهنگی هنری با اشاره به نقش تاثیرگذار مقام معظم رهبری در مدیریت فاجعه منا گفت: بسیاری از سفرا به من می‌گفتند که ما باور نمی‌کنیم شما توانستید اجساد شهدایتان را از عربستان پس بگیرید؛ و این اتفاق رخ نمی‌داد مگر با برخورد محکم مقام معظم رهبری. امیدواریم هرچه زودتر شورای مشورتی با حضور کشورهایی که هر ساله در موسم حج حضور دارند و شورای حقیقت یاب با حضور کشورهایی که در این حادثه لطمه دیدند، تشکیل شود.
اوحدی در پایان گفت: قدرشناسی اتفاقی است که در آموزه‌های دین ما به آن بسیار تاکید شده است ما قدردان این حرکت شما هستیم و امیدواریم کار ارزشمند شما که اولین قدم برای بازگویی این فاجعه بزرگ بود راهگشای فعالیت‌های فرهنگی بسیاری شود.

فروغی: «حوالی پاییز» فرزند زمانه خویش است
علی فروغی مدیر شبکه سه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران دیگر سخنران این مراسم بود. وی با اشاره به پر مخاطب بودن سریال «حوالی پاییز» گفت: بر اساس نظرسنجی که در تهران صورت گرفت، تعداد مخاطبان این سریال ۳۳ درصد اعلام شد. عموما اینگونه است که تعداد بیننده در کل کشور ۲۰ درصد بیشتر از تهران است و این موضوع بیانگر این است که این سریال توانسته ۴۵ درصد از مخاطبان را به خود جلب کند که برای یک سریال ۲۰ قسمتی عدد قابل توجهی است.
مدیر شبکه ۳ اضافه کرد: عموما با سریال‌هایی مواجه می‌شویم که تفاوتی نمی‌کند چه زمانی ساخته شده اما حوالی پاییز فرزند زمانه خویش است و برای همین دوره و برای همین روزگار ساخته شده است.
وی افزود: در احادیث معصومین ما «حج» یک فریضه دینی-سیاسی است. امام خمینی(ره) نیز در بیانه خود در اتفاقات حج خونین یک بیانیه دینی-سیاسی است. ما از این جنبه سیاسی غافل شده‌ایم و در «حوالی پاییز» سعی شد تا به این جنبه مغفول مانده توجه شود.
علی فروغی در پایان سخنان خود گفت: این سریال چه در زمان تولید و چه در زمان نمایش با سختی و حواشی‌ زیادی همراه بود و تنها چیزی که همه این سختی‌ها را برای همه ما آسان کرد، نامه ۱۰۰ خانواده شهید به این سریال بود. این نامه برای من و برای همه عوامل جوان تولید این فیلم ارزشمندترین هدیه بود.
آیین تقدیر از عوامل این سریال با حضور سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، علی فروغی مدیر شبکه سه، علی‌محمد اسماعیلی رییس فرهنگ‌سرای رسانه، مهدی آذرپندار مدیرگروه فیلم و سریال شبکه سه و یکی از فرزندان شهدای منا از عوامل این سریال تقدیر شد.

مهری: کاری در شان شهدای منا نکردیم
حسین مهری بازیگر این سریال درباره حضور در این سریال تلویزیونی گفت: مدتها بود که در تلویزیون حضور نداشتم، بعد از آنکه طرح این سریال را خواندم تصمیم گرفتم که در آن بازی کنم اما یک عذرخواهی بزرگ به خانواده شهدای منا بدهکارم چرا که این کار به نظر من نتوانست گوشه‌ای از غمی که در دل تک‌تک ما پس از این حادثه به وجود آمد را نشان دهد و معتقدم کاری در شان شهدای منا نکردیم.

تیموریان: فاجعه منا یک قتل‌عام جهانی بود
رویا تیموریان دیگر بازیگر این سریال درباره حضور در «حوالی پاییز» گفت: من به ایران افتخار می‌کنم و در مسائلی مثل منا در کنار مردم بودن را وظیفه ذاتی خودم می‌دانم. از فاجعه منا بسیار اندوهگین بودم و پس از خواندن طرح فیلمنامه و دیدار با حسین نمازی احساس کردم که باید در این سریال حضور پیدا کنم. قطعا کارمان نقاط ضعفی داشته است و به نظر من نقاط ضعف باید باشند تا میل تعالی درون انسان ایجاد شود.
وی افزود: فاجعه منا یک قتل‌عام جهانی بود. چه چیزی غم‌انگیزتر از مرگ انسان‌های مظلوم در یک سرزمین مقدس است؟ برای من حضور در نقش خانواده شهدا در فیلم‌ها، نمایش‌ها و مجموعه‌ها تعظیم به صبر و شکوه این خانواده‌هاست. امیدواریم خانواده «حوالی پاییز» توانسته باشد یادآوری کوتاهی از شما خانواده این شهدا باشد.

رحیمیان ثابت: آثار هنری بهترین یادآوری است
لیلا رحیمیان‌ثابت فرزند شهید منا رضا رحیمیان‌ثابت آخرین سخنران این مراسم بود. وی با تقدیر از رییس سازمان فرهنگی هنری برای توجه ویژه به خانواده شهدای منا گفت: نمایندگانی از خانواده شهدای منایی که در این جمع حضور دارند به عنوان مخاطبان این مجموعه تنها نقدی که به نویسنده و کارگردان این مجموعه دارند پرداخت سطحی به این اتفاق است. آنچه که ما در حوالی پاییز دیدیم حتی یک هزارم اتفاقاتی نبود که بر خانواده این شهدا گذشت.
وی افزود: ما در فاجعه منا یه عده شهید داریم و یک عده جانباز. بسیاری از خانواده این شهدا پس از این حادثه آسیب دیدند، آسیبی که به سادگی قابل جبران نیست. مانند پایان سریال شما با کنفرانس خبری که می‌خواهید به بیننده این را القا کند که پرونده این فاجعه هنوز باز است، همه آسیب دیدگان این فاجعه و همه خانواده‌های شهدای منا چشم به راه رسیدگی به این پرونده‌ایم و امیدواریم آثار باکیفیتی در رابطه با این فاجعه بزرگ تولید شود تا از یادمان نرود چرا که آثار هنری بهترین یادآوری است.
حوالی پاییز به کارگردانی حسین نمازی و تهیه‌کنندگی سعید پروینی با موضوع حادثه منا در ۲۰ قسمت ۴۵ دقیقه آبان ماه ۹۷ روی آنتن شبکه سوم سیما رفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سنگ‌شکن کارخانه آهک خاتون‌آباد فعال شد
بازدید دادستان تهران از سایپا
باخت مس رفسنجان برابر نفت امیدیه در لیگ برتر والیبال بانوان
حال وهوای این روز‌های صیادان گیلانی
برگزاری مراسم چهلم شهدای کودتای آمریکایی صهیونیستی در قم
آئین تکریم کوروش زارعی در حوزه هنری
خبر‌هایی از رونمایی از کتاب زندگینامه سردار شهید مهدوی نژاد در سرخه
صنایع تبدیلی حلقه مفقوده کشاورزی و زراعت گیلانیان
تدارک ۱۱۰ برنامه فرهنگی و مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت ویژه ماه مبارک رمضان
پیگیری موانع تکمیل یکی از بیمارستان‌های کرمان
نویدکیا: امیدوار به صعود هستیم؛ الاهلی حریف خوبی است
راه اندازی سامانه هوشمندسازی فرآیند‌های قضائی 
مراسم چهلم شهید فتنه آمریکایی - صهیونی در خلخال
افزایش محسوس دمای هوا در مازندران؛ دما به ۳۰ درجه می‌رسد
ترکیب استقلال مقابل الحسین
سالگرد شهادت۲۷۶ پاسدار سانحه سقوط هواپیمادر سیرچ کرمان
چله غم ملت ایران در عزای شهادت نیرو‌های مدافع امنیت و قربانیان
اختتامیه مسابقات و جشنواره‌های قرآنی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی سپاه قدس گیلان
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جازموریان
برگزاری جشن عبادت دختران چرامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)