• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

ارزش اقتصادی ۱۰۰ شاخه گل رز معادل یک بشکه نفت است

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: ارزش اقتصادی ۱۰۰ شاخه گل رز معادل یک بشکه نفت است.

ارزش اقتصادی ۱۰۰ شاخه گل رز معادل یک بشکه نفت استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از ­سازمان مرکزی تعاون روستایی، ­حسین شیرزاد در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه سراسری گل و گیاه شهرستان پاکدشت در استان تهران ­با بیان اینکه­ ارزش اقتصادی ۱۰۰ شاخه گل رز معادل یک بشکه نفت است افزود:­ لذا توسعه صادرات، افزایش معنادار اشتغال، جذب منابع سرمایه‌ای و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تأمین و تولید اندامهای تکثیری از جمله سیاست‌های محوری وزارت جهاد کشاورزی در صنعت گل و گیاه کشور است.

­وی­ به سیاست های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی در زیر بخش تولیدات گل و گیاه زینتی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین ظرفیت های اشتغال در بخش کشاورزی مربوط به زنجیره تولید گل و گیاه است و با توجه به مزیتهای صادراتی محصولات و پتانسیل بسیار مناسب زنجیره تأمین و تولید این صنعت در ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک کشور و همچنین ویژگی های بیشمار دیگر، لزوم برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف در توسعه همه جانبه این رشته از فعالیت‌های کشاورزی کاملاً احساس می‌شود.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با تأکید بر مثبت بودن تراز تجاری تولیدات گل و گیاه کشور و ضرورت برندسازی و افزایش توان رقابتی در بازارهای بین‌المللی تصریح کرد: در افق چشم انداز ۱۴۰۰ در نظر داریم با استفاده از ظرفیت‌های مناسب بخش خصوصی و توانمندسازی آنها از طریق انسجام بخشی تشکیلاتی در جهت توسعه صادرات به میزان حدود یک میلیارد دلار و جذب منابع سرمایه‌ای داخلی و خارجی، سهم قابل توجهی از بازار اتحادیه اروپا را به صنعت گل و گیاه کشور اختصاص دهیم.

وی با ارائه آمار تولیدات کنونی کشور در تولید و تجارت محصولات گل و گیاه زینتی و برنامه‌های پیش‌روی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی، افزود: تأمین مالی فعالان و علاقه‌مندان از طریق ترغیب سیستم بانکی در اعطای تسهیلات ارزان قیمت، ایجاد زیرساخت های بازرگانی محصولات نظیر باراندازهای تخصصی و تشکیل صندوق تخصصی و فدراسیون تولیدکنندگان گل و گیاه از جمله برنامه‌های مهم در دست اقدام مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی است.

گفتنی است؛​­ هم اکنون بر اساس آمارهای موجود، اتحادیه سراسری گل و گیاه ایران مشتمل بر ۳۰ شرکت تعاونی در حال فعالیت بوده و استان­تهران با ۹۳۳ میلیون، استان مرکزی با ۲۶۱ میلیون و استان مازندران با ۱۴۷ میلیون شاخه و گلدان گل، حائز رتبه های برتر در تولید گل و گیاه کشور هستند. ارزش تولیدات این صنعت به ویژه در چهار نوع گل پر مصرف داخلی، معادل ۴۰۰ میلیون یورو و میزان صادرات محصولات در سال گذشته بالغ بر ۲۲.۷ میلیون دلار بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)