• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در گردهمایی اعضای هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر؛

ضرورت کاربردی سازی علم و پژوهش در دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: بابد به کاربردی سازی علم و پژوهش در دانشگاه‌ها توجه شود.

ضرورت کاربردی سازی علم و پژوهش در دانشگاه‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر سید احمد معتمدی در گردهمایی اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال‌هایی که در این دانشگاه مسئولیت داشتیم با کمک استادان به موفقیت‌هایی دست یافتیم، اما باید این روند توسعه یابد.

وی با اشاره به تدوین و اجرای برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: قرار گرفتن دانشگاه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان و تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم از برنامه‌های اصلی این دانشگاه به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: اگر بتوانیم به دانشگاه نسل سوم تبدیل شویم بنابراین قادر خواهیم بود تا در چرخه اقتصادی کشور و تربیت دانشجویان مهارت آفرین موثر باشیم.

معتمدی گفت: برنامه راهبردی این دانشگاه در سال‌های ۹۳ و ۹۴ تدوین شد و اکنون واحدی برای نظارت و به روز رسانی این برنامه در دانشگاه ایجاد شده است.

وی افزود: یکی از اهداف مسئولان این دانشگاه ایجاد محیط آرام برای دانشجویان بود که در این راستا موفق بودیم به نحوی که مجوز‌های اجرای برنامه‌های دانشجویی به طیف‌های مختلف سیاسی در این دانشگاه ارائه شد و در محیطی آرام این برنامه‌ها اجرا شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: لازمه حرکت، ایجاد محیطی مناسب و تقویت همدلی است.

معتمدی تاکید کرد: برای توسعه کیفی فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه اصلاحات ساختاری را در سال‌های گذشته در قالب بازنگری و تدوین قوانین، ضوابط و رویه‌ها آغاز کردیم و براین اساس نظمی در این حوزه‌ها ایجاد شد.

وی با اشاره به روز رسانی روند جذب، تبدیل وضعیت و ارتقا اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درحال حاضر هر ۱۵ روز یک جلسه در این زمینه تشکیل می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در چند سال گذشته ۱۰۰ عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه جذب شدند این درحالی است که تعداد ۸۸ عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در سال‌های گذشته بازنشسته شده اند.

دکتر معتمدی گفت: برنامه داریم تا در راستای ارتقا کیفیت فعالیت‌های این دانشگاه نحوه ارائه پروژه به دانشجویان دوره دکتری را بازنگری کنیم.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر موضوع اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر نیز جدی شده است، افزود: بنابراین جهت گیری دانشگاه‌ها باید به نحوی صورت گیرد که به موضوع اشتغال توجه داشته باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بابد به کاربردی سازی علم و پژوهش در دانشگاه‌ها توجه شود و در این راستا میزان قرارداد‌های صنعتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۲.۵ برابر رشد یافته است.

معتمدی تاکید کرد: میزان اعطا مجوز به فعالیت‌های دانشجویی در این دانشگاه ۲.۵ برابر در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی رشد یافته است.

وی گفت: در سال‌های اخیر به تمامی گرایش‌های مختلف مجوز فعالیت دانشجویی اعطا شده است و در عین حال تنش‌ها نیز در این دانشگاه کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در ۴ سال گذشته ۷۰ درصد ظرفیت سلف‌های دانشجویی این دانشگاه افزایش یافته و آشپزخانه دانشگاه نیز صنعتی شده است.

معتمدی گفت: همچنین ۱۵ درصد ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه نیز با کمک خیران توسعه یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)