• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
بوشهر » ورزشی
فوتبال برتر؛

تساوی پارس جنوبی جم برابر صدرنشین لیگ برتر

پارس جنوبی‌جم در هفته هشتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر در برابر مهمانش پدیده مشهد به تساوی یک به یک دست یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، این دیدار دیشب در ورزشگاه تختی جم برگزار شد و نیمه اول این بازی با برتری پدیده به پایان رسید.

 در نیمه دوم دو تیم حملات فراوانی روی دروازه یکدیگر انجام دادند اما این پارس جنوبی جم بود که توانست به گل برسد و نتیجه را به تساوی بکشاند.

گل‌های این دیدار را یونس شاکری در دقیقه ۳۳ برای پدیده مشهد و مجید علیاری در دقیقه ۶۰ برای پارس جنوبی به ثمر رساندند.

تساوی پارس جنوبی جم برابر صدرنشین لیگ برتر

پدیده با این تساوی ۱۷ امتیازی شد و صدر جدول را از سپاهان پس گرفت. پارس جنوبی هم ۹ امتیازی شد و در رده هفتم ایستاد.

سرمربی پارس جنوبی جم جمعه‌شب در پایان این دیدار گفت: نیمه دوم کل بازی دست ما بود و در خلق موقعیت هم خوب بودیم اما بدشانس و کم دقت بودیم در ضربات آخر شرمنده شدیم که نتوانستیم تماشاگران را با پیروزی خوشحال کنیم.

مهدی تارتار افزود: به صورت اتفاقی گل را دریافت کردیم. فوتبال بازی اشتباهات است و هر تیمی کمتر اشتباه کند می‌تواند برنده باشد.

 وی ادامه داد: در این دو سه سالی که اینجا بوده‌ایم دیده‌ایم که همیشه در حق ما اجحاف می‌شود. از داوران می‌خواهیم که اگر هواداران نجیب و اصیل یک تیم احترام نگه می‌دارند و چیزی نمی‌گویند، حق آن‌ها را بدهند و انتظار داریم داوران این مسئله را لحاظ کنند.

تساوی پارس جنوبی جم برابر صدرنشین لیگ برتر

سرمربی پارس جنوبی جم بیان کرد: امیدواریم در حق ما اجحاف نشده باشد وگرنه دو امتیاز ارشمند را با اشتباه داوری از دست داده‌ایم.

تارتار گفت: برنامه‌های «شب‌های فوتبال» و «نود» باید عدالت را اجرا کنند. برای برخی از تیم‌ها به صورت مفصل روی آن‌ها تمرکز می‌کنند، ولی از ما حمایتی نمی‌شود. از نظر مالی مشکل داریم، ولی از دیگر نظر‌ها نیز باید حمایت شویم تا این تیم به سرنوشت دیگر تیم‌ها دچار نشود.

وی تصریح کرد: ما در هر دو جام با تمام وجود تلاش می‌کنیم و بازیکنان ما یک دست هستند و تفاوت چندانی بین بازیکنان ما نیست و کیفیت خوبی داریم و از همه نفرات استفاده می‌کنیم.

سرمربی پارس جنوبی جم در مورد انتقاد یک خبرنگار از عملکرد تیم پارس جم نیز گفت: ما تا الان بدون اینکه پول بگیریم عملکرد خوبی داشته‌ایم. اگر مشکل من هستم تا بروم. من صادقانه کار کردم و شما خبرنگاران هم باید صادقانه عمل کنید. قلم ارزش دارد و در آن دنیا باید جوابگو باشید.

سرمربی پدیده مشهد نیز بازی مقابل پارس جنوبی جم را جان‌دار و تماشاگرپسند عنوان کرد و افزود: تیم جم تلاش بیشتری از ما داشت تا بازی را نبازد وخط دفاع ما تحت فشار قرار گرفت و گل را دریافت کردیم.

تساوی پارس جنوبی جم برابر صدرنشین لیگ برتر

یحیی گل‌محمدی گفت: با وجود مشکلاتی که داشتیم بازی خوبی را ارائه کردیم و خوشحالیم که همچنان در صدر جدول هستیم و امیدوارم در تعطیلات بتوانیم نقاط قوت را تقویت کنیم و نقاط ضعف را پوشش دهیم.

 وی ادامه داد: بازیکنان خوبی در اختیار داریم که با جان و دل کار می‌کنند و دنبال پیشرفت هستند و این حس پیشرفت عاملی است تا بازیکنان ما روز به روز بهتر شوند و علی‌رغم مشکلات روند رو به رشد خوبی را داشته‌ایم.

وی افزود: تعطیلات لیگ هزینه‌ها را بالا می‌برد و سخت است که بازیکنان را در شرایط مسابقه نگه داریم به ویژه تعطیلات طولانی‌مدت، کار را سخت می‌کند. در کشور ما اولویت با تیم ملی است و ما هم احترام می‌گذاریم.

سرمربی تیم فوتبال پدیده مشهد با تشکر از میزبانی جم، بیان کرد: در شهر جم از حضور در کنار مردم باصفا و مردم خونگرم اینجا لذت بردم و حس خوبی داشتیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)