باید همه برای دفاع از حق و عدالت و مبارزه با ظلم آماده باشند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار؛ یکی از علمای شهر صیدا در لبنان گفت همه باید برای دفاع از حق و عدالت و مبارزه با ظلم آماده باشند.
علامه شیخ عفیف النابلسی در مراسم عزاداری روز عاشورا در مجتمع حضرت زهرا علیها السلام در شهر صیدا تأکید کرد: باید هر آنچه در اختیار داریم در این راه تقدیم کنیم .
وی افزود: جنبش مبارک مقاومت که در دوران معاصر با فعالیتهای شیخ عبدالحسین شرف الدین و امام موسی صدر و شیخ راغب حرب و سید عباس الموسوی آغاز شد در واقع با کمک گرفتن از کربلا رشد یافت و هم اکنون مملو از برکت ها و خیرات و ایثاگری هاست.
شیخ علامه نابلسی گفت: اهالی ما که از محبان و هوادران امام حسین علیه السلام هستند با این روحیه والا به میدان آمدند. از این رو ملت حسینی و عاشورایی ما به میدان آمد و بر دشمنان پیروز شد؛ به طوری که می توان گفت: این پیروزی ها نظیر و مانندی ندارد و مقاومت با تکیه بر امید و اعتماد خود در همان مسیر عزت و کرامت گام برداشت.