• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۴۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
اجتماعی
همایش ملی نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت؛

دشمن اگر ایران را تهدید کند، نابود خواهد شد

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا: دشمن اگر ایران را تهدید کند ؛ نابود خواهد شد.

دشمن اگر ایران را تهدید کند، نابود خواهد شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرلشکر پاسدار «سیدیحیی صفوی» در دومین همایش ملی نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت افزود : دشمن در دوران دفاع مقدس متوجه شد که اگر ایران را تهدید کند ، ملت ایران خواهد ایستاد و دشمن را مانند علف های هرز درو می کند.
وی با بیان اینکه اگر فکر تهدید به ذهن دشمن خطور کند ، بداند که ملت ایران دشمن را می شکند و نابود می کند ، گفت : دشمن فهمیده است که ایران به مرزهای جغرافیایی اکتفا نمی کند و تا آن سوی مرزها آنان را تعقیب می کند و سر جای خود خواهد نشاند.
سرلشکر رحیم صفوی گفت : اگر ملت ایران به رهبری امام راحل با شجاعت ، ایثارگری و مقاومت توانست در 8 سال دفاع مقدس پیروز شود ، امروز نیز با مدیریت جهادی ، مقاومت و صبر بالاترین دستاوردها را خواهد داشت.
وی افزود : ملت ایران به رهبری مقام معظم رهبری و با انسجام و وحدت ملی در این جنگ اقتصادی نیز پیروز خواهد شد .
سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه ملت در این جنگ اقتصادی نیز باید پای کار بیاید ، گفت : ننگ و نفرین بر کسانی که با احتکار ، دزدی ، دادن و گرفتن رشوه ، چه در دستگاههای دولتی و چه در بخش خصوصی عرصه را بر مردم تنگ می کنند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه اینها ضد انقلاب هستند، گفت : در شرایط فعلی دولت نیاز به کمک ملت دارد.
وی با بیان اینکه دولت ما خوب است و از نیروهای انقلابی ، جهادی ، دانشگاهی و مدیران کارآمد استفاده می کند، افزود : حضور 100 هزار نفر در هیئت علمی دانشگاهها و مراکز علمی ، چهار و نیم میلیون نفر دانشجو و نیز 2 هزار دانشگاه در سراسر کشور ظرفیت بسیار خوبی است که باید از آن استفاده شود.
سرلشکر رحیم صفوی گفت : ای کاش دولت از این ظرفیت و دانشجویان و مراکز علمی در آمایش سرزمین استفاده می کرد.
سرلشکر رحیم صفوی در بخش دیگری از سخنان خود به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود : در آن دوران ظرفیت تهدید بالاتر از ظرفیت نیروهای ما بود.
وی با بیان اینکه دو میلیون داوطلب برای دفاع از حریم کشور عازم جبهه ها شدند ، گفت : در دوران دفاع مقدس با رهبری امام راحل به پیروزی رسیدیم .
وی به تقدیم بیش از 200 هزار شهید ، بیش از 300 هزار جانباز و بیش از 40 هزار آزاده در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت : دوران دفاع مقدس کار سختی بود و گران تمام شد اما ارزش ان را داشت چرا که آن دوران تضمین کننده 80 سال امنیت برای کشور بوده است.
وی گفت : پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت که هنوز توانسته اند خود را حفظ کنند و در راه انقلاب بمانند و از مردم داری ، مردم یاری و ولایتمداری خارج نشده اند ، می توانند برای ساختن نسل جوان آینده تلاش کنند.
مشاور عالی مقام معظم رهبری انتقال اندیشه و تفکر جهادی به نسل جوان ، انتقال ارزش ها ، مفاهیم و علوم دفاع مقدس به نسل جوان ، تاثیرگذاری پیشکسوتان دفاع مقدس با اخلاق مداری و رفتار انسانی - اسلامی ، ادامه عمل صالح متناسب با شرایط محیطی و زمانی را از رسالت های پیشکسوتان دوران دفاع مقدس بیان کرد.
سرلشکر رحیم صفوی از مردم نیز خواست به این پیشکسوتان که سرمایه های کشور هستند احترام گذارند و رشادت ها ، ایثارگری ها و جانفشانی های آنان را
صیانت کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)