• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۰
بین الملل » تحلیلی

ادامه بحران کودکان مهاجران در آمريکا

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، مهاجران غیرقانونی در آمریکا که با اجرای دستور دونالد ترامپ از فرزندان خود جدا و به کشورهای متبوعشان بازگردانده شدند، حاضر به قبول فرزندان خود نیستند چرا که به گفته آنها کشورهایشان خطرناک است.
لی گلرنت یکی از وکلای مدافع اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا ACLU با اعلام این خبر به قاضی فدرال سن‌دیه‌گو اعلام کرد: "ما در روزهای گذشته گفتگوهای سختی با والدین کودکان آواره داشتیم. با این که آنها آرزو دارند در کنار فرزندانشان باشند اما کشورهایشان را خطرناک می دانند و راضی به پذیرش فرزندانشان نیستند."
گلرنت افزود هفته گذشته به گواتمالا سفر کرده است تا نشانی والدین نزدیک به سیصد کودک را که در مراکز نگهداری کودکان آواره در آمریکا به سر می برند، پیدا کند. به گفته وی نزدیک به دو سوم این پدر و مادرها حاضر نیستند که فرزندانشان در گواتمالا به آنها ملحق شوند. اکثر این والدین فرزندان بالغی دارند که می ترسند اگر به گواتمالا بیایند گروههای خشونت طلب آنها را به استخدام خود درآورند.
مقامات دولت آمریکا به دستور دونالد ترامپ حدود دو هزار و ششصد کودک مهاجر را در زمان ورود به خاک آمریکا از پدر و مادرهایشان جدا کردند. اینگونه ادعا می شود که بیشتر این افراد از ناامنی و خشونت در هندوراس و گواتمالا فرار کرده بودند.
بیست و ششم ژوئن گذشته قاضی سن‌دیه‌گو یک ماه به دولت آمریکا مهلت داد تا اعضای خانواده های مهاجری را که از یکدیگر جدا کرده است، بار دیگر گرد هم آورد.
برخلاف آنچه مقامات آمریکا می گویند روند الحاق مجدد کودکان آواره به خانواده هایشان بسیار کند صورت می گیرد.
گفته می شود دولت آمریکا این کودکان را در مراکزی که به زندان شباهت دارد نگهداری می کند و اجازه هیچ گونه تماسی را بین آنها و سرپرستانشان نمی دهد و زندگی در این مراکز می تواند آثار روانی وخیمی بر کودکان مهاجر باقی گذارد.
دونالد ترامپ مطابق با وعده های انتخاباتی خود برای مبارزه جدی با مهاجرتهای غیرقانونی سیاست سختگیرانه "مدارای صفر" را بر ضد مهاجران غیرقانونی اتخاذ کرده و به ماموران پلیس و اداره مهاجرت دستور داد همه افرادی را که به طور غیرقانونی وارد خاک آمریکا می شوند، به زندان بیندازد. با اجرای این سیاست، ماموران پلیس و اداره مهاجرت آمریکا هزاران کودک آواره را از خانواده هایشان جدا کرده و به مراکز نگهداری کودکان در نقاط مختلف منتقل کردند.

این اقدام دولت ترامپ اعتراضات گسترده ای در داخل و خارج آمریکا به دنبال داشت و سرانجام بیستم ژوئن ترامپ را مجبور کرد به منظور آرام کردن اوضاع حکمی را برای پایان دادن به جدایی کودکان مهاجر از خانواده هایشان امضا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)