• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۰۹۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۸

واکنش سعودی ها به شکست ها؛ حمله به غیرنظامیان

در چند حمله هوایی ائتلاف متجاوز سعودی به خودرو حامل آوارگان در الدریهمی، 31 نفر از جمله 22 کودک و چهار زن به شهادت رسیدند.

ائتلاف سعودی باز هم در واکنشی ناجوانمردانه به موفقیت‌ها و پیروزی‌های ارتش و نیروهای مردمی یمنی، غیرنظامیان را هدف قرار داد.
به گزارش رسانه‌های منطقه در حمله هوایی ائتلاف سعودی به منزلی مسکونی در حجه نیز سه غیرنظامی به شهادت رسیده بودند.
علاوه بر این در چند حمله هوایی ائتلاف متجاوز سعودی به خودرو حامل آوارگان در الدریهمی، 31 نفر از جمله 22 کودک و چهار زن به شهادت رسیدند.
این حملات در حالی صورت گرفته که ارتش و نیروهای مردمی یمن این روزها به موفقیت‌ها و پیروزی‌های نظامی پی‌درپی در برابر نظامیان ائتلاف به رهبری سعودی‌ها دست میابند.
یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن دیروز پایگاه سعودی المستحدث در شرق جیزان در عربستان سعودی را با موشک بالستیک «بدر 1» هدف قرار داده است. همچنین در انفجار بمب کنار جاده‌ای در مسیر مزدوران متجاوز سعودی در منطقه «بیر باشا» در استان تعز شماری از آنها به هلاکت رسیدند. ارتش و کمیته‌های مردمی یمن همچنین حملاتی را علیه مواضع و پایگاههای مزدوران ارتش سعودی درمنطقه جبل عرف در گذرگاه علب در استان عسیر آغاز کردند. در این حملات چند مزدور سعودی به هلاکت رسیدند و چند تن دیگر نیز زخمی شدند. علاوه بر این در پی حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن علیه مواضع و پایگاههای مزدوران ارتش سعودی در استان نجران نیز، منطقه الفرع در مجاورت این استان به تصرف نیروهای جنبش انصارالله درآمد.
در واکنش به جنایات ائتلاف سعودی نیروی دریایی یمن یک هدف نظامی را با دقت بالا در عمق آبهای عربستان سعودی در عملیاتی که در آن از تسلیحات مناسب استفاده شد مورد هدف قرار داده است.
یک منبع در وزارت دفاع یمن در صنعا نیز از کشته و زخمی شدن بیش از 100 نفر از نیروهای عبدربه منصور هادی و ائتلاف سعودی در الحدیده خبر داد.
بنابراین می‌توان گفت جنایات این ائتلاف ریشه در ضعف و زبونی نظامی آنها - با وجود برخورداری از پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی - دارد.
منابع محلی خبر دادند در حمله هوایی به خودرو حامل آوارگان در الدریهمی، راننده خودرویی که آوارگان را از منطقه الکوعی منتقل می‌کرد نیز به شهادت رسید. این غیرنظامیان در اثر حمله هوایی که به این شهرستان شده بود آواره شده بودند. به گفته این منابع، شهدای این حمله اعضای خانواده عبدالله دحفش بودند که شامگاه دیروز خانه آنها در حمله هوایی مورد هدف قرار گرفته و چهار نفر از آنها به شهادت رسیده بودند. در این کشتار جدید، پس از کشتار وحشتناک ضحیان، کودکان بیشترین قربانیان ائتلاف متجاوز سعودی را تشکیل می‌دهند. وزیر بهداشت یمن آماده باش در بیمارستانهای الحدیده را خواستار شده است.
حتی گفته می‌شود ائتلاف سعودی درخواست‌های بین‌المللی را برای ورود صلیب سرخ به این مناطق که روز چهارشنبه، صبح پنجشنبه و حالا هم در الدریهمی هدف قرار داده است رد کرده است و اجازه انتقال اجساد و مجروحان را نمی‌دهد. آنها از ورود هر سازمان و طرفی برای تردد در این منطقه جلوگیری می‌کند.
حتی منابع بیمارستانی اعلام کردند تیم امداد تاکنون نتوانسته است خود را به محل جنایت ائتلاف متجاوز سعودی در الحدیده برساند. این منابع افزودند ائتلاف سعودی از ورود تیم پزشکی به شهرستان الدریهمی جلوگیری می کند.

-------------------------------------
عبدالرضا خلیلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
شتاب در پیشرفت سایت زباله قائمشهر
حضور تیم دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
امام جمعه رامسر بر حفظ وحدت ملی و حمایت از دولت تأکید کرد
برگزاری کارگاه آموزش‌های پیش از ازدواج در سراب
تکذیب آتش سوزی در جنگل‌های نوشهر
هفته درخشان فوتبال پایه آذربایجان شرقی
اگر این تعطیلی ها نبود آلودگی هوا قطعا بیشتر از الان بود
نجات دو گردشگر گمشده در جنگل‌های اوبن ساری توسط هلال‌احمر
قهرمانان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس آمل معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)