• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۳۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
اقتصادی » آب و انرژی

۲ هزار مگاوات کاهش مصرف برق به‌دلیل تغییر ساعات اداری

تغییر ساعات اداری اداره‌های برخی استان‌ها به ویژه استان تهران باعث شد تا سقف ۲ هزار مگاوات کاهش مصرف برق در زمان پیک بوجود آید و حاصل این تغییر حفظ سرمایه ملی کشور و کاهش خاموشی‌ها بوده است.

۲ هزار مگاوات کاهش مصرف برق به‌دلیل تغییر ساعات اداریبه گزارش خبرگزاری صداو سیما از وزارت نیرو ، با توجه به ایام پیک امسال و افزایش دمای هوا، وزارت نیرو پیشنهادی را به دولت مبنی بر جابجایی ساعات کار و استفاده از تمامی ظرفیت ­های دستگاه های اجرایی برای بهینه سازی مصرف انرژی داد که در تاریخ 13 خرداد امسال هیئت وزیران با حضور رئیس‌جمهور با این پیشنهاد موافقت کردند.
پیرو این موافقت به استانداران در تمامی شهرهای استان­ های هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان و نیز شهرستان ­های استان ­های دیگر که دمای بالاتر از 45 درجه دارند، اجازه داده شد بنا بر تشخیص شرکت­ های توزیع نیروی برق، ساعات شروع و پایان کار ادارات و دستگاه ­های مشمول را به ساعت 6:30 صبح تا 13:30 تغییر دهند و همچنین کلیه دستگاه ­های اجرایی مکلف شدند در فصل تابستان به نحوی در مصرف انرژی برق مدیریت کنند که مصرف آنها نسبت به مدت مشابه در سال قبل حداقل 10 درصد کاهش یابد.
پس از این مصوبه حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور در جلسه هم اندیشی مدیران اجرایی سراسر کشور بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب و برق تاکید کرد و گفت: «در فصل تابستان مدام به مردم گفته می شود که در مصرف آب و برق صرفه جویی کنند ولی نباید از این نکته غافل شویم که دولت، ادارات و وزارتخانه های آن بایستی در خط مقدم صرفه جویی آب و برق باشند.
وی خاطرنشان کرد: از تمامی وزرا میخواهم و این موضوع را ابلاغ می‌کنم که تمامی زیرمجموعه های آن ها در سه ماه تابستان امسال مصرف آب و برق خود را کنترل کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: اگر مصرف این بخش ها بالاتر از سال گذشته باشد باید مسئولان مربوطه آن بخش را عوض کنند.»
در جهت تغییر ساعات اداری ادارات برخی استان ها، استان تهران نیز از این مصوبه عقب نماند و در تاریخ 13 تیر تغییر ساعات ادارات را ابلاغ کرد.
رضا اردکانیان وزیر نیرو با بیان اینکه اگر صرفه‌جویی ناشی از تغییر ساعات کار ادارات در تعدادی از استان‌ها صورت نمی‌گرفت، دچار خاموشی بیشتری می‌شدیم، افزود: با تغییر ساعت کار برخی ادارات یک هزار و 500 مگاوات در اوج بار در میزان مصرف برق صرفه‌جویی شد.
باید گفت که یک هزار و 500 مگاوات کاهش مصرف در استان ها شکل گرفت که با اعمال تغییر ساعت ادارات تهران، 500 مگاوات دیگر بر آن افزوده شد که سرجمع 2 هزار مگاوات کاهش مصرف از تغییر ساعات ادارات دولتی به‌وجود آمد.
وزیر نیرو 2 هزار مگاوات کاهش مصرف را رقم بسیار قابل ملاحظه ای دانست و در اینجا باید گفت که با این کاهش مصرف، سرمایه ملی حفظ شد و بنا برگفته رئیس صنعت آب و برق کشور مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون یور دارایی ملت سوخت نرفت و باعث شد که خاموشی های بسیار کاهش پیدا کند.
در این زمینه، محمودرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر و سخنگوی صنعت برق کشور در گفت وگو امروز خود با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، با اشاره به این مطلب که تغییر ساعات اداری اداره های تهران بزرگ تاثیراتش را بر کاهش مصرف برق در زمان اوج بار داشته است، بیان داشت: با این تغییر ساعات در تهران بزرگ، روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری تقریباً 260 مگاوات کاهش مصرف داشتیم.
وی افزود: در شهرهای استان تهران نیز بیش از 150 مگاوات کاهش مصرف بوده است که جمعاً بیش از 400 مگاوات را می توان برای زمان پیک ثبت کرد که این کاهش مصرف کمکی بود تا خاموشی های تهران کاهش پیدا کند.
اخبار مرتبط

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)