• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در اردیبهشت ۹۷؛

۱.۴ میلیون چک برگشت خورد

بالغ بر یک میلیون و 400 هزار چک به ارزش ۱۳۹ هزار میلیارد ریال، در اردیبهشت ۱۳۹۷ در کل کشور برگشت داده شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴۹.۶ و ۵۵.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۱.۴ میلیون چک برگشت خوردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، در اردیبهشت ماه، در کل کشور بیش از ۹.۹ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۷۹۴ هزار میلیارد ریال مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴۷.۷ درصد و ۷۰.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. همچنین در ماه مورد گزارش، در استان تهران حدود ۳.۷ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۴۵۶ هزار میلیارد ریال مبادله شد.
در این ماه ۵۳.۹ درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده که به‌ ترتیب با ۳۶.۹ درصد، ۹.۴ درصد و ۷.۶ درصد بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بودند.
همچنین ۶۸.۱ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (۵۷.۵ درصد)، اصفهان (۵.۵ درصد) و خراسان رضوی (۵.۱ درصد) مبادله شده که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها داشتند.
در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، در کل کشور حدود ۸.۵ میلیون فقره چک بـه ارزشی حدود ۶۵۵ هزار میلیارد ریال وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ بـه ترتیب ۴۷.۳ درصد و ۷۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.
بر این اساس در ماه مورد گزارش، در کل کشور ۸۵.۶ درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و ۸۲.۵ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شد.
بر پایه این گزارش، در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در استان تهران حدود ۳.۲ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۳۸۴ هزار میلیارد ریال وصول شد. در ماه مورد گزارش در استان تهران از نظر تعداد ۸۶.۳ درصد و از نظر ارزش ۸۴ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شده است.
همچنین در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (۸۸.۷ درصد)، یزد (۸۸.۳ درصد) و البرز (۸۷.۷ درصد) اختصاص یافته و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۷۴.۴ درصد)، کردستان (۷۷ درصد) و خراسان شمالی (۸۰.۳ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.
در ماه مورد گزارش، در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های بوشهر (۹۱.۱ درصد)، ایلام (۸۸.۹ درصد) و خوزستان (۸۶.۷ درصد) اختصاص یافته و استان‌های کردستان (۴۵.۶ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (۷۲.۶ درصد) و خراسان شمالی (۷۲.۷ درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.
در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، در کل کشور بالغ بر ۱.۴ میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱۳۹ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۴۹.۶ درصد و ۵۵.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد. همچنین در استان تهران معادل ۵۰۱ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۷۳ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد. بر این اساس در ماه مورد گزارش، در کل کشور ۱۴.۴ درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و ۱۷.۵ درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است.
این گزارش حاکی است، در ماه مورد گزارش، در استان تهران ۱۳.۷ درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و ۱۶ درصد از کل مبلغ چک‌ های مبادله‌ای برگشت داده شده است.
در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی بـه کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های کردستان (۵۴.۴ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (۲۷.۴ درصد) و خراسان شمالی (۲۷.۳ درصد) اختصاص یافته و استان‌ های بوشهر (۸.۹ درصد)، ایلام (۱۱.۱ درصد) و خوزستان (۱۳.۳ درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی شبکه اینترنتی مستند العالم
رویای مهارت در دل روستای شورین محقق شد
کشف دو دستگاه فلزیاب در بیجار
طلای زرد شهربابک در بازار
اعلام جزییات اجتماع بزرگ عزاداران حضرت زهرا(س)
ایران به تنهایی جلوی ناتو و سنتکام ایستاد
پیام تبریک فرماندار ویژه مهاباد به مناسبت هفته بسیج
اشتغالزایی و افزایش ثروت ملی با اجرای فاز دوم پتروشیمی ماهشهر
استقبال از امیرحسین موشحی در فرودگاه اردبیل
نبود بارش مؤثر و تداوم خشکسالی رودخانه‌ها را در تنگنا قرار داده است
دو فوتی و یک مصدوم در حادثه رانندگی اتوبان قم _کاشان
دادستان، محور صیانت از حقوق عامه و کاهش دعاوی است
مرمت کاشی‌کاری‌های گنبد زیارت تاریخی طاهر و منصور کاشان
تشدید طرح کنترل دروازه‌ای ناوگان باری در محور‌های خاتم و مروست
ضرورت نقش‌آفرینی زنان پژوهشگر در توسعه خراسان شمالی
افتتاح واحد تولیدی کارتن‌سازی در ارومیه
معاملات برق در بورس انرژی از ۲۴ هزار میلیارد ریال عبور کرد
قمرپور در کشتی آزاد فینالیست شد 
تیم شهرداری همدان، همچنان صدرنشین لیگ یک فوتبال جوانان
افتتاح دو باب مدرسه در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)