پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذاهای دریایی به منظور گسترش فرهنگ پخت و مصرف غذاهای آسان دریایی در سیرجان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمان ، این جشنواره به همت مدیریت شیلات استان کرمان و با مشارکت مدیریت آموزش و
پرورش شهرستان سیرجان و دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه برگزار شد.بگفته ابوالقاسمی مدیر شیلات استان کرمان ، مصرف سرانه ماهی در ایران بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم است ؛ در حالیکه این رقم دراستاندارهای جهانی ۲۰ کیلوگرم است.ته چین ماهی ، همبرگر ماهی ، ماهی شکم پر، و انواع غذاها با میگو در این جشنواره عرضه شد و در پایان ۱۰ نفر از شرکت کنندگان به دلیل کیفیت طبخ ، تزئین و طعم مناسب انتخاب و از آنها قدردانی شد. گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامینهای A ، B ، K و E و مواد معدنی نظیر فسفر ، کلسیم ، آهن ، سلنیوم ، منیزیوم ، فلوئور، ید و سایر ریزمغذیها هستند .