• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۱۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
پیام ایران،برقراری امنیت دریاهای منطقه؛

امنیت عاریه ای دریاهای منطقه در سایه دیگران

فرمانده نیروی دریایی ارتش: امنیت دریا‌های منطقه نباید به دست دیگران برقرار شود تا امنیتی عاریه‌ای را شاهد باشیم.

امنیت دریا‌های منطقه نباید به دست دیگران برقرار شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش؛ امیر دریادار حسین خانزادی با اشاره به اقتدار ایران در حوزه دریایی گفت: مهمترین پیام ایران به همه کشور‌های منطقه و جهان این است که ما به عنوان نیروی دریایی ارتش در پرتو برخورداری از نعمت انقلاب، جمهوری اسلامی و حمایت ملت، در حال توسعه و تقویت خود با هدف برقراری امنیت در منطقه هستیم.
وی ادامه داد: ناوها، تجهیزات و هر آنچه که در دریا از طرف ما وجود دارد، برای حضور مستمر و برقراری امنیت در دریاست؛ مسئولیت ما در قبال ایران، حفظ و حراست کشور و ملت در حوزه دریا است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند نیروی دریایی مظهر اقتدار ملت در دریاست ، تصریح کرد : بنا به این فرموده ما نیاز به یک حضور مقتدرانه در دریا داریم تا بتوانیم امنیت مناطق دریایی تحت حاکمیت خودمان را برقرار کنیم.
امیر خانزادی ادامه داد: امنیت دریا‌های منطقه نباید به دست دیگران برقرار شود و می‌توان آن را به همت کشور‌های منطقه انجام داد، چرا که وقتی امنیت در دست کشور‌های فرامنطقه‌ای باشد؛ آن‌ها می‌توانند شیر این امنیت عاریه‌ای را ببندند و ما فقط باید شاهد ناامنی در منطقه باشیم.
وی گفت : تا امروز بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ فروند کشتی توسط نیروی دریایی ارتش اسکورت شده و ما حدود ۵۲ ناو گروه رزمی را به منطقه عبور کشتی‌ها اعزام کردیم؛ ما بار‌ها با دزدان دریایی درگیر شدیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دو عملیات‌ نجات انجام شده توسط نیروی دریایی ارتش یادآور شد : عملیات بزرگ دریایی "رعد یک" را در نزدیکی آب‌های سومالی و عملیات "رعد "۲ را در منطقه شمال اقیانوس هند اجرایی کرده ایم و ۲ کشتی چینی و پانامایی را که محموله برای ایران حمل می‌کردند را نجات دادیم.
وی با اشاره به اهمیت حضور ایران در تنگه باب‌المندب افزود: موضوع امنیت شدیدا وابسته به منافع ملی است؛ بخشی از خطوط مواصلاتی ایران به سمت کشور‌های غربی از دریای باب‌المندب می‌گذرد، به همین خاطر وجود امنیت در آن منطقه بسیار مهم است.
امیر خانزادی با بیان اینکه اگر امنیت دریای باب‌المندب توسط کشور‌هایی که با آن ساحل دارند، تأمین شود ما از آن‌ها حمایت می‌کنیم، تاکید کرد: تا زمانی که همه کشور‌ها به امنیت جمعی برسند و تا جایی که نیاز باشد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این فاصله دور از مرز‌ها حضور خواهد داشت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)