صدها آواره وارد ايتاليا شدند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ طی روزهای اخیر تعداد زیادی از آوارگان از طریق دریا وارد بنادر ایتالیا شدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی رای نیوز ایتالیا، طی روزهای اخیر، تعداد قابل توجهی از آوارگان وارد بنادر جزیره سیسیل در ایتالیا شدند.
بر همین اساس، کشتی امداد رسان آکوآریوس حدود دویست و نود آواره را به بندر مسینا در جزیره سیسیل انتقال داد. حدود هفتاد آواره تونسی نیز با یک قایق وارد بندر لامپدوزا در ایتالیا شدند.
در همین زمینه، گزارشگر شبکه در گزارشی از بندر پالرمو در ایتالیا، اعلام کرد، اولین گروه از آوارگانی که از کشتی آکوآریوس پیاده و وارد بندر مسینا شدند، سی و نه نفر از آوارگانی بودند که در شرایطی شکننده بسر میبردند. در میان این گروه شاهد حضور تعدادی از زنان باردار، یک نوزاد، تعداد زیادی از کودکان به همراه والدین خود و تعداد زیادی از افراد زیر هجده سال بدون همراه بودیم. این افراد، روز شنبه سوار بر یک قایق بادی با حدود صد و بیست مسافر بودند. اما آنها، از جمله اولین افرادی بودند که به آنها اجازه سوار شدن بر کشتی امداد رسان متعلق به پزشکان بدون مرز، داده شده است. اما نیروهای گارد ساحلی لیبی، در سه عملیات جداگانه، مانع امداد رسانی به دیگر آوارگان شده اند. در این میان، کشتی امداد رسان آکوآریوس موفق به امداد رسانی به دویست و نود و دو آواره شده است. این در حالی است که کشتی امداد رسان مدیترانه از شرایط امداد و نجات آوارگان در دریای مدیترانه انتقاد کرده و خواستار مداخله فوری مقامات اتحادیه اروپا به منظور شفاف سازی در خصوص چارچوب مداخله گارد ساحلی لیبی در آبهای بین المللی شده است.
اما حدود هفتاد آواره تونسی در حالی وارد کانون بحران در بندر لامپدوزا شده اند، که این کانون به علت انجام برخی تعمیرات، بسته شده است.