پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذاهای بومی و محلی با عنوان طعم مهارت باحضور پاک سرشت معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در زاهدان برپا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: فعالیت حدود 586 مرکز آموزش فنی و حرفه ای فعال در سطح کشور، سیاست آموزش فنی و حرفه ای در جهت کاهش بیکاری و اشتغالزایی است.
پاک سرشت افزود : حضور مربیان کار آزموده و فعال در مراکز فنی و حرفه ای کشور با تنوع رشته های مورد علاقه افراد می تواند زمینه ساز توسعه اشتغال و رفع بیکاری در جامعه باشد.
وی همچنین به برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی با حضور آموزشگاههای آشپزی در سطح سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت : تنوع خوراکیها و غذاهای محلی و بومی استان سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین عوامل جذب گردشگران داخلی و خارجی است که در عین حال سبب اشتغال در کار آفرینی نیز می باشد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین از دستگاهها و سازمانها ی استان خواست ضمن همکاری با این سازمان در بحث مهارت ورزی نسبت به توانمند سازی و توسعه رشته های مورد نیاز جامعه تلاش مضاعف کنند .
همچنین سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: این نمایشگاه یک روزه در قالب 40 غرفه در رشته های صنایع غذایی مرتبط با فنی و حرفه ای که منجر به درآمد زایی می شود برپا شده است.
جهاندیده گفت: در این جشنواره بیش از 30 نوع غذای محلی نظیر آبگوشت، کشک ، کیک و شیرینی های محلی ارائه شده است .
مهرداد جهاندیده یکی از رویکردهای جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای را ارائه رشته های مهارتی و توان افزایی نیروی کار از جمله اقشارکم درآمد و بانوان سرپرست خانوار اعلام کرد و گفت: برگزاری این چنین نمایشگاههایی می تواند کمک خوبی به افزایش گرایش افراد به این رشته ها و ایجاد بازار فروش برای فعالان این عرصه شود.
جشنواره یک روزه غذاهای بومی و ومحلی به مدت یک روز از ساعت 8 و 30 دقیقه تا 13 در محل مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه استان واقع در سه راه دانش برای بازدید علاقه مندان دایر خواهد بود .