• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۷۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷
اجتماعی » جامعه و شهری

ساماندهی واحیای درختان چنار خیابان ولی عصر

 مراسم ساماندهی و احیای درختان خیابان ولی عصر با حضور نجفی شهردار تهران و برخی اعضای شورای شهر تهران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، نخستین آیین درختکاری درسال ۹۶درپایتخت باحضورمسولان شهری آغاز شده و قرار است ۷۴۰درخت چنار درخیابان ولی عصر - قدیمی ترین خیابان پایتخت کاشته شود.
آیین درختکاری تا۸ روز اینده تا سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) ادامه خواهد داشت.
خیابان ولی عصر پابتخت امروز ۹۶ ساله شد.
 
جشنواره 8 روزه درخت کاری پایتخت
 رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از آغاز جشنواره 8 روزه درخت کاری پایتخت خبر داد و گفت : این جشنواره شهری از امروز جمعه 11 اسفند با نام حضرت ولی عصر (عج) در خیابان ولی عصر (عج) آغاز می شود و 18 اسفند با نام حضرت فاطمه زهرا (س) در بوستان بهشت مادران خاتمه می یابد.
 امین عارف نیا افزود : البته فعالیت های مربوط به درخت کاری از جمله کاشت 740 درخت چنار در خیابان ولی عصر (عج) تا آخر اسفند ادامه خواهد داشت، ضمن اینکه شهروندان علاقه مند می توانند نسبت به دریافت نهال یا ارائه درخواست کاشت نهال در منازل خود از طریق ادارات فضای سبز منطقه محل سکونت خود اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه با اهتمام سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران و همکاری واحدهای مربوطه در شهرداری تهران، اقدامات گسترده تری به این منظور تدارک دیده شده است، اظهار کرد: شهردار تهران بر توسعه فضای سبز شهری تاکید ویژه ای دارد و مجموعه برنامه هایی که به این منظور در تهران پیش بینی شده به تدبیر ایشان برنامه ریزی شده است.
عارف نیا با بیان اینکه در روز جمعه 11 اسفندعملیات اجرایی کاشت 740 درخت چنار در قالب طرح احیای درختان خیابان ولی عصر (عج) حد فاصل بزرگمهر تا طالقانی آغاز می شود، تصریح کرد : در این طرح که با حضور شهردار تهران برگزار می شود و هر 22 منطقه شهرداری تهران در آن مشارکت دارند و در شروع این برنامه حدود40 چنار 10 تا 12 ساله در این بخش از خیابان ولی عصر (عج) کاشته می شود.
وی با اشاره به اینکه در صبح روز شنبه 12 اسفند که تحت عنوان"درخت دانش" نام گذاری شده، وزیر آموزش و پرورش به همراه جمعی از دانش آموزان طرح شهردار مدرسه و دیگر دانش آموزان تهرانی در اردوگاه منظریه نسبت به کاشت درخت اقدام می کنند، اظهار کرد: صبح روز یکشنبه 13 اسفند که "درخت فرهنگ و هنر " نام گرفته، ضمن دعوت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه در محل باغ هنرمندان درخت می کارند.
عارف نیا با بیان اینکه در صبح روز دوشنبه 14 اسفند که تحت عنوان "درخت ایثار" نام گذاری شده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دعوت شده اند و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در بهشت زهرا (س) نسبت به کاشت درخت اقدام می کنند، تصریح کرد: صبح روز سه شنبه 15 اسفند که "درخت تدبیر" نام گرفته، مراسم ویژه روز درخت کاری با دعوت از ریاست محترم جمهوری و با حضور شهردار تهران در یکی از اراضی اطراف پایتخت برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در صبح روز چهارشنبه 16 اسفند که تحت عنوان "درخت امید" نام گذاری شده، ضمن دعوت از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی، فعالان و گروه های مردم نهاد در محل بوستان ملک نسبت به کاشت درخت اقدام می کنند، اظهار کرد: صبح روز پنجشنبه 17 اسفند که تحت عنوان "درخت صلح و دوستی" نام گرفته، سفرای مقیم تهران در بوستان نوروز درخت می کارند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه صبح روز جمعه 18 اسفند و آخرین روز کارناوال درخت کاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) تحت عنوان "درخت مادر" نام گذاری شده، تصریح کرد: در این روز با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، خانواده های تهرانی با محوریت مادران، نسبت به کاشت درخت در بوستان بهشت مادران اقدام می کنند.
عارف نیا در پایان با تاکید بر اینکه از آغاز ساخت و درخت کاری خیابان 18 کیلومتری ولی عصر (عج) به عنوان طولانی ترین خیابان کشورمان و خاورمیانه نزدیک به 90 سال سپری می شود، خاطرنشان کرد: خیابان خاطره انگیز ولی عصر (عج) علاوه بر ویژگی های طبیعی و آثار مثبت محیط زیستی از نظر احساسی و عاطفی نیز برای مردم تهران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و تهرانی ها علاقه زیادی نسبت به این خیابان و درخت های چنار آن دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۲۰ آبان آخرین مهلت شرکت در جشنواره شهید مطهری
اجرای ۲۰ هزار تن آسفالت برای تسهیل ترافیک و ایمنی پایتخت
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان قم
تصویب ۱۵ مصوبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی
سراب شهرک دهگلان سردترین نقطه کردستان
آغاز مسابقات بدمینتون دانشجویان در شاهرود
راهپیمایی ۱۳ آبان - اراک ۱۴۰۴
طباطبایی: حسین فرکی رئیس کانون مربیان فوتبال شد
رئیس مجلس فردا عازم پاکستان خواهد شد
تقویت زیرساخت‌های ایمنی و تاب‌آوری شهر یزد در سال ۱۴۰۴
دانش‌آموزان بندرعباس، صحنه‌گردان برنامه‌های متنوع ۱۳ آبان
شمال سیستان و بلوچستان در محاصره طوفان و گرد و خاک
دانشگاه‌های نوبت بعداز ظهر برخی مناطق هرمزگان مجازی شد
کشف ۲۴ تن ورق‌ام دی اف خارجی قاچاق در الیگودرز
اگر لانه تسخیر نمی‌شد آمریکا رژیم شاه را بازمی‌گرداند
آگاهی و بیداری نسل جوان و نوجوان گلستان در دفاع از انقلاب اسلامی
برداشت بیش از هزار تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان بهشهر
افتتاح مرکز شوق زندگی در بیرجند
کاهش شاخص‌های بورس
ریکاردو ساپینتو: می‌خواهیم در این رقابت‌ها باقی بمانیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)