پخش زنده
امروز: -
همایش یک روزه نماز و سلامت معنوی با هدف آموزش احکام شرعی نماز به بیماران، از طریق آموزش به کادر درمانی مراکز درمانی در زاهدان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر ستاد اقامه نماز استان گفت: طرح سلامت معنوی یک طرح ملی است که در استان سیستان و بلوچستان برای دومین بار برگزار می شود.
سنجرانی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش آشنایی کادر درمانی با ابعاد گوناگون نماز و آثار و برکاتی که نماز در کار درمان دارد می باشد. افزود: کادر درمانی مراکز درمانی شهر زاهدان در این همایش آموزشهای تخصصی و مهارتهای اساسی احکام نماز را می بینند تا بتوانند در این زمینه به بیماران کمک کنند.
هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این همایش گفت: سلامت روانی و معنوی می تواند طول مدت درمان را کاهش دهد و افرادی که معنویت بیشتری دارند برخورد منطقی تری با بیماری و درمان دارند.