• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۳۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
اقتصادی » صنعت

تسریع و توسعه مراودات بانکی ایران با روسیه

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه­ گفت: با اتصال میر بیزینس بانک که سهامدار آن بانک ملی است به شبکه بانکی روسیه، امکان پوشش همه خدمات بانک‌های روسی با روبل و یورو وجود دارد.

تسریع و توسعه مراودات بانکی ایران با روسیهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، اسدالله عسگراولادی در نشست با مدیر عامل میر بیزینس بانک مسکو خواستار تسریع فرایند نقل و انتقال مالی میان دو کشور شد و تاکید کرد: تقویت ارتباطات بانکی میان دو کشور ایران روسیه به عنوان عاملی بزرگ نقش مهمی در توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور دارد که خوشبختانه این مساله با جدیت در حال پیگیری است.
وی از نشست کمیسیون مشترک ایران و روسیه در شهر مسکو در روزهای آینده خبر داد و گفت: اتاق مشترک ایران و روسیه برای دریافت مشکلات و چالش‌های موجود در روابط تجاری ایران و روسیه و طرح در کمیسیون مشترک اعلام آمادگی کرد.
نایب رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه نیز در ادامه با ابراز خوشحالی از تسریع روند نقل و انتقالات بانکی میان ایران و روسیه در چند ماه اخیر­ گفت: تاکید مقامات کشور روسیه بر گسترش همه جانبه روابط میان دو کشور بخصوص­­روابط تجاری و بانکی موجب شد ­ازبر بانک که از بزرگترین بانک‌های روسیه بحساب می‌آید به عنوان کارگزار میربیزینس بانک فرایند مراودات تجاری را تسریع کند.
قدیر قیافه افزود: هرگونه نقل و انتقالات پولی مشروط به رعایت مقررات عمومی مبارزه با پول‌شوئی بین‌المللی است اما قوانین نظارتی بانکی روسیه با لحاظ رویه‌های جاری، در بستری اعتمادآمیز و به دور از فشارهای بی منطق سیاسی به روابط بانکی می‌پردازد.
وی با بیان برخی مشکلات ناشی از چند نرخی بودن ارز برای صادرکنندگان و واردکنندگان گفت: به دلیل تفاوت نرخ ارز با منشا کشورهای مختلف، بعضا نرخ ارز تا 5درصد نوسان مواجه می‌شود که این امر منجربه افزایش قیمت کالا و غیر رقابتی شدن آن می‌شود.
در ادامه محمد حراز مدیر عامل میر بیزینس بانک روسیه تصریح کرد: میربیزنس بانک، بانکی روسی است که در سال 2002 در روسیه افتتاح شده است. سهامدار این بانک، بانک ملی است و سرمایه فعلی این بانک بیش 100 میلیون دلار است. بیشترین سهم مراودات تجاری ایران و روسیه از طریق این بانک انجام می شود.
حراز تاکید کرد: تسهیل مراودات مالی و تجاری بین دو کشور اصلی‌ترین ماموریت میربیزینس بانک است. روسیه تنها کشوری است که بعد از برجام با بانک‌های بزرگ خود از طریق میر بیزنس بانک، مبادلات بانکی خود را با طرف ایرانی مجددا برقرار کرد.
مدیر عامل میر بیزینس بانک با اشاره به ارتباط قابل قبول بانک‌های بزرگ روسیه با میربیزنس بانک مسکو گفت: علاوه بر نقل و انتقال وجوه بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه، منطقه آسیای میانه شامل خدمات بانکی میربیزینس بانک است. با اتصال میر بیزینس بانک به شبکه بانکی روسیه، امکان پوشش همه خدمات بانک های روسی با روبل و یورو وجود دارد. این درحالی است که در بسیاری از کشورهای آسیای میانه امکان پرداخت با روبل و یورو وجود دارد.
محد حراز تاکید کرد: وجوه حاصل از صادرات و سایر وجوه که قرار است به ایران منتقل شود مشروط به رعایت چارچوب مقررات و ضوابط بانک مرکزی روسیه از طریق میربیزنس بانک قابل انتقال به ایران است.
مدیرعامل میربیزینس گفت: فرایند نقل و انتقال بین بانکی به دو صورت امکان پذیر است نخست به صورت ارزی (دلار، روبل، یورو) امکان انتقال به ایران وجود دارد. روش دوم هم خدمت ویژه میربیزینس بانک است که ارز را در روسیه دریافت می‌کنیم و به نرخ بازار تهران، ریال آن را به حساب صادرکننده ایرانی در هر یک از بانک‌های ایرانی که حساب داشته باشند، منتقل می‌کنیم.

گره‌ کسب‌وکار با تعامل با دنیا باز می‌شود
نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: باید تعامل با جهان را به‌جای تقابل در دستور کار قرار دهیم تا گره اصلی اقتصاد و کسب و کار باز شود.
حسین سلاح‌ورزی ­افزود: اقتصاد ایران قربانی بازی سیاست شده است و هرروز از توانایی‌هایش برای بهبود و پیشرفت کاسته می‌شود.
وی اضافه کرد: شهروندان ایرانی تفاوتی با همتایان خود در سایر سرزمین‌ها ندارند. نیازهای ایرانیان نیز همان نیازهای همه انسان‌های جهان است. مردم ما می‌خواهند در کنار زندگی با آرامش و آسایش با خانواده خود کسب‌وکاری همراه با عزت و آبرو و درآمد مناسب داشته باشند و با کار و تلاش سطح رفاه مادی خود را افزایش دهند. از این رو مردم ایران برای رسیدن به این هدف بزرگ زندگی خود به کسانی که ادعا دارند برای دستیابی به این آرزوها و تمایلات واقعی برنامه کارآمد دارند رأی می‌دهند، تا آن‌ها در قالب دولت و مجلس و شورا فعالیت کنند.
سلاح ورزی گفت: واقعیت تلخ این است که در همه سال‌های پس از جنگ تا امروز نهاد دولت در ایران توانایی کافی و اختیار و اقتدار لازم برای فعالیت را به دست نیاورده است. علاوه بر این نهاد حتی آنجا که قدرت سیاست‌گذاری داشته، نیز متأسفانه توانایی کارشناسی و اجرایی لازم برای بهبود کسب‌وکار مردم را نداشته است.
وی افزود: تجربه مدیریت غیرکارشناسی و برپایه هیجان و کوتاه‌نگرانه دولت‌های نهم و دهم در اداره کشور که به سقوط اقتصاد کلان و بر باد دادن امکانات مادی بنگاه ها و خانواده منجر شد، هنوز آثار و پیامدهای تأسف‌بارش ادامه داشته و قابل رؤیت است.
نائب رئیس اتاق ایران گفت: دولت یازدهم با استفاده از فضای تازه پدیدارشده در داخل و مناسبات نو با دنیا در دل‌های ایرانیان نور امید تاباند و چشم‌انداز روشن‌تری را ترسیم کرد.
سلاح ورزی گفت: متاسفانه روش نادرست مبارزه سیاسی در ایران برای کسب قدرت از سوی احزاب و گروه‌ها این چشم‌انداز روشن را به‌مرور به‌سوی تاریکی کشاند. از سوی دیگر و برخلاف انتظار ایرانیان روند سازگاری با دنیا که یک متغیر کلیدی درگشایش امور اقتصادی بوده و هست نیز به نتیجه نرسید و میوه‌ای نداد. این دو عامل اما به‌مرور بر ارکان زندگی اقتصادی ایرانیان سایه انداخت و باعث به بیراهه کشاندن تصمیم‌ها و بروز گره‌های کور بر کسب‌وکار شهروندان شد.
وی افزود: در شرایط امروز ایران با این واقعیت تلخ مواجه هستیم که شوربختانه نهاد دولت و سایر نهادهای قدرت به‌جای اینکه با روشن‌سازی و بهبود فضای کار و کسب ملی و تلاش برای باز کردن بزرگ‌راهی در این مسیر به کورتر کردن راه و ابهام و غبار بیشتر دامن می‌زنند.
سلاح ورزی گفت: روزهایی که دولت یازدهم با همه توان کارشناسی و سیاسی برخواسته ازنیروی رأی شهروندان تلاش خوبی را برای رساندن پرونده هسته‌ای به نقطه‌ای امن در دستور کارداشت، نورامید دردل ایرانیان تابانده شده و شهروندان ایرانی با خرسندی به روزهای شاد پسابرجام می‌اندیشیدند. این امیدواری در دل شرکت‌های خارجی نیز پدیدار شده بود و آن‌ها نیز با شتاب و در یک حالت خوش‌بینی به بازار ایران چشم دوخته بودند.
وی افزود: در همین فضا بود که آجرهای دیوار تحریم ترک برداشته و ایران توانست بازار ازدست‌رفته نفت را مجدداً به دست آورد و درآمد حاصل از صادرات را افزایش دهد. در این حالت بود که ناگهان توفان نقد وزیدن گرفت و با گردوغبار راه ادامه کار بسته شد و عملاً سرمایه‌ای به ایران نیامد و گره‌ها کور و کورتر شد تا امروز که دوباره در آستانه تحریم‌های احتمالی جدید هستیم.
سلاح ورزی گفت: در این شرایط درحالی‌که دولت می‌توانست با تمهیدات هوشمندانه زمینه واقعی شدن قیمت بنزین، گاز و آب و برق و دلار را به‌مرور ایجاد کند، به دلیل درگیر شدن در رقابت‌های سیاسی داخلی زمان را از دست داد و حالا به نقطه‌ای رسیده‌ایم که بازار ارز با گره کور مواجه و تبدیل به بحران جدی شده است، بازار پول به کلاف سردرگم شباهت دارد و بازار انرژی در بدترین وضع ممکن به سر می‌برد.
وی افزود: به نظر می‌رسد مجموعه شرایط به‌گونه‌ای است که متأسفانه کسب‌وکار ایرانیان به بیرون از ایران گره‌خورده و چون آن گره باز نمی‌شود متأسفانه بر پیچیدگی‌های کار اضافه می‌شود. باید تعامل با جهان را به‌جای تقابل در دستور کار قرار دهیم تا گره اصلی باز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)