• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پلیس پناهگاه امن مردم در شرایط سخت

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه شرط محافظت و صیانت پلیس از مردم رفتار مناسب و عملکرد حرفه‌ای و عمل صالح است بر لزوم حسن رفتار نیروی انتظامی برای جلب اعتماد مردم و تبدیل پلیس به پناهگاهی برای آنها در شرایط سخت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سردار "محمد شرفی" در مراسم دانش آموختگی سربازان "آموزشگاه علمی‌تخصصی شهید چمران ناجا" با اشاره به شاخص‌های پیشگیری اجتماعی، اظهار کرد: اگر فردی قادرباشد شرایطی مهیا کند که عوامل خطرساز را شناسایی کند و برای پیشگیری از آنها راهکارهای مناسبی را برگزیند تا تهدیدات این عوامل را به فرصتی برای رشد و بالندگی تبدیل کند، آنگاه می‌توان گفت این فرد مهارت لازم برای حفظ و پاسداری از ارزش‌های دینی، معنوی، ملی وحیاتی جامعه به دست آورده است و می‌تواند با مشارکت جمعی در برابر تهدیدات خارجی ایستادگی کند .
وی خطاب به سربازان حاضر در مراسم دانش آموختگی، گفت: مرکز آموزش این فرصت را برای شما فراهم آورد تا شجاعت، ایثار و سلحشوری، از خودگذشتگی و فداکاری، صبر و تحمل، مدارا، بصیرت و ولایت مداری، دین‌داری و دشمن‌شناسی را تمرین و این خصایص مهم را در خود تقویت کنید تا در ادامه راه خدمت با بهره‌مندی از آنها خادم مردم ولایت‌مدار و انقلابی و حافظ اقتدار و امنیت ایران اسلامی باشید.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد : مرکز آموزش در این بازه زمانی دو ماهه به شما فرصت داد تا به جمعیتی مقتدر تبدیل شوید، شما از امروز عهده‌دار یک مسئولیت اجتماعی در لباس مقدس نیروی انتظامی و در نظام جمهوری اسلامی ایران هستید که مهم ترین شاخص این مسئولیت خطیر خدمت صادقانه به مردم فهیم و شریف است که ولی نعمتان نظام اسلامی هستند.
وی، علت این آموزش‌ها را آمادگی برای تبدیل شدن پلیس به دژ مستحکم برای مردم دانست و افزود: باید طوری رفتار کنیم مردم به ما اعتماد کنند تا در شرایط سخت و خطرناک به پلیس پناه آورده و در سنگر امن نیروی انتظامی در امان باشند.
این مقام ارشد انتظامی، شرط محافظت و صیانت پلیس از مردم را رفتار مناسب، عملکرد حرفه‌ای و عمل صالح دانست و گفت: خداوند در قرآن مجید وعده داده است که اگر ما عمل صالح داشته باشیم، مهر ما را در دل مردم قرار خواهد داد و در این شرایط است که مردم به پلیس اعتماد خواهند داشت.
وی، مخاطبان پلیس را سه گروه برشمرد و خاطرنشان کرد: گروه نخست دشمنان قسم خورده این نظام و مردم انقلابی هستند که تکلیف همه با آنها مشخص است بنابراین باید دست آنان را از آرمان‌های نظام اسلامی و تمامیت ارضی کشور کوتاه کنیم .
سردار شرفی، گروه دوم را مالکان اصلی نظام اسلامی نامید و گفت: پلیس و همه خادمان این کشور وظیفه دارند با تمام توان صادقانه به مردم خدمت کنند، امروز رسالت سنگین خدمتگزاری به مردم بر عهده شما است تا با عمل به توصیه‌های حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) با اقتدار یار مهربان مردم بوده و به صورت شبانه‌روزی به آنان خدمت کنید تا نظم و امنیت جامعه اسلامی را با دستان پرتوان خود و با تکیه بر دانشی که در مدت دوره آموزشی خود کسب کرده اید، حفظ کنید.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در مورد گروه سوم، گفت: در این گروه با افرادی مواجه هستید که از همین مردم شریف هستند اما به دلایل مختلف از راه راست خارج و دچار آسیب و مشکل شده‌اند؛ هر چند بخشی از مشکلات آنان به عملکرد خودشان بستگی دارد ولی جامعه و متولیان اجتماعی نیز در کجروی آنان نقش دارند و با کم کاری آنان این گروه از مردم با سرعت بیشتری به سمت بزهکاری روی می آورند بنابراین پلیس به عنوان یار مقتدر و مهربان مردم با صبر و تحملی که در دوره های آموزشی خود کسب کرده با این گروه برخوردی منطقی در پیش بگیرد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد : جمع‌آوری و معرفی این چنین افرادی به مراجع قانونی نسبت به بازپروری و بازگرداندن آنان به راه راست کمک خواهد کرد و شما در این میان وظیفه خطیری دارید.
سردار شرفی در پایان با قدردانی از خدمات و زحمات شبانه روزی مسئولان مرکز آموزشی شهید چمران برای دانش‌آموختگان این مرکز آرزوی موفقیت کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)