• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۰۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
بین الملل

يک رستوران در سوئيس غذاهاي گياهي شبيه به غذاهاي گوشتي تهيه مي کند

رستوراني در سوئيس برگرهايي توليد مي کند که شبيه گوشت هستند اما اثري از گوشت در آنها ديده نمي شود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از تلويزيون اي پي تي ان، يک رستوران آمريکايي در سوئيس غذاهاي گياهي شبيه به غذاهاي گوشتي تهيه مي کند.
رستوراني در سوئيس برگرهايي توليد مي کند که شبيه گوشت هستند اما اثري از گوشت در آنها ديده نمي شود. يک شرکت توليد کننده مواد غذايي در کاليفرنياي آمريکا به نام «ايمپاسيبل فودز» (غذاهاي غير ممکن) اين نوع غذا را تهيه کرده است. اين شرکت در تلاش براي توليد غذاهايي است که فاقد فرآورده هاي حيواني هستند اما نوع پخت و مزه آنها شبيه به فرآورده هاي حيواني است و مردم هم از آنها لذت مي برند.
احشام و ديگر حيوانات مزرعه اي منابع اصلي متان محسوب مي شوند؛ گازي گلخانه اي که چندين برابر دي اکسيد کربن قوي تر است. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد در سال دو هزار و سيزده، احشام مسئول چهارده و نيم درصد از گازهاي گلخانه اي هستند. فن آوري هاي غذايي در حال ظهور و الگوهاي تجاري جديد نه تنها به شدت سبب کاهش گازهاي گلخانه اي نمي شوند بلکه سبب مقابله با مشکل فزاينده مرتبط با رژيم هاي غذايي ناسالم نيز مي شوند. در شرکت ايمپاسيبل فودز، اين برگرها با عصاره پروتئين گرفته شده از غذاهايي همانند اسفناج و لوبيا تهيه و سپس با ديگر ترکيبات آميخته مي شوند. اين شرکت در حال به نمايش گذاشتن محصولات خود در اجلاس جهاني اقتصاد در داووس سوئيس است. کيتلين هتمن مشاور اين شرکت گفت: «اين برگر تماما با گياه تهيه مي شود و شبيه گوشت است، همانند گوشت پخته مي شود، و مزه آن هم شبيه گوشت است. اما تماما با گياه تهيه مي شود و براي محيط زيست هم مفيد است.»
او همچنين گفت: «مردم مزه ان را دوست دارند. ما حدود پانصد رستوران در سراسر آمريکا داريم و زماني که اين غذا را براي نخستين بار به مردم ارائه مي کنيم، آنها متعجب مي شوند زماني که مي فهمند اين برگر از گوشت تهيه نشده است. ما در اينجا در داووس هم اين غذا را سرو کرده ايم و افراد با خوردن آن هيجان زده شده اند.
پاتريک او براون بنيانگذار و مدير اجرايي شرکت ايمپاسيبل فودز که مبتکر اين ايده است، گفت: «استفاده از حيوانات و فن آوري براي توليد مواد غذايي مخرب ترين فن آوري است که در حال حاضر در کره زمين از آن استفاده مي شود. ما از حيوانات استفاده مي کنيم تا گياهان را به گوشت، ماهي و مواد لبني تبديل کنيم. اين اقدام هزينه هاي زيادي در زمينه گازهاي گلخانه اي، استفاده از آب و آلودگي،‌استفاده از زمين و از بين رفتن حيات وحش و غيره بر جاي مي گذارد. اين روند سبب بروز مشکلاتي مي شود. و ميلياردها نفر در سراسر جهان اين غذاها را دوست دارند و نمي خواهند روند مصرف آنها را متوقف کنند. از اين رو، ما با گفتن اين موضوع به مردم که رژيم غذايي خود را تغيير دهيد و لوبيا بخوريد، کمکي به حل مشکل نمي کنيم. هدف ما جايگزين کردن گياهان به جاي حيوانات تا سال دو هزار و سي و پنج است. اين يک هدف جاه طلبانه محسوب مي شود. راهبرد کلي ما بر اين اساس است و بايد به اين هدف دست پيدا کنيم زيراما به سبب استفاده از حيوانات در حال آسيب زدن به محيط زيست هستيم. تقاضا براي غذاهاي حيواني در حال افزايش است و اين يک معضل مهم محسوب مي شود ما بايد سريعا آن را حل کنيم.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)