• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۷۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
تارتار:

استقلال راببريم نايب قهرمانيم!

سرمربي پارس جنوبي در نشست خبري پيش از بازي تيمش مقابل استقلال افزود: برخي سايت‌ها خبر نشست‌هاي ما را خوب منتشر نمي‌کنند و باعث مي‌شوند که خواننده حتي به عقل ما هم شک کند اميدوارم جمله‌بندي‌ها درست باشد تا همه چيز مشخص باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما، ­مهدي تارتار ادامه داد: انتظار يک بازي زيبا در زمين هموار آزادي داريم، دو تيم براي سهميه آسيايي تلاش مي‌کنند. ضمن احترام به تيم استقلال در آمار ما بهتر از حريف هستيم و مطمئنا فردا تنها هدف تيم فوتبال پارس جنوبي کسب سه امتياز است و مي‌خواهيم استقلال را شکست دهيم.

سرمربي پارس جنوبي درباره افت تيمش در نيم فصل دوم گفت: ما دچار افت نشديم و اين موضوع را کيفيت بازي‌ها به ما مي گويد. اگر يکي دو تيم مثل ذوب آهن و گسترش فولاد را از بقيه تيم‌ها جدا کنيم اکثر تيم ها نسبت به نيم فصل اول در نتيجه‌گيري دچار مشکل هستند چون يا براي سقوط نکردن مي‌جنگند و يا اينکه مدعي قهرماني هستند. ما اگر بدشانس نبوديم در هفته‌هاي گذشته مي‌توانستيم نتايج بهتري کسب کنيم.

تارتار در پاسخ به اين سوال که چقدر به کسب نايب قهرماني در ليگ برتر اميدواريد، گفت: استقلال تيم قابل احترامي است اما اگر بتوانيم اين تيم را شکست دهيم به نايب قهرماني اميدوار مي‌شويم، استقلال بعد از حضور کادر فني جديدش تيم منضبطي شده است.
وي درباره پيشنهاد باشگاه سپاهان براي جانشيني کرانچار گفت: من با پارس جنوبي قرارداد دارم ضمن اينکه پيشنهاد رسمي به من نشده اما سپاهان تيمي است که من در آن بازي کردم و تيم قابل احترام و باعث افتخارم است که جزو گزينه‌هايشان باشم.

تارتار درباره فشار هواداران استقلال در بازي فردا گفت: ما تجربه بازي در جوهاي سنگيني مثل آبادان را داريم در اصفهان هم مقابل سپاهان بازي کرديم و به پيروزي رسيديم دومين تيم برتر خارج از خانه در ليگ هستيم تيم اول فکر مي‌کنم پرسپوليس است. فردا بازي را بي‌پروا آغاز مي‌کنيم و مطمئن باشيد در شروع بازي استقلال تحت فشار قرار مي‌گيرد.

سرمربي تيم فوتبال پارس جنوبي درخصوص بازگشت محمد طيبي به اين تيم گفت: اين بازيکن ابتداي فصل تيم ما را ترک کرد ولي خيلي دوست داشت به جمع ما برگردد ما هم در آن پست تنها سه بازيکن داشتيم و با جذب وي خيالمان تا حدودي راحت شد.
تارتار در ادامه درخصوص اينکه فردا چه بازيکناني را در اختيار ندارد گفت: ما فقط ميثم تيموري را در اختيار نداريم اما مي‌خواهم در اينجا به نکته‌اي اشاره کنم مي‌دانم که مربيان تيم ملي بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس با تيم‌هاي ديگر را خوب رصد مي‌کنند و به نظرم بازيکنان تيم ما اين استحقاق را دارند که به تيم ملي دعوت شوند. آنها در طول مسابقات نشان دادند که بحث فردي ندارند و در خدمت تيم هستند.

تارتار درخصوص اعتراض عده‌اي از هواداران پارس به نتايج اين تيم در هفته‌هاي اخير گفت: براي شما مثالي مي‌زنم آن زمان که تيم ما در ليگ يک حضور داشت سرپرست و رئيس کانون هواداران باشگاه به ما گفتند بهتر است که پيشکسوتان استقلال و پرسپوليس را به اينجا دعوت کنيد تا هم بازيکنان با آنها آشنا شوند و هم هواداران يک جو خوب را تجربه کنند که من هم در جواب به آنها گفتم ما آنقدر قوي کار مي‌کنيم که تيم‌هاي اصلي استقلال و پرسپوليس به اينجا بيايند.
وي در پايان گفت: ما صعود کرديم و الان در ليگ برتر حضور داريم و به اين خاطر اين مثال را زدم که آن اندک هواداراني که معترض بودند بدانند اگر الان پارس جم در رده چهاردهم جدول حضور داشت من براي آنها مربي موفقي بودم. در سالي که اولين بار در ليگ برتر هستيم ما توقعات را بالا برديم که يک عده اندک به ما اعتراض کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعمیر و به آب‌اندازی نفتکش پهن‌پیکر ۱۱۰ هزار تنی
طلیعه چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
اجرای طرح بازبینی و اصلاح شماره تلفن‌های همراه مشترکان برق پایتخت
خانه‌های خدا دوباره برپا می‌شوند
بهره برداری از ۱۳۲ پروژه برقی در مازندران
میراث زنده طبیعت ایران در دل جنگل فندقلوی نمین
دقیقی: استقلال بازیکنان خوبی دارد، امیدوارم نتیجه بگیریم
علت افزایش نامتعادل گوشت قرمز در کردستان
تاکید بر اصلاح و بررسی ارفاقات قانونی به مددجویان واجد شرایط
اجرای طرح آرامش در شهر در خراسان جنوبي
پایان هفته ۲۵ بسکتبال یورولیگ؛ شکست موناکو و پیروزی پاناتینایکوس
بهره برداری از ۳۶ طرح بزرگ صنعتی و معدنی در فارس
افتتاح طرح های عشایری ۳۲ میلیاردی در لرستان
رفع موانع کسب‌وکار، مسیر توسعه گیلان را هموار می‌کند
راه‌اندازی پارکینگ‌های هوشمند دوچرخه در اصفهان
موحدی:سپاه فقط یک نهاد نظامی نیست، بلکه یک فرهنگ است
۸۳ طرح عمرانی در چناران آماده بهره‌ برداری
افزایش دمای مرکزی در سه روز آتی
پیش بینی افزایش دما و غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
هفته ۱۹ فوتبال لیگ عربستان؛ پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)