• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۵۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳
اجتماعی » محیط زیست
در همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا؛

زمان مماشات با خودروسازان گذشته است

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: متاسفانه خودروسازان داخلی و خارجی نسبت به نصب فیلتر دوده مقاومت می‌کنند،‌ تهران و سایر کلان‌شهرها دیگر تحمل دود دیزل را ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، وحید حسینی در ششمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا گفت: این همایش 6 سال پیاپی است که برگزار می‌شود و تبدیل به مرکزی برای به اشتراک گذاشتن آخرین یافته‌های علمی پژوهشگران و دانشجویان در زمینه آلودگی هوا شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های متعدد کاهش آلودگی هوا در سطح ملی و شهری تدوین و اجرا شده است، تصریح کرد: بسیاری از این برنامه‌ها نیاز است که به یافته‌های پژوهشی دانشمندان کشور و تجارب بین‌المللی گره بخورند.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه در سال‌ ۹۱ اولین همایش آلودگی هوا برگزار شد، گفت: در این سال ۱۳ آذر ماه که روز همایش بود، شهر تهران به دلیل آلودگی هوا به مدت سه روز تعطیل شد و این مساله، درسی برای ما بود که وضع آلودگی هوا به حدی جدی است که می‌تواند همایش مرتبط با خود را تعطیل کند.
حسینی ادامه داد: در ششمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا، ۱۸۰ مقاله ورودی داشتیم که این تعداد رشد قابل ملاحظه‌ای نسبت به سال‌های قبل دارد همچنین کیفیت مقالات نسبت به سال‌های گذشته بسیار افزایش پیدا کرده است؛بطوری که انتخاب ۴۲ مقاله برای ارائه شفاهی کار سختی بود.
حسینی افزود: پژوهش‌های بسیار با کیفیتی در زمینه آلودگی هوا از نقاط دوری به همایش رسیده است که نشان می‌دهد آلودگی هوا به مساله ملی در سطح دانشگاهی و پژوهشی تبدیل شده است.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه در این همایش ۱۰ نشست تخصصی خواهیم داشت و سه مقاله به عنوان مقالات برتر و ۱۰ مقاله برای معرفی به ژورنال انتخاب شده‌اند،‌ تصریح کرد: بحث اندازه‌گیری و پایش آلاینده‌های هوا و سلامت و بهداشت بیشترین توجه بر تعداد مقالات را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در این نشست از برنامه پیشنهادی شهرداری تهران برای کاهش انتشار آلودگی هوا از منابع متحرک رونمایی می‌شود.
حسینی با اشاره به اینکه سه نشست تخصصی در زمینه کربن سیاه، نحوه اندازه‌گیری کربن سیاه و تبعات آن برگزار می کنیم،گفت: کارگاهی برای دیزلی‌ها نیز برگزار می‌شود. حدود چهار سال است که پیگیری می‌کنیم تا خودروهای دیزلی مجهز به فیلتر دوده شوند. در تهران بخشی از کار پیش رفته و در کل کلان‌ شهرهای کشور هنوز اتفاقی در این زمینه نیفتاده است. دیزلی‌های نو نیز به تدریج مجهز به فیلتر دوده می‌شوند. نشست کارگاه دیزل در همایش مدیریت هوا و صدا، تجارب دنیا در این زمینه را نشان می‌دهد که چرا تعداد زیادی اتوبوس و کامیون دارند، ولی آلودگی ندارند.
وی افزود: فردا صبح نیز نشست کلان‌شهرهای درگیر آلودگی هوا برگزار می‌شود و شرکت کنندگان نیز از شهرهای پاریس، برلین، روتردام و میلان تجارب خود را در زمینه مناطق LEZ (طرح اقدامات کاهش آلودگی هوا) ارائه می‌کنند.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا با بیان اینکه در زمینه منشایابی ذرات معلق و آنالیز شیمیایی آن در هوای کلاشهرها نشستی برگزار خواهد شد، تصریح کرد: مصوبه ‌ای در دولت داریم که بر اساس آن همه کلان‌شهرها باید آنالیز شیمیایی ذرات معلق را انجام دهند که منشا آن مشخص شود.
وی ادامه داد: برنامه‌ در زمینه کنترل آلودگی هوا و اندازه‌گیری ذرات معلق در شهر تهران قابل اجرا در شهرهای آلوده دیگر نیست.
حسینی با اشاره به اینکه فردا نیز کارگاهی در زمینه اپیدمیولوژی آلودگی هوا و بحث‌های مرگ و میر در اثر آن تشکیل می شود، گفت: عصر فردا آژانس بین المللی همکاری ژاپن که از مهر امسال در تهران مستقر شده‌ است، پروژه مطالعاتی چهار ساله خود را در زمینه آلودگی هوا توضیح می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: بارها در تهران با طوفان گرد و غبار روبرو شده‌ایم که این وضع به مدل‌های پیش‌بینی گرد و غبار نیاز دارد.لازم است که برای ورود ریزگردها سامانه هشدار در شهر داشته باشیم و در کارگاهی در این همایش به این موضوع پرداخته می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید بیعت عشایر ایران با آرمان های شهدا در رزمایش مشهد شهیدان شلمچه
روحیه بسیجی، ضامن پیشرفت ایران و خنثی‌کننده توطئه‌ها
پیشنهاد ۵۰ همتی برای تامین کالابرگ تا دهک هفت
سرنگونی۱۷ پهپاد متخاصم توسط پدافند ارتش در غرب کشور
تفکر بسیجی بزرگترین دستاورد انقلاب است
همایش کتابخوانی یار مهربان در اهواز برگزار شد
روان سازی ترافیک با ساخت زیرگذر شهدا در بوکان
علم آموزی و آگاهی سیاسی؛ مهمترین رسالت دانشجویان
تیراندازی گارد ساحلی یونان به سوی قایق ماهیگیری ترکیه
راه اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی باغ گیاه شناسی و جنگل آموزشی و تحقیقاتی
بسیج یاری‌رسان کشور و مردم در همه شرایط
برپایی جشنواره خلاقیت‌های علمی _پژوهشی با شرکت در یاسوج
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری آنکارا با حضور ایران
برگزاری یادواره شهدای بندر تیاب
اجرای رزمایش جهادی تخصصی در عرصه‌های دامی و زراعی هفتکل+فیلم
آسمان آبادان و خرمشهر باز هم در محاصره ذرات آلوده هوا
پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت
بسیج در تمامی مشکلات وبحران‌ها پیش‌قدم در دفاع از کشور است
تولید بیش از ۷۴۰ هزار تن اوره و آمونیاک
یک محکوم به قصاص در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) بخشیده شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسمپور در شانس مجدد
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)