• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۲۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
قم » اجتماعی
در جلسه شوراي حفاظت از منابع آب استان

تصويب طرح احيا منابع آب دشت شريف آباد

شوراي حفاظت از منابع آب استان در جلسه امروز طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب در دشت شريف آباد قم را تصويب کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دشت تصويب طرح احيا منابع آب دشت شريف آبادشريف آباد طي حدود سه دهه اخير با کاهش شديد حجم مخزن آبهاي زيرزميني مواجه شده که طي اين مدت 290 ميليون متر مکعب حجم منابع آبهاي زيرزميني و 29 متر سطح سفره هاي آب در اين منطقه کاهش يافته است.

 آقاي حاج حسيني مسگر مدير عامل شرکت آب منطقه اي قم گفت: در حال حاضر سالانه به طور متوسط نود و سه ميليون مترمکعب برداشت آب از منابع زيرزميني دشت شريف آباد انجام مي شود و يازده ميليون مترمکعب کسري مخزن داريم.

 آقاي حاج حسيني افزود: براساس مصوبه طرح احيا و تعدل بخشي منابع آب دشت شريف آباد، مقرر شد ظرف مدت بيست سال اين ميزان برداشت به 63 ميليون متر مکعب کاهش يابد تا ضمن توقف کسري مخزن سطح سفره هاي آب اين منطقه به حالت قبل بازگردد.

همچنین در جلسه امروز شوراي حفاظت از منابع آب، گزارشي از عملکرد برداشت از چاههاي استان در فصل پاييز ارائه شد.

 براساس اين گزارش ميانگين ساعت کارکرد چاههاي کشاورزي داراي کنتور هوشمند در اين مدت 1340 ساعت بوده است.

 براساس تفاهم انجام شده مسئولان منابع آب با بخش کشاورزي، ميزان ساعت کارکرد اين چاهها طي امسال بايد 4600 ساعت باشد.

براساس گزارش ميزان روان آبهاي استان در پاييز، حجم روان آبهاي استان يک ميليون و چهارصد هزار متر مکعب بوده که سي درصد کمتر از مدت مشابه پارسال و بيش از نود درصد کمتر از عملکرد دراز مدت است.

 مدير عامل شرکت آب منطقه اي قم با اشاره به احتمال جبران کمبود بارندگي ها در فصل بهار گفت: در اين صورت احتمال سيلاب و خطر وجود دارد که لازم است همه دستگاههاي مسئول تدبير لازم را اتخاذ کنند.

 در اين جلسه گزارشي از تصرفات غير قانوني در تنها ورودي منبع آب به تالاب مره از استان تهران و اقدامات انجام شده براي رفع تصرف آن ارائه و مقرر شد؛ اقدامات لازم توسط استانداري براي جلوگيري از تکرار اين موضوع انجام شود.

آغاز اجراي دوره سوم عمليات آمار برداري منابع و مصارف آبهاي سطحي و زير زميني استان از ديگر موضعاتي بود که در اين جلسه مطرح شد.

 مدير عامل شرکت آب منطقه اي قم در اين طرح که همزمان با سراسر کشور در حال انجام است، اطلاعات جامع همه منابع آبي از جمله چاه، قنات و چشمه در دوره هاي خشکي و تري و تا پايان بهار سال آينده جمع آوري مي شود.

 آقاي حاج حسيني مسگر گفت: هدف از اين طرح به روز رساني اطلاعات پايه منابع و مصارف آبي براي تصميم گيري صحيح در حوزه آب است.

 استاندار هم در اين جلسه تعادل بخشي بين منابع و مصارف آب و اصلاح الگوي کشت متناسب با اقليم استان را ازاصول مهم برشمرد که حتما بايد به آنها توجه شود.

آقاي صادقي برضرورت نظارت دقيق برعملکرد برداشت از چاهها و منابع آب و جلوگيري از برداشت هاي بيش از حد مجاز و غير قانوني و برخورد قاطع با متخلفان تاکيد کرد.

 استاندار همگرايي، تعامل و اشتراک نظر مسئولان دست اندرکار حوزه آب را براي نتيجه بخش شدن برنامه ها و کارها، ضروري دانست و تاکيد کرد: اختلاف نظر ما را به عقب برمي گرداند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)