• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۳۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۷
تهران » اجتماعی
آیت الله محمدی ری شهری:

رفتار نیروی انتظامی در مواجهه با فتنه اخیر قابل تحسین بود

آیت الله محمدی ری شهری گفت: نیروی انتظامی یکی از سرنوشت سازترین نهادهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مسئولیت بسیارمهمی را در نظام برعهده دارد، زیرا یکی از اصول فلسفه سیاسی، اجتماعی نبوت و امامت و نیز در غیاب امام معصوم علیه السلام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی توسط فقیه جامع الشرایط، مساله برقراری امنیت است که این مساله از وظایف مهم و خطیری است که در شرایط کنونی برعهده نیروی های خدوم انتظامی نهاده شده است.

 به گزارش خبرگزاري صداوسيما ، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام  با روسای عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، دیدار کرد و ضمن خوش آمد گویی به فرماندهان و کارکنان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، اظهار امیدواری نمود که برکت انوار ملکوتی اهل بیت علیهم السلام، در کار و در زندگی همه خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی جاری و ساری باشد.رفتار نیروی انتظامی در مواجهه با فتنه اخیر قابل تحسین بود
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:  ایجاد امنیت فراگیر یکی از نکات مورد تاکید قرآن در حکومت موعود اسلام به رهبری مهدی آل محمد(عج) است که در آن همه انسان ها در هر مسلکی، غیر از معاندین و دشمنان خدا و حتی حیوانات و جانوران در امنیت کامل و فراگیر هستند، از این رو جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرتو و زمینه ساز آن حکومت جهانی می بایست در جهت تحقق و برقراری امنیت فراگیر در سرزمین ایران اسلامی تلاش کند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در این دیدار گفت: در میان انبوه توطئه های فرهنگی، سیاسی و امنیتی دشمنان به لطف و عنایت خاص حضرت حق و تدابیر فرماندهی با تدبیر این نیرو، الحمدلله اکنون در یکی از بهترین دوره های مدیریتی نیروی انتظامی بسر می بریم که توانسته، امنیت فراگیر و آرامش را با همکاری سایر دستگاه های مسئول در کشور فراهم نماید.
عضو مجلس خبرگان رهبری، ایران اسلامی را دارای امنیتی بی بدیل نسبت به دیگر کشورهای منطقه و حتی سراسر جهان دانست و گفت: اکنون در سراسر ایران اسلامی همه مردم در آرامش و امنیت بسر می برند و باید حافظ و شکرگزار این نعمت الهی باشیم.
آیت الله محمدی ری شهری دشمنی مستکبرین با نظامی که طرفدار مستضعفین جهان است را در شرایط کنونی امری طبیعی برشمرد و گفت: فتنه ای که اخیرا با هدایت آمریکا و تلاش فرزند نامشروعش اسرائیل و عوامل منافقین در کشور شکل گرفت، الحمدلله با هوشیاری و همکاری خوب مردم با نهادهای انتظامی و اطلاعاتی برطرف شد و عملکرد نیروی انتظامی نیز در این برهه قابل تحسین و حاصل تدبیر فرماندهی و همکاری عناصر خوب و تلاشگر  این نهاد مهم و سرنوشت ساز بود.
آیت الله محمدی ری شهری همچنین حضور روحانیون و مسئولان عقیدتی سیاسی در صحنه و همچنین هنگام عملیات فرماندهان انتظامی را نیز قابل تقدیر برشمرد و گفت: نظارت روحانیون و مسئولان عقیدتی بر حسن برخورد همکاران نیروی انتظامی در رشد و موفقیت آن بسیار اثرگذار خواهد بود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)همچنین نوع مواجهه روحانیون با سایر همکاران خود در نیروی انتظامی را حائز اهمیت برشمرد و گفت: رفتارها باید عاطفی و دوستانه باشد و از جانب مقابل نباید حس بزرگی و مچ گیری در مواجهه با روحانیون ایجاد گردد، زیرا برخورد عاطفی معمولا نتیجه بخش و عامل جذب خواهد بود.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث حسن رفتار و سلوک پیامبر(ص) و همچنین نوع مواجهه ایشان در اسلام آوردن عثمان ابن مظعون را الگو و نمونه  جذب یک جوان باهوش و پر انرژی به اسلام برشمرد و گفت: پیامبراکرم(ص)، در یک برهه کوتاه توانست انقلاب عظیمی در عصر جاهلیت ایجاد کند و این حاصل خلق نبوی و حسن رفتار آن رسول گرامی (ص) است.
آیت الله محمدی ری شهری با بیان این نکته که می بایست « راه های جذب مردم » به دین، انقلاب و نظام اسلامی را شناسایی و بر مبنای آن عمل کنیم اظهار داشت: با رفتار بدون برنامه ریزی و اقدامات ناشیانه برخی مشکلات اخلاقی و اجتماعی، با رفتار ناصحیح به پدیده های امنیتی تبدیل می شوند در صورتی که با اقدام هوشیارانه می توان به هر مشکلی در بستر مناسب خودش پرداخت و آن را برطرف کرد بدون اینکه به مشکل بزرگتری تبدیل گردد.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث همچنین توجه به جذب حداکثری و تحمل افراد برای جذب و همراهی بیشتر آن ها با مبانی اعتقادی نظام را مساله بسیار مهمی برشمرد و با استناد به روایتی از حضرت علی (ع)، گفت از سیاست های حکومت علوی این است که دشمنان غیر معاند و فریب خورده را با آگاه سازی به دوست تبدیل نموده و به جمع دوستان نظام اسلامی بیافزائیم.
در ابتدای این دیدار رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گزارشی از اقدامات صورت گرفته  برای ارتقای سطح فرهنگی و معنوی کارکنان نیروی انتظامی و خانواده های آنان ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)