• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۸۵۱۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پیشخوان مطبوعات؛

قدردانی رهبر معظم انقلاب از مردم

روزنامه‌های امروز صبح ۲۰ دی ۹۶ با تیتر‌های متنوعی از سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع مردم قم بر پیشخوان مطبوعات نشستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جام جم ضمیمه جام سیاست خود را با نقل قولی از رهبر معظم انقلاب در جمع مردم قم، تیتر «هزاران بار از ملت تشکر می‌کنم» را برگزید و نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از مردم قم با تجلیل و تحسین حرکت عظیم، پرشور، بمو‌قع و منسجم ملت در روز‌های اخیر، به تشریح ابعاد و لایه‌های مختلف توطئه دشمنان برای سوءاستفاده از مطالبات به حق مردم پرداختند و با بیان سخنان مهمی خطاب به آمریکایی‌ها، مسؤولان کشور و مردم تأکید کردند: ایستادگی و نبرد «ملت با ضدملت»، «ایران با ضدایران» و «اسلام با ضداسلام» همچون ۴۰ سال گذشته ادامه خواهد داشت، اما کینه‌ورزی دشمن نباید موجب شود مسؤولان از ضعف‌ها و مشکلات مردم و بویژه طبقات ضعیف غافل شوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای سخنان خود، با گرامیداشت سالروز قیام ۱۹ دی سال ۱۳۵۶، مردم قم را شجاع، سرشار از انگیزه و امید و در صراط مستقیم انقلاب دانستند و گفتند: مردم قم امسال همانند سال‌های گذشته در راهپیمایی ۹ دی شرکت کردند، اما هنگامی که قضایای اخیر به‌وجود آمد، چهار روز بعد یعنی در روز ۱۳ دی، آن حرکت عظیم را آفریدند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر این‌که حرف ملت ایران بویژه جوانان در ۴۰ سال گذشته، «ایستادگی در مقابل زورگویی و زیربار قدرت‌ها نرفتن» بوده است، افزودند: ملت ایران همچنان با همان منطق، اهداف والای خود را دنبال می‌کند، اما با انگیزه‌تر و پرتجربه‌تر از گذشته شده است و جوانان انقلابی کشور نیز پرتعدادتر از اول انقلابند.

همچنین این روزنامه گفتگویی با سعید ابراهیمی فر کارگردان (شاید عشق نبود) داشته و تیتر «تهیه کنندگان قرارداد ترکمانچای می‌بندند» را به خوانندگان خود پیشنهاد کرد.

روزنامه‌های آفتاب، ابتکار، اعتماد، بهار هم با اشاره به نخستین مراسم سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی تیتر‌های «درس امید»، «روایت یاران از آیت الله»، «صدای ما بود» و «در غیاب روحانی» را انتخاب کردند.

روزنامه‌های اطلاعات، شهروند، کیهان، وطن امروز و قانون به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم پرداختند و تیتر‌های «باید میان مطالبات صادقانه و حرکات تخریب گرایانه تفکیک قائل شویم»، «مطالبات بحق مردم، از حرکات تخریب گرانه جداست»، «مطالبات مردم از حرکت تخریب گرایانه جداست»، «باید بین حق مردم و حرکات تخریب گرایانه تفکیک قائل شد»، «باید مطالبات مردم را پیگیری کرد»، «حمایت از مطالبات صادقانه و بحق مردم» را انتخاب کردند.

روزنامه‌های ایران و همشهری، شرق و کلید هم با اشاره به سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای در جمع مردم قم تیتر‌های مشترک «زخم مشکلات کشور را درمان کنیم» و «باید زخم را خوب کنید و نگذارید به وجود آید» را برگزیدند.

روزنامه مردم سالاری ضمن اشاره به حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع مردم قم جمله «دیوانه بازی‌های نمایشی ترامپ بی جواب نخواهد ماند» را تیتر زد.

روزنامه‌های تجارت، جوان و دنیای اقتصاد با اشاره به سخنرانی رهبر انقلاب در جمع مردم قم و تأکید رهبری درباره اغتشاش‌های اخیر تیتر‌های «هیچ کس مخالف اعتراض‌های مردمی نیست»، «همه باید پاسخگوی اعتراض‌های مردم باشیم»، «خط و نشان برای دشمن، مطالبه از مسؤولان، تشکر از مردم»، «ریشه اصلی بسیاری از مفاسد بیکاری است» را برگزیدند.

روزنامه صنعت ضمن اشاره به فراخوان پارلمان بخش خصوصی برای تغییر سیاست‌های اقتصادی تیتر «بانک مرکزی همکاری کند» را انتخاب کرد.

روزنامه همدلی به صحبت رو در رو با سالار عقیلی که از اسطوره‌ای به نام تختی تا همراهی با زلزله زدگان سخن می‌گفت، تیتر «فراموشی درد مشترک کرمانشاه و بم» را انتخاب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)