پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از آسوشیتدپرس؛ يک سال پس از وقوع حمله به بازار کريسمس در برلين، مقامات بريتانيايي در ايام جشن و به منظور ارتقاي امنيت در بازارهاي کريسمس در اين کشور، نيروهاي پليس اضافي شامل واحدهاي مسلح ويژه به کار گرفته اند.
موانع ايجاد شده مختلفي در بازارها بخصوص در شهرهاي بيرمنگام و منچستر مشاهده مي شود و حضور پليس در معابر بسيار مشهود است. صاحبان کسب و کار از اين تدابير امنيتي استقبال کرده اند. سال گذشته، بازار کريسمس بيرمنگام 5 ميليون بازديد کننده داشت و به عنوان بزرگترين بازار در خارج از آلمان محسوب به شمار آمد.
در منچستر، که درست چند ماه قبل شاهد حمله تروريستي بود مردم کمتر از بازار اصلي کريسمس در اين شهر خريد کرده اند. اما يکي از خريداران معتقد است نمي توان زندگي را متوقف کرد. با اينکه پليس اعلام کرده تا کنون هيچ اطلاعات مبني بر وقوع تهديد تروريستي در دوره برگزاري جشن ها بدست نيامده اما از مردم خواسته است هوشيار بوده و هيچ چيزي مشکوکي را ناديده نگيرند.