• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۸۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳
وب گردی؛

آمریکا در جنگ آینده بازنده است

اندیشکده آمریکایی «رند» در جدیدترین ارزیابی خود در خصوص رقبای نظامی آمریکا هشدار داد و نوشت: «آمریکا در جنگ آینده، بازنده خواهد بود.»

 به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مشرق؛ یک اندیشکده آمریکایی در ارزیابی نسبت به رقبای آمریکا ضمن اشاره به روسیه، چین و کره شمالی به توان موشکی ایران نیز پرداخت. در این گزارش با نام بردن از کره شمالی، چین، روسیه و ایران آمده است: «اینک فراهم آوردن قدرت نظامی خواسته شده بر مبنای راهبرد امنیت ملی بلند پروازانه آمریکا نه تنها ساده نبوده بلکه به طور قابل توجهی چالشی‌تر شده است.»

اندیشکده رند با اشاره به قدرت موشکی بالستیک کره شمالی نوشت: «آمریکا نمی‌تواند با تهدید موشکی کره شمالی به سادگی مقابله کند. جنگ افزارهای اتمی کره شمالی به این مفهوم هستند که این کشور توان بالقوه را برای خسارت وارد کردن فراوان به کره جنوبی، ژاپن و نیز آمریکا دارد.» اندیشکده رند درباره چین نوشت: «افزایش فزاینده توان نظامی و اطمینان خاطر این کشور چالشی جدید است.چینی‌ها درحال توسعه و گسترش مجموعه‌ای از نیروی هوایی، دریایی و موشکی هستند تا توان نظامی آمریکا و متحدانش تا مجمع الجزایر دوم که شامل ژاپن، گوام و جزایر ماریانا و بخشی از فیلیپین می‌شود را با خطر مواجهه کنند.» در بخش دیگر این گزارش آمده است: «تلاش چین برای افزایش قابلیت‌های نظامی مناسب جهت مقابله با اعمال قدرت آمریکا با تمرکز بر توسعه انواع فناوری‌ها و سامانه‌ها موجب برتری بر آمریکا در دوره پسا جنگ سرد در زمینه‌هایی چون عملیات شناسایی، انتقال و پردازش داده‌ها، هدایت‌های دقیق رزمی، رباتیک و حتی فناوری رادار گریزی شده است.»

آمریکا در جنگ آینده بازنده است 

بر این اساس، چین با تسلط بر این توانایی‌ها توانسته چالش‌های فزاینده‌ای را به نیروهای آمریکا در منطقه تحمیل کند و تردیدهایی را در مورد صحت تضمین‌های امنیتی آمریکا فراهم آورده است. در این گزارش راجع به توان نظامی روسیه نیز آمده است: «در حال حاضر ناتو نمی‌تواند از کشورهای حوزه بالتیک برابر حمله قاطع و کوتاه‌مدت روس‌ها دفاع کند. به نظر می‌رسد نیروهای مسلح روسیه بر پیشرفت در بهبود نیروی انسانی، آموزش نیروهای زمینی و هوایی متعارف و سرمایه‌گذاری در دفاع موشکی زمین به هوا، نسل جدید زره‌پوش‌ها (AFVs)، توپخانه، سامانه‌های هجومی دقیق و نیروهای اتمی تمرکز کرده‌اند.»

در این گزارش همچنین با اشاره به ایران و تنگه هرمز آمده است: «در صورت بروز بحران در آینده، ایران مسدود کردن این تنگه را به عنوان قوی‌ترین گزینه برای تهدید و یا تحمیل هزینه‌های راهبردی در نظر دارد.» اندیشکده رند درباره توان موشکی ایران نیز نوشته است: «در حالی که کشورهای حوزه خلیج فارس در حال کسب تجهیزات نوین نظامی هستند، ایران نیز قابلیت‌های نیروهای خود را توسعه داده به طوری‌که این نیروها بزرگترین زرادخانه مشکی بالستیک در خاورمیانه را دارند. در صورت پایبندی ایران به برجام، این کشور اجازه دارد تسلیحات متعارف را در سال 2020 و نیز موشک‌های بالستیک را در سال 2023 خریداری کند.»

در خاتمه این گزارش آمده است: با دسترسی به فناوری پیشرفته نظامی چون موشک‌های سام و دیگر موشک‌های نقطه زن، به طور چشمگیری فاصله بین ایران و کشورهای عرب خلیج فارس کاسته می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ویژه برنامه‌های صدا و سیمای استان زنجان در میلاد حضرت علی(ع) و سالگرد حاج قاسم
سوابق تاریخی آمریکا به‌روشنی حاکی از الگوی مستمر مداخله و اعمال فشار است
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
۱۳ رجب، تجلی نور ولایت در کعبه مبارک
حضور دکتر پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
دیدار رئیس رسانه ملی با رهبر شیعیان بحرین در قم
پیشرفت ۸۰ درصدی مقاوم‌سازی مسکن در ماهنشان
دیدار و تجلیل رئیس رسانه ملی از خانواده معزز شهید شاکری
دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید تکلو
هم‌افزایی حوزه و رسانه برای تولید آثار فاخر دینی / رسانه ملی در حوادث یک سال اخیر مدال افتخار گرفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ دی ۱۴۰۴
ثبت بیش از ۲۱۷ هزار تخلف سرعت و اضافه‌بار در جاده های استان زنجان
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
صبح و‌نشاط بجنوردی ها در آستانه روز پدر
سیره علوی، چراغ راه خدمت‌گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی
آغاز مراسم معنوی اعتکاف در مساجد و مصلی کیش
نماد «فاتح خیبر» در میدان امام خمینی (ره) پایتخت رونمایی می‌شود
بارش برف در جاده کرج‌کندوان
بازگشایی محور گله‌بادوش شهرستان الیگودرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
تشییع پیکر بسیجی شهید «امیرحسام خدایاری فرد» در کوهدشت
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
افزایش بودجه زیرساخت‌های گردشگری از ۲.۵ به ۴۸ همت
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)