• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۹۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶
بین الملل » تحلیلی

رایزنی های میشل عون با گروه های سیاسی لبنان

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، طرف‌های سیاسی لبنانی رایزنی‌های دیروز رئیس جمهور این کشور با روسای احزاب و نمایندگان گروه‌های سیاسی را مثبت ارزیابی کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، رایزنی‌های دیروز میشل عون رئیس جمهور لبنان با گروه‌های سیاسی و گروه‌هایی که در دولت حضور دارند، با استقبال روبرو شد. نتایج این رایزنی‌ها مثبت ارزیابی شده است.
حسن حمزه خبرنگار شبکه در گزارشی با اشاره به رایزنی‌های گسترده دیروز در کاخ ریاست جمهوری برای بررسی راه حل‌هایی برای اوضاع پس از انصراف سعد حریری نخست وزیر لبنان از استعفا افزود: پس از آن که میشل عون دیدگاه‌های طرف‌های مختلف را شنید، ریاست جمهوری لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: همه درباره نکات اساسی که پس از پایان رایزنی‌ها به نهاد‌های قانونی ارائه خواهد شد توافق کردند. این کار پس از پایان سفر میشل عون به ایتالیا که تا جمعه آینده به طول خواهد انجامید انجام خواهد شد. رئیس جمهور لبنان همچنین از همکاری روسا و نمایندگان گروه‌های سیاسی که بر اهمیت حفظ وحدت ملی و ثبات امنیتی، سیاسی و اقتصادی لبنان تاکید کردند، قدردانی کرد.
در ادامه گزارش آمده است: رایزنی‌های دیروز در کاخ ریاست جمهوری با دیدار سعد حریری و میشل عون و سپس نبیه بری و میشل عون به پایان رسید و پس از آن سه نفر در نشستی سه جانبه شرکت کردند و میشل عون طی آن نتایج رایزنی‌ها را به اطلاع آن‌ها رساند، اما بری و حریری پس از پایان این دیدار، هیچ اظهار نظری در کاخ بعبدا نکردند و نبیه بری به گفتن این که «خوشبین باشید».
در ادامه گزارش آمده است: رئیس جمهور در خلال رایزنی‌ها نظر نمایندگان احزاب و روسای گروه‌های سیاسی را درباره سیاست بی طرفی برای حفظ ثبات سیاسی و امنیتی و اقتصادی لبنان جویا شد.
محمد رعد رئیس فراکسیون پارلمانی حزب الله لبنان گفت: نظرات ما درباره حمایت از لبنان و تضمین تصمیم گیری مستقل این کشور و از سرگیری فعالیت‌های دولت و بازگشت امور سیاسی به مسیر خود، یکی است.
علی حسن خلیل نماینده جنبش أمل لبنان گفت: ما در خصوص دستیابی به تفاهم برای از سرگیری فعالیت کابینه خوشبین هستیم.
طلال ارسلان رئیس حزب دموکراتیک لبنان گفت: نمی‌فهمم «بی طرفی» در مقابل تروریسم چه معنایی دارد؟ ما به دنبال پاسخ این سوال هستیم. بی طرفی در مقابل تجاوزات مکرر اسرائیل به لبنان (چه معنایی دارد؟).
خبرنگار در ادامه گزارش همراه با پخش تصویری از دیدار سمیر جعجع رئیس حزب القوات اللبنانیه با میشل عون رئیس جمهور لبنان گفت:، اما برخی کسانی که پرسش‌هایی درباره نقش آن‌ها در بحران استعفای نخست وزیر وجود دارد، همچنان بر مسائل حساس اصرار و خلاف مسیر این رایزنی‌ها شنا می‌کردند.
سمیر جعجع گفت: همه تصمیم گیری‌های امنیتی و نظامی باید در دست دولت باشد، بخصوص که همه گروه‌ها از جمله حزب الله در دولت حضور دارند. ولید جنبلاط رهبر ائتلاف دیدار دموکراتیک نیز گفت: بهتر است در گفتگو‌های آینده به موضوع سلاح اشاره‌ای نشود. باید درباره موضوعاتی مثل بی طرفی و چگونگی اجرای این سیاست صحبت شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)