• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۷۹۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۳
ورزشی » رزمی
نام فدراسیون کونگ فو تغییر نمی‌کند؛

حیدری: متولی رزم ملی ایرانی هستیم

رییس فدراسیون کونگ فو گفت: نام فدراسیون تغییر نمی‌کند و ما به عنوان نخستین فدراسیون آسیایی با ثبت رسمی توآی یا رزم ملی ایرانی متولی آن هستیم.

حیدری: متولی رزم ملی ایرانی هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما رضا حیدری در آستانه دومین دوره مسابقات آسیایی و مجمع عمومی توآی آسیا افزود: دومین دوره مسابقات توآی آسیا را ۱۸ و ۱۹ آذر در مشهد با حضور ۲۵ کشور در ۲ بخش مردان و بانوان برگزار می‌کنیم. حدود سی کشور هم در مجمع آسیایی حاضر می‌شوند.
رییس فدراسیون کونگ فو و هنر‌های رزمی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما که برای جلوگیری از هم نامی این فدراسیون با فدراسیون ووشو چرا نام فدراسیون کونگ فو تغییر نمی‌کند، گفت: کونگ فو در ایران نیم قرن سابقه فعالیت دارد در حالیکه قبلا ووشو وجود نداشت. برخی به دنبال برند کونگ فو هستند، چون مخاطب دارد در حالیکه این فدراسیون با مصوبه مجلس و اساسنامه فدراسیون فعالیت می‌کند و تغییر نام نخواهد داد.
وی افزود: کشور بزرگ و باتمدنی داریم که با وجود توانمندی تاریخی و مدال آوری در تمام سطوح جهانی و المپیکی از گذشته تاکنون هیچ رشته‌ای را به نام خود در ورزش دنیا ثبت نکرده است. این موضوع را مدام تکرار می‌کنیم تا مسئولان نگاه ویژه تری به ما نشان دهند.
حیدری گفت: با حمایت‌های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک جلسات متعددی داشتیم تا بتوانیم رزم‌های ایرانی با قدمت سه هزار و پانصد سال را نشان دهیم. این قدمت در اشیای تاریخی دیرینه دیده می‌شود. مسئولان ورزش برای کمک به ما قول مساعدت داده اند. کمتر کسی به ما اعتقاد داشت، اما با تلاش همه دوستان رزم ایرانی را به کشور‌های زیادی نشان دادیم و اعتبار خود را گرو گذاشتیم.
وی با اشاره به میزبانی نخستین دوره مسابقات رزم ایرانی یا توآی در کرمانشاه افزود: سال گذشته مجمع آسیایی را با حضور ۱۹ کشور برگزار کردیم. نخستین فدراسیون آسیایی توآی هستیم که آن را به ثبت رسمی رساندیم و قانونا متولی رزم‌های ملی ایرانی هستیم.
رییس فدراسیون کونگ فو ادامه داد: در عرصه جهانی اقدام کردیم نیاز است که از پنج قاره عضو داشته باشیم. سال قبل سی کشور در مجمع جهانی حاضر شدند. این اقدامات دستاورد خوبی برای ایران داشته است. برای عضویت در شورای المپیک آسیا حتما باید سه دوره مسابقات رسمی برگزار کنیم.
وی افزود: مطمئنا بعد از ثبت این رشته در شورای المپیک آسیا نگاه مسئولان ورزش به توآی فرق می‌کند و مورد حمایت بیشتر قرار می‌گیریم، ضمن آنکه ما در استان‌ها هم فعال هستیم. کاراته و تکواندو سی تا چهل سال برای عضویت در شورای المپیک آسیا تلاش کردند، اما ما باتوجه به قدمت تاریخی شرایط متفاوتی داریم و می‌توانیم برای ورود به بازی‌های داخل سالن و ساحلی آسیا امیدوار باشیم.
حیدری در پاسخ به این سوال که توآی در چند کشور فدراسیون رسمی دارد، گفت: ۲۲ فدراسیون یا انجمن در آسیا، ۶ فدراسیون یا انجمن در آفزیقان، تعداد هشت عضو در اروپا و چهار عضو در قاره پان آمریکن داریم.
وی با هشدار به جامعه ورزش درباره ورود ورزش‌های وارداتی به کشور افزود: این یک زنگ خطر است، چون شرقی‌ها از طریق ورزش فرهنگ خود را وارد ایران کرده اند. آمادگی آن را داریم که با برند توآی دعوت به دوستی و تعامل در اسپورت اکورد و شورای المپیک آسیا خوش بدرخشیم.
رییس فدراسیون کونگ فو با بیان اینکه قبول فرهنگ ایرانی با ورود توآی به کشور‌ها سخت است، گفت: کلاس‌های آموزشی زیادی مربوط به رزم ایرانی از خطه‌های مختلف کشور برای خارجی‌ها برگزار کردیم که مورد استقبال قرار گرفت و حالا از ما درخواست مربی و مدرس کرده اند.
وی با بیان اینکه عمده فعالیت رزم ایرانی در بخش فرهنگی است، افزود: با اینکه ورود فرهنگ ایرانی به کشور‌های دیگر سخت است، اما برخی فدراسیون‌های داخلی هم برای ما مشکلاتی ایجاد کرده اند. حتی چین و اندونزی هم رشته ما را پذیرفته اند و برای مسابقات به ایران می‌آیند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)