• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۰۹۶۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
ربیعی درجمع خبرنگاران؛

ایجاد سالانه ۱۳۰ هزار شغل در فضای مجازی

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی: ظرفیت کار در فضای مجازی بسیار است و تا ۴ سال آینده ظرفیت خالی برای اشتغال داریم که می‌توان سالانه بیش از ۱۳۰ هزار شغل ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ علی ربیعی در حاشیه همایش کارآفرینان خیرین درجمع خبرنگاران افزود: نخستین گامی که در کسب و کار‌های اینترنتی برداشتیم با حمایت‌های معنوی انجام شده است.

وی با بیان اینکه استارتاپ‌ها و افرادی که در فضای مجازی ایجاد اشتغال می‌کردند در چالش جدی با نظام سنتی بودند ادامه داد: در زمانی که محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود نگذاشتیم این استارتاپ‌ها و افراد از تکاپو بایستند و از آن‌ها حمایت کردیم.

ربیعی با اشاره به اینکه در گام دوم با گروه‌های کلان این عرصه صحبت کردیم و نظام بیمه تأمین اجتماعی را برای آن‌ها تعریف کردیم گفت: کمک کردیم تا آن‌هایی که در این فضا مشغول به کار هستند شغلی رسمی داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت کار در این زمینه بسیار است و تا ۳ یا ۴ سال آینده برای ایجاد ظرفیت‌های خالی برای ایجاد اشتغال وجود دارد افزود: پیش بینی می‌شود سالانه بیش از ۱۳۰ هزار شغل در این عرصه ایجاد شود.

ربیعی گفت: نوآوری و تازگی دراین بخش به گونه‌های متفاوتی شکل گرفته و ارزش این نوع شرکت‌ها به طور سرسام آوری درحال رشد است و این برای ما یک مزیت است.

وی با بیان اینکه در بحث اشتغال روستایی این نوع کار‌ها در شهر‌های زیر ۱۰ هزار نفر و در روستا‌ها مورد حمایت هستند افزود: در آیین نامه‌ای که تدوین کرده ایم این نوع شرکت‌ها در اولویت قرار دارند.

ربیعی با اشاره به اینکه بحث ۲۰ هزار میلیارد برای اشتغال فراگیر است گفت: بخشی برای این حوزه قرار داده ایم که وقتی شروع به کار می‌کنند نوع جمع آوری پول به گونه است که می‌توانند خود را تأمین کنند، اما آمادگی در بخش تسهیلات نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: بخشی از آینده بازار کار خود را در حوزه فناوری اطلاعات تعریف کرده ایم و پیش بینی می‌شود سالانه تعداد کار از این حوزه افزایش پیدا کند.

وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی افزود: دانش این کار هم در ایران وجود دارد و مشاهده کرده ایم که افرادی از شرکت‌های معتبر خارجی به ایران آمده و اینجا کار را دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای هم آموزش برای اشتغال در فضای مجازی را آغاز کرده است گفت: در این حوزه افرادی با دانش پایین‌تر نیز می‌توانند در این حوزه ورود کنند.

ربیعی با اشاره به اینکه امروز در این همایش کارآفرینان خیر بسیاری حضور داشتند که هم در ایجاد اشتغال و مشارکت در امر خیر جمعی شرکت کردند افزود: در سنت‌های دینی نیز وقف اشتغال و کار داشته ایم.

وی ادامه داد: افراد خیر و کارآفرین می‌توانند برای ایجاد شغل افراد جویای کار را از نهاد‌های حمایتی، چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی به کار گیرند تا آن‌ها از چرخه حمایت خارج شوند.

ربیعی افزود: نوع دیگری از کارآفرینی برای گروه‌های هدف است به عنوان مثال مؤسسه تولیدی وجود دارد که فقط معلول یا زنان سرپرست خانوار استخدام می‌کند.

وی ادامه داد: ما در بخش معلولان پول بیمه کارفرما را پرداخت می‌کنیم و از این مؤسسه‌ها حمایت می‌کنیم.

ربیعی با بیان اینکه کارآفرینان خیر می‌توانند در توسعه مناطق کمک کنند افزود: توسعه محلی امری خاص برای گروه هدف خاص است و امیدواریم رابطه کارآفرینی و خیر جمعی در کشور گسترش پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لیگ برتر والیبال؛ سیرجان نیم‌فصل دوم را طوفانی آغاز کرد
روایتی از یک خوش خدمتی به دشمن
بردشهداب در آغاز نیم فصل دوم
«سلام محله» در زنجان کلید خورد؛ همزمان با سراسر کشور
لزوم اتحاد و همبستگی در برابر تجاوزگری دشمن
جشوقان روستای توسعه یافته در شرق اصفهان
افزایش ۱۸۰ درصدی تولید تخم نوغان در کشور
افتتاح و بهره‌برداری از ۱۲۰ طرح مشارکتی وزارت دفاع
بهره برداری از ۷ طرح عمرانی در پارسیان
اسپانیا در برابر «غرب وحشی دیجیتال» از زیر ۱۶ ساله‌ها محافظت می‌کند
آغاز سم پاشی زمستانه باغ‌های شهرستان آباده
افزایش ظرفیت پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در دولت چهاردهم
رشد مدیریت پایدار محیط‌زیست در دولت چهاردهم
برگزاری رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس بسیج در هرمزگان
دلنشین‌ترین نوا‌ها در دل باران وحی
افتتاح ۲۰ طرح مختلف در همدان با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار
مروری بر چند برنامه ورزشی
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و تجارت
ملی‌پوش جوان واترپلوی ایران درگذشت
راه‌اندازی ۳۰۰ کانون تخصصی جمعیت در مساجد سراسر کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)