پخش زنده
امروز: -
ایران بر مسئولیت مشترک همه کشورها برای کاهش اثر تغییرات آب و هوا در اجلاس تغییرات آب و هوا در شهر بن آلمان تاکید کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از برلین، ایران بر مسئولیت مشترک همه کشورها برای کاهش اثر تغییرات آب و هوا در اجلاس تغییرات آب و هوا در شهر بن آلمان تاکید کرد.
بیست و سومین اجلاس کنوانسیون تغییرات آب و هوا از امروز به مدت 10 روز در شهر بن آلمان محل دبیرخانه دائمی این کنوانسیون برگزار شد.
میزبان این دوره از اجلاس فیجی کشوری در قاره اقیانوسیه است و ریاست اجلاس را نخست وزیر این کشور بر عهده دارد اما به دلیل حضور 20 هزار نفر در اجلاس و کمبود فضای مناسب و سهولت مسافرت هیئت ها، اجلاس یاد شده در بن برگزار شده است.
در بیانیه ای که شفیع پور نماینده جمهوری اسلامی ایران در افتتاحیه این اجلاس قرائت کرد بر ضرورت اقدام مشترک همه کشورها بر کاهش اثرات تغییرات آب و هوا با حفظ اولویت های ملی تاکید شده است.
در این بیانیه همچنین به تامین مالی 100 میلیارد دلاری برای کمک به کشورهای در حال توسعه در خصوص کاهش انتشار گازهای گلخانه ای اشاره شده است.
همچنین تاکید شده است عناصر کلیدی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، مانند تامین مالی و انتقال تکنولوژی باید به عنوان اهرم های حمایتی دیده شود و مسئولیت کشورهای توسعه یافته که عامل اصلی ایجاد گرمایش زمین هستند تا قبل از شروع مفاد توافق نامه پاریس تحقق یابد.
این اجلاس تا روزهای 24 و 25 آبان میزبان مقامات عالی رتبه از جمله سران کشورها خواهد بود.