• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۵۳۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
گلستان » سیاسی
آغاز کار هشتمین استاندار گلستان ؛

وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

معارفه "سید مناف هاشمی" استاندار جدید گلستان بعدازظهر امروز با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور در سالن اجتماعات استانداری گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سید مناف هاشمی در جلسه 19 مهر هیئت دولت به عنوان استاندار جدید گلستان معرفی شد.

سید مناف هاشمی، هشتمین استاندار گلستان از زمان تاسیس این استان از سال 1376 تاکنون به شمار می رود .

او جایگزین حسن صادقلو می شود که 4 سال در این سمت بود.وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

آقای هاشمی ، متولد سال 1346 در روستای ملرد هزارجریب بهشهر در استان مازندران است.

آقای هاشمی دکترای مدیریت برنامه ریزی شهری دارد و پیش از این، معاون برنامه ریزی و توسعه شهری محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران و معاون توسعه و پشتیبانی محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و سرپرست وزارت ورزش و جوانان پس از او بوده است.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مراسم معارفه استاندار جدید گلستان با اظهار خرسندی از حضور در گلستان و قدردانی از مسئولان این استان به ویژه نماینده ولی فقیه در گلستان و مجمع نمایندگان این استان به خاطر پیگیری ها گفت: آقای صادقلو هر چه توان و علم داشت در این 4 سال در طبق اخلاص قرار دادند.وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

آقای رحمانی فضلی با بیان اینکه زمانیکه دولت یازدهم روی کار آمد کشور به لحاظ مختلف داخلی و فراملی وضعیت مطلوبی نداشت افزود: اراده دولت در گام اول، رفع تهدیدات بود که با هدایت رهبر انقلاب و تدبیر آقای روحانی و تیم مذاکره کننده هسته ای، پس از 2 سال تا حدودی رفع شد.

وزیر کشور گفت: سخنان اخیر ترامپ هم نشانه ضعف اوست و ما به آمریکا معترضیم به خاطر ظلم های بسیاری که در طول تاریخ به ملت روا داشته از جمله کودتا علیه دولت قانونی، توطئه ها در جریان نهضت اسلامی ملت ایران، حمایت همه جانبه از صدام در جنگ تحمیلی، زدن هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس و ....

آقای رحمانی فضلی گفت: حمایت، واکنش و وحدت طیفهای گوناگون داخلی و جهانیان از ایران بلافاصله پس از نطق ترامپ نشانه موفقیت جمهوری اسلامی است.

وزیر کشور تاکید کرد؛ در هر نقطه ای که ما را تهدید بکنند ما هم خود را در آن نقطه تقویت می کنیم.

آقای رحمانی فضلی با بیان اینکه الان در موقیعتی هستیم که شرایط خوبی است گفت: متوسط عملکرد مدیر ارشد استان گلستان در این 4 سال از میانگین کشوری بالاترست و البته همیشه می شود بهتر عمل کرد.

او افزود: آقای هاشمی نیز از مدیران زحمتکش، موفق، با انگیزه، باتجربه، جدی، پیگیر و فعال است و با اجماعی که در استان روی ایشان هست امید به موفقیت نیز بالا است.

وزیر کشور افزود: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم و نظرات را می شنویم و با در نظر گرفتن همه جوانب، انتخاب می کنیم و ایشان مدیون هیچ شخص، جریان و یا گروهی نیست.

آقای رحمانی فضلی به محورهایی که دولت در نظر دارد اشاره کرد و گفت: یکی از محورهای اصلی، موضوع توسعه همه جانبه مخصوصا توسعه اقتصادی است که نسخه آن اقتصاد مقاومتی است.

او افزود: محور اقتصاد مقاومتی، مردم و منابعش، داخلی است و ظرفیت های بسیاری در کشور داریم که باید بسیج شود.

وزیر کشور افزود: توجه به سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی، تولید و تجارت، نشاط و مشارکت سیاسی، ساماندهی آسیب های اجتماعی، در بعد رفتاری مشی اعتدالی که عقلانی، عرفی و علمی است، استفاده از بانوان و جوانان و کادرسازی، تعامل همکاری و مشورت، بهره مندی از افراد کارآمد و شایسته از اقوام، مذاهب و گرایش های مختلف که البته برنامه های دولت را قبول داشته باشند، از محور های دیگر مورد توجه دولت دوازدهم است.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان نیز در این مراسم با تسلیت سالروز شهادت امام سجاد (ع) گفت: انسان در جدال و کشاکش بین عقل و هوای نفس است که عقل، او را به سمت خوبی ها و هوای نفس او را به سمت معاصی می کشاند.وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

آیت الله نورمفیدی افزود: مسئولیت انسان، تلاش برای غلبه عقل و روشنایی بر هوای نفس است که نشانه سعادتمندی است و وای به حال آنها که تسلیم هوای نفس باشند.

نماینده ولی فقیه در گلستان در ادامه با قدردانی از وزیر کشور و خیرمقدم به او و همراهان و حاضران، از زحمات صادقانه و پیگیرانه آقای صادقلو در دوران استانداری قدردانی کرد و به آقای هاشمی استاندار جدید نیز خیر مقدم گفت.

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه استان گلستان به توسعه و حرکت های اساسی و زیربنایی نیاز دارد تاکید کرد؛ محور برنامه ها و فعالیت ها باید در راستای توسعه و پیشرفت این استان باشد.

وی با اشاره به فضاسازی ها در فضاهای مجازی درباره انتخاب استاندار گفت: بعد از اینکه مشخص شد بنای دولت دوازدهم بر تغییر استاندار گلستان است، همه گروه ها، جناح ها و طیف ها فعال شدند و گزینه خود را مطرح کردند.

آیت الله نورمفیدی افزود: در این اوضاع؛ بنده که بنا را بر دخالت نکردن در عزل و نصب ها گذاشته ام با نظر موافق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، انتخاب استاندار را با اعلام معیارهایی که داشتیم، به دولت واگذار و پیگیری کردیم تا به نتیجه رسید و آقای هاشمی انتخاب شد که امید است مبناها و خواسته های استان مبنی بر توسعه و پیشرفت و رونق اقتصادی ان شاء الله پیگیری و محقق شود.

نماینده ولی فقیه در گلستان، انتخاب همکاران توسعه گرا و همراه و همینطور توجه و میدان دادن به شایستگان اقوام، جوانان و بانوان را بخشی از انتظارات مسئولان و مردم گلستان از استاندار جدید برشمرد و برای او آرزوی موفقیت کرد.

آیت الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنانش، نطق اخیر رئیس جمهور آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و اتهام زنی به سپاه پاسداران را محکوم کرد و اظهار امیدواری کرد که کسانی که مدعی اداره جهان هستند هرچه زودتر بر سر عقل بیایند.

نورمحمد تربتی نژاد نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی نیز به نمایندگی از مجمع نمایندگان گلستان با تقدیر از آقای صادقلو گفت: تغییر استانداران در دولت دوازدهم عملکردی نبوده و سیاست دولت جابجایی استانداران مخصوصا استاندارانی بود که خدمت آنها 4 ساله بود.وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

آقای تربتی نژاد ضمن اعلام آمادگی مجمع نمایندگان گلستان برای کمک و حمایت از استاندار جدید گفت: وقتی از این سیاست مطلع شدیم مجمع نمایندگان جلسات مختلفی با نماینده ولی فقیه در استان و دولت برگزار و در این جلسات معیارهای خود را از استاندار توانمند با تاکید بر بومی بودن مطرح کردیم اما مصداقی معرفی نکردیم.

او گفت: حدود 13 گزینه برای استانداری گلستان مطرح بود و زمانیکه آقای هاشمی مطرح شد، چندین جلسه با ایشان برگزار و سابقه برنامه های ایشان را بر اساس معیارهای استان ارزیابی و در نهایت نظر دولت با انتصاب ایشان موافقت شد.

دبیر مجمع نمایندگان گلستان با اشاره به وجود بسترهای مناسب اقلیمی برای کشاورزی، گردشگری، صنعت، شیلات و ... از استاندار جدید خواست؛ مصوبات سفر رئیس جمهور و همینطور پتروشیمی را پیگیری کند.

آقای تربتی نژاد جذب سرمایه گذار، کمبود زیرساختها، طولانی بودن مسیر جذب سرمایه گذار، بحران آب آشامیدنی و کشاورزی، ریزگردها، بیکاری، مشخص نبودن مرزهای استان، عدم توزیع مناسب امکانات، عدم استفاده از مدیران کارآمد و عدم تعامل و مشورت مدیران را از آسیب ها و تهیداتی برشمرد که گلستان را تهدید می کند.

او از وزیر کشور نیز خواست؛ در آستانه تصویب لایحه بودجه 97 سهم استان گلستان با توجه به عقب افتادگی تاریخی عادلانه تر دیده شود.

سیدمناف هاشمی استاندار جدید گلستان نیز از اعتماد دولت، مسئولان و مردم گلستان به او قدردانی و اظهار امیدواری کرد در پایان مدت تصدی اش به عنوان سرباز نظام، کارنامه راضی کننده ای داشته باشد.

آقای هاشمی گفت: استان گلستان با همه تلاش هایی که شده اما فاصله زیادی تا توسعه دارد و ادامه این مسیر کار سختی است که امید است با هماهنگی، همکاری، اتحاد و وحدت، و تعامل بیشتر، این مسیر را هموار کنیم و مطالبات مردم را پاسخگو باشیم.

استاندار جدید گلستان افزود: من خودم و زندگی خودم را در راه توسعه استان وقف و همه تلاشم را با انتخاب همکارانی شایسته برای تحقق انتظارات دولت می کنم .

حسن صادقلو استاندار سابق گلستان نیز وجود آیت الله نورمفیدی را برکت و نعمتی برای این استان دانست که بخش عمده اتحاد و امنیت حاکم در گلستان به خاطر وجود ایشان است.وزیر کشور: در انتخاب استانداران با همه مشورت می کنیم

آقای صادقلو از نمایندگان سابق و فعلی و همینطور سایر مسئولان و مردم استان نیز قدردانی کرد.

او با تبریک به آقای هاشمی گفت: با شناختی که از آقای هاشمی دارم، حضور ایشان باعث برکت برای استان خواهد بود.

آقای صادقلو با انتقاد از برخی بد اخلافی ها در فضاهای مجازی تاکید کرد؛ باید روح همدلی و همکاری را در استان تقویت کنیم و گرنه وقت استاندار و سایر مسئولان به جای رسیدگی به امور اصلی و اساسی استان اتلاف می شود.

استاندار سابق گلستان در ادامه گفت: در سفر هیئت دولت به گلستان در 121 طرح تفاهم شده بود که در همه اقدام و عمل شده است.

آقای صادقلو به مصوبات مهم سفر هیئت دولت به گلستان اشاره کرد و افزود: منطقه آزاد اینچه برون را دولت پیگیری کرده و اکنون پیگیری نمایندگان را می طلبد.

او افزود: در زهکشی بیش بیش از تعهد استان عملیاتی شد و در بحث سدها، طرح مطالعات سد قره چای تمام شده و سد نرماب به پیشرفت 80 درصدی رسیده است.

آقای صادقلو گفت: منطقه گردشگری آشوراده در حال پیگیری است و در بحث راه آهن، توافق دوباره انجام شده و ان شاء الله در دوره استاندار جدید ساخت آن آغاز می شود.

استاندار سابق گلستان در ادامه به بخشی از عملکرد خود در دوران تصدی اشاره کرد، ازجمله: افزایش درآمدهای استان، کاهش نرخ بیکاری از 13/7 در سال 93 به 12/6 ، کسب رتبه هفتم کشوری در تحقق اقتصاد مقاوتی و رتبه ششم کشوری در پرداخت تسهیلات رونق تولید، اجرای 9 هزار 600 طرح در استان و ایجاد 58 هزار شغل در استان.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)