• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۲۶۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

عرضه ذرت دانه‌ای کرمانشاه در بورس کالا

معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی از آغاز عرضه ذرت دانه‌ای استان کرمانشاه در قالب گواهی سپرده کالایی در بورس کالا خبر داد.

عرضه ذرت دانه‌ای کرمانشاه در بورس کالابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عباس والوزی گفت : این عرضه در اجرای مصوبه هیئت دولت مبنی بر معامله ذرت تولیدی سراسر کشور در بورس کالای ایران در قالب سیاست قیمت تضمینی است.
وی اظهار داشت : ذرت و جو در استان های خوزستان و کرمانشاه به صورت آزمایشی وارد چرخه سیاست قیمت تضمینی شده است.
معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: نتایج مثبت و مطلوب این طرح و رضایت کشاورزان از پرداخت بموقع مطالبات باعث شد جو و ذرت سراسر کشور در سال 95 طبق همین سیاست در بورس کالا عرضه شود.
وی ادامه داد : در شش ماه نخست سال هم محصول جو به صورت کامل در بورس کالا عرضه شد.
والوزی در مورد ذرت نیز اظهار داشت: تاکنون 20 هزار تن ذرت دانه ای در استان کرمانشاه جمع آوری و در بورس عرضه شده است.
وی گفت: کشاورزان این استان ذرت تولیدی خود را به انبارهای مورد تایید بورس کالا تحویل می دهند تا بعد از فروش محصول روی تابلوی بورس، بهای ان در سه روز کاری دریافت کنند.
معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: تفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا با قیمت خرید تضمینی به کشاورزان پرداخت می شود.
وی با تصریح اینکه اجرای سیاست قیمت تضمینی در دو سال گذشته رضایت کامل کشاورزان را به دنبال داشته است، اظهار داشت : این طرح هم باعث جلب رضایت کشاورزان از نظر سرعت عمل در پرداخت پول و هم مشارکت بخش خصوصی و کاهش هزینه های دولت بسیار کارساز بوده است.
والوزی گفت : بر اساس مصوبه هیئت وزیران ، سیاست جمع آوری محصول کشاروزان از خرید تضمینی به قیمت تضمینی تبدیل و این سیاست در قالب دو روش گواهی سپرده کالایی و عرضه فیزیکی از طریق بورس کالای ایران اجرایی می شود.
وی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود : با معامله ذرت دانه ای کرمانشاه به ترتیب ذرت استان های کردستان، فارس، خوزستان و...پس از برداشت و جمع آوری به صورت فیزیکی و گواهی سپرده کالایی در بورس کالا عرضه خواهد شد.
معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مزیت های اجرای سیاست قیمت تضمینی اظهار داشت : پرداخت 70 درصد مطالبات کشاورزان در کمتر از یک هفته، جلب مشارکت بخش خصوصی در انجام وظایف حاکمیتی، کاهش هزینه های دولت در راستای نگهداری محصول، جمع آوری، حمل و نقل، افت کسری محصول مورد جمع آوری و شفافیت معاملات از مزایای اجرای این طرح است.


پسته دامغان مهر ماه بورسی می شود 

یک تولید کننده پسته هم گفت: عرضه پسته در بورس کالای ایران باعث حذف دلالان و واقعی شدن قیمت محصول شده و کیفیت پسته تولید شده را افزایش می دهد. 
علی صائمی به عرضه پسته دامغان در بورس کالای ایران اشاره کرد و گفت:عرضه پسته در بورس کالای ایران به دلیل شفافیت و کشف قیمت عادلانه مزیت های زیادی داشته و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در مهر ماه جاری پسته دامغان در بورس کالای ایران عرضه می شود.
وی  گفت: زمانیکه پسته از سوی باغداران به بازارعرضه می شود ؛ دلال ها خریداری می کنند زیرا مشتری های خوب همیشه در دسترس دلال ها هستند که در این صورت دلال ها منفعت زیادی می برند و دست باغداران از رسیدن به سود مناسب کوتاه می شود به این ترتیب ارتباط بین باغدار و خریدار نهایی و تاجر برقرار نشده است.
وی افزود: زمانی که این محصول وارد بورس کالا شود و به صورت فیزیکی یا گواهی سپرده کالایی مورد معامله قرار گیرد، قیمت به صورت شفاف وعادلانه تعیین شده و دست دلالان از این محصول کوتاه می شود و رقمی که به دلیل مخفی کاری به جیب دلالان می رود به صورت روشن و شفاف نصیب باغدار می شود؛ بنابراین عرضه پسته در بورس کالا باعث حذف دلالان و واقعی شدن قیمت محصول خواهد شد.
 در دامغان ۱۴ هزار هکتار پسته کاری وجود دارد و  ۱۵ هزار تن پسته در این شهر تولید می شود که قرار است  بخشی از پسته این شهر در بورس کالای ایران عرضه می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)