• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۴۹۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۴
اقتصادی » صنعت

چشم انداز مثبت صنعت فولاد در پی تقویت صادرات

رییس هیأت عامل ایمیدرو با بیان اینکه رکود در بازار داخلی مانع رشد شتابان در مصرف داخلی فولاد می شود برنامه ریزی برای صادرات را از الزامات توسعه این صنعت خواند.

چشم انداز مثبت صنعت فولاد در پی تقویت صادراتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی کرباسیان گفت: مطابق چشم انداز 20 ساله کشور برنامه ریزی تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404 پیش بینی شده است که بر اساس این طرح 10 تا 15 میلیون تن مازاد تقاضای داخلی، صادر خواهد شد.
وی با بیان اینکه انتظار می رفت با رشد 8 درصدی اقتصاد، رشد مصرف فولاد رقم بخورد اما تاکنون به دلایل مختلف این هدف محقق نشده است، اظهار داشت: بخش مسکن هنوز در رکود است و شاخص سرمایه گذاری در پروژه های زیرساختی پایین است و نمی توان انتظار افزایش رشد اقتصادی کشور را در میان مدت داشت.
رییس هیأت عامل ایمیدرو تصریح کرد: بهترین راهکار در چنین شرایطی برای ظرفیت های مازاد فولاد تمرکز بر بازارهای خارجی است.
کرباسیان با بیان اینکه باید برای صادرات برنامه ریزی کرد و در این زمینه قطعا باید قیمت ها رقابت پذیر باشد، گفت: ارائه خدمات و سرویس های مناسب به صادرکنندگان بزرگ کشور از جمله خدمات ویزا، بانکی از الزامات مقوله صادرات است. حتی بانک مرکزی باید خطوط یوزانس صادراتی تعریف کند تا بانک ها بتوانند ال سی از مشتریان داخلی دریافت کنند تا شرکت های فولادسازی با بازاریابی دقیق اقدام به امر صادرات کنند.
این مسئول اقتصادی با اشاره به وضعیت رضایت بخش در تقاضای جهانی فولاد خاطر نشان کرد: تقاضای داخلی چین در هفته های اخیر به گونه ای افزایش یافته است که مدتی است صادرات شمش چین به طور کامل متوقف شده است. این موضوع پتانسیل های روبه رشد تقاضا در بازار بین المللی را رقم می زند و فرصت رشد و جایگزینی بازارهای چین را برای صنعت فولاد کشور رقم می زند.
وی در ادامه توضیح داد: در سال گذشته 6 میلیون تن فولاد صادرات داشتیم که پیش بینی ما برای امسال رشد 20 درصدی است. بدین ترتیب میزان صادرات فولاد در سال جاری می تواند به حدود 8 میلیون تن برسد. به خصوص که در سه ماه نخست امسال رشد 8 درصدی صاردات فولاد توسط شرکت های بزرگ رقم خورده و با ادامه این روند روبه رشد پیش بینی می شود اهداف صادراتی در زمینه فولاد محقق شود.
رییس هیأت عامل ایمیدرو در خصوص الزامات رشد صنعت فولاد گفت : دولت باید نرخ ارز را واقعی کند. این مهم می تواند به افزایش رقابت پذیری فولاد کمک کند یا مشابه دیگر کشورها با در نظر گرفتن جوایز صادراتی از محل مالیات بر ارزش افزوده هدف های بزرگتری را نیز دنبال کرد تا شرکت ها از این طریق مشوق صادراتی خود را تسویه کنند.
وی در ادامه افزود: یکی از اقداماتی که در توسعه فولاد انجام می شود توسعه مناطق ویژه است که در میان مدت و بلند مدت وضعیت صادرات کشور را با ثبات و با دوام خواهد کرد. به عنوان مثال در بندعباس دارای منطقه ویژه اقتصادی با ظرفیت های مثال زدنی هستیم که شرایط خوبی را برای تولید رقابتی و صادرات مهیا کرده است.
کرباسیان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، گفت : چشم انداز صادرات فولاد مثبت است و پیش بینی می شود در سال های آینده این روند صعودی ادامه داشته باشد و به طور حتم با این سیاست وضعیت صادرات سنگ آهن محدودتر می شود، بدین ترتیب میزان صادرات فولاد که ارزش افزوده بالاتری دارد افزایش پیدا می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آیا قیمت افزایش یافته که خارج توان مردم است به مسیر اول بر میگردد
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)