• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳
اقتصادی » صنعت

کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشد

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد : کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشد و بهبود فضای کسب و کار را اولویت بداند.

کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامحسین شافعی در پیامی، رأی اعتماد مجلس به اکثر وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور و تشکیل دولت دوازدهم را تبریک گفت.
وی افزوده است :
برای فعالان اقتصادی و اقتصادگردانان مایه خشنودی است که دولت دوازدهم در کوتاه‌ترین زمان پس از تنفیذ و تحلیف ریاست محترم جمهوری با اعتماد مجلس محترم به عموم انتخاب‌های رئیس‌جمهور شکل گرفته است.
تشکیل دولت و برگزاری اولین جلسه هیات وزیران نشان‌دهنده عزم وزرای جدید برای عمل به ماموریت‌های پیش رو است.
همان‌طور که رئیس‌جمهور در جریان دفاع از وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم تاکید داشت، بهبود محیط کسب‌وکار از اولویت‌های اصلی کابینه دوازدهم خواهد بود.
حضور وزرای آشنا به این وظیفه و معتقد به بخش خصوصی این امیدواری را ایجاد کرده است که دوره فعالیت دولت دوازدهم، بسیاری از گره‌ها در فضای کسب‌وکار گشوده شود و دولت با چابک‌سازی خود به تسهیل امور در فضای کسب‌وکار کمک کند.
حضور رئیس اسبق پارلمان بخش خصوصی در جایگاه معاونت اقتصادی رئیس‌جمهور به‌عنوان فردی معتقد به بهبود فضای کسب‌وکار، امیدواری فعالان اقتصادی را افزون ساخته است.
توجه به اولویت‌های اقتصادی در برنامه‌های وزرای سیاسی نیز نشان می‌دهد که ریاست محترم جمهوری به‌عنوان هدایت‌کننده کابینه دوازدهم، خواسته‌های بخش خصوصی در زمینه ادای دِین سیاست به اقتصاد را مورد عنایت قرار داده است.
بازیابی معاونت اقتصادی در دولت و همچنین وزارت امور خارجه در کنار تاکید وزیر اطلاعات به ایجاد فضای امن برای سرمایه‌گذاران، نشان می‌دهد که کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد خواهد بود. 
امیدواریم این برنامه‌ها و اولویت‌گذاری‌ها در میدان عمل نیز خود را نمایان سازد و در 4 سال آینده هم وزارتخانه‌های اقتصادی به بهبود فضای کسب‌وکار اهمیت دهند و هم بخش‌های سیاسی یارانه خود را به اقتصاد بازگردانند. در این صورت است که می‌توان امیدوار بود، سرمایه‌گذاری در اقتصاد رونق بگیرد و اهداف مورد نظر برای رشد اقتصادی و اشتغال به ‌عنوان محصول آن نمایان شود.


ضرورت بهبود فضای کسب و کار 

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین با اشاره به اینکه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در طول زمان روندی صعودی را طی کرده است ، انتظارت و اولویت‌های این بخش را از وزارت اقتصاد اعلام کرد.
 شافعی گفت: تدوین برنامه اقتصادی دولت برای چهار سال آینده، میدان دادن به بخش خصوصی و واگذاری تصدی‌گری‌ها و قرار گرفتن دولت در جایگاه اصلی که همان سیاست گزاری و نظارت است باید مد نظر باشد.
شافعی با عنوان اینکه توجه به تولید ملی به‌عنوان موضوع اصلی و اساسی کشور است، تأکید کرد: جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تعامل با اقتصاد جهانی از اقدامات مهم در کشور است.
به دلیل کاهش شدید تقاضای داخلی و قدرت خرید جامعه که به عقیده برخی کارشناسان هنوز کمتر از ۱۰ سال پیش بوده، لازم است تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های داخلی و حمایت از آن، صادرات به‌عنوان اولویت موردتوجه جدی قرار گیرد و با اعمال سیاست‌های تشویقی و حمایت به‌عنوان نوک پیکان حرکت توسعه اقتصادی کشور به آن توجه شود.
شافعی با اشاره به اصل عدالت مالیاتی اظهار داشت: عدالت مالیاتی بسیار مهم و موردتوجه است و بخش خصوصی خواهان حذف تمام معافیت‌های مالیاتی برای رسیدن به عدالت اجتماعی است.
وی تصریح کرد: بهبود فضای کسب‌وکار اصل و اساس آینده اقتصاد کشور در جذب سرمایه گذاری خارجی و توسعه سرمایه گزاری و بستر امنی برای توسعه اقتصادی کشور است.
شافعی همچنین از علی طیب نیا وزیر سابق اقتصاد به‌عنوان فردی که با حضور مستمرش در این شورا، آن را بانظم خاصی پیش برد یادکرد و گفت: وی پایه‌ای قابل‌اتکا برای شورا بود.
غلامحسین شافعی با اشاره به برنامه‌های اعلام‌شده مسعود کرباسیان، وزیر جدید اقتصاد گفت: مایه امیدواری فراوان است همچنین با شناختی که از ایشان داریم، می‌دانم که فاصله میان گفتار و کردار ایشان زیاد نیست و می‌توانیم به‌زودی شاهد اجرای برنامه‌هایشان باشیم.
شافعی همچنین با اشاره به سابقه حضور کرباسیان در اتاق ایران گفت: کرباسیان مدتی نایب‌رئیس اتاق ایران بود و از جنس فعالان اقتصادی هم محسوب می‌شود.
ایشان در جریان مسائل، مشکلات و فعالیت‌های بخش خصوصی هست که این موضوع هم نکته مثبتی برای فعالان اقتصادی محسوب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
صرف ۲۰ میلیارد تومان برای تعریض خیابان‌های پر تردد شهر مهاباد
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
مراسم بزرگداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
اجرای طرح‌های آبخیزداری در چرداول برای حفاظت خاک و توسعه کشاورزی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۷ آبان در یک نگاه
برگزاری چهل‌ و هشتمین اجلاس مرزی راه‌آهن ایران و ترکیه در تبریز 
دیپلماسی استانی یک دیپلماسی منطقه ای است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
الیت در آستانه مهار کامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
بارش برف در دماوند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)