• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۹۵۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
سیاسی » دولت
عبدالرضا رحمانی فضلی:

لزوم تقویت نقش اثرگذار شورا‌ها

وزیر کشور گفت: برای تقویت هر چه بیشتر نقش تاثیرگذار شورا‌ها باید هم در تقنین و هم تنقیح قوانین تلاش بیشتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست مشترک استانداران و اعضای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزود: البته اتاق بازرگانی جای خوبی است و در این خصوص تحقیقات خوبی انجام داده‌اند و برنامه‌های خوبی هم دارند و در این خصوص نیاز به بازنگری در مقررات مربوط به شورا‌ها جدی به نظر می‌رسد و ما هم در بحث اصلاح قوانین و بحث دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌ها می‌توانیم موضوع را پیگیری کنیم. 

وی گفت: موانع توسعه و سرمایه گذاری با تلاش استانداری‌ها در همه استان‌ها شناسایی شده است و ما همچنان پیگیر رفع این موانع هستیم و در همکاری هر چه بیشتر با اتاق‌های بازرگانی می‌توانیم در رفع این موانع گام بهتری برداریم. 

وزیر کشور موضوع اقتصاد مقاومتی را در این بخش ظرفیتی بسیار خوب توصیف کرد و افزود: البته شرایط اقتصادی کشور در وضعی است که همه امور به حوزه اقتصاد مقاومتی برنمی گردد و مثلا در بحث صادرات با مسائلی مواجهیم که آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اما اقدامات خوبی در وزارت امور خارجه و همچنین با تلاش آقای ظریف صورت گرفته است. 

رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع بانک‌ها اشاره کرد و گفت: بازار سرمایه در کشور نقش اصلی را ندارد و سرمایه گذاری خارجی هم نتوانسته است نقش خوبی ایفا کند و ما در بحث نرخ‌های سود هم همواره با گلایه‌های زیادی رو به رو بوده ایم.

تاکید بر لزوم تامین و تنقیح قوانین اقتصادی کشور

وزیر کشور گفت: برای تقویت و تاثیرگذاری بیشتر نقش شورای ملی گفتگوی دولت با بخش خصوصی باید در زمینه تامین و تنقیح قوانین تلاش بیشتری صورت بگیرد.

رحمانی فضلی، اتاق بازرگانی را محل خوبی برای بازنگری قوانین مانع فعالیت اقتصادی بخش خصوصی دانست و افزود: اگر لازم شد وزارت کشور و دولت نیز در اصلاح قوانین و دستورالعمل‌های جدید پیگیری مشترک خواهیم داشت.

وی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ظرفیت مناسبی برای فعالیت‌های اقتصادی خواند و گفت: البته شرایط کشور به گونه‌ای است که همه امور به اقتصاد مقاومتی بازنمی گردد بلکه مسایلی پیش روی ماست که صادرات کشور را تحت تاثیر قرار داده است.

رحمانی فضلی افزود: البته اخیرا تلاش‌های خوبی از سوی آقای ظریف و مسئولان وزارت امورخارجه برای رفع این موانع انجام شده است.

وی از تلاش وزارت کشور برای تشکیل مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه گذاری در مراکز استان‌ها خبر داد و گفت: اگر چند نفر به صورت مستمر این موضوع را در مراکز استان‌ها پیگیری کنند نتیجه بهتری خواهیم گرفت.

وزیر کشور افزود: هم اکنون کارگروهی در وزارت صنعت در این زمینه وجود دارد، اما وزارت کشور آمادگی استقرار مرکز فوریت هایی به شکل ۲۴ ساعته را دارد.

رحمانی فضلی همچنین درخصوص تفویض اختیارات به استانداران گفت: در دولت یازدهم تلاش بسیاری در این باره انجام شد و دولت نیز ۸۶ مصوبه در این زمینه داشت، اما باوجود اینکه برخی دستگاه‌ها عملکرد خوبی در این باره داشتند، اما بعضی دستگاه‌ها نتوانستند اختیارات لازم را واگذار کنند.

وی خاطرنشان کرد: اصل تفویض اختیارات به استان‌ها به عنوان مراکز تولید و سرمایه گذاری قابل قبول است البته ما برای این تفویض اختیارات با مجلس صحبت کردیم و در برنامه ششم توسعه نیز موارد خوبی گذاشته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)