• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۳۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵
بین الملل » تحلیلی

نشست مشترک اقتصادی ایران و کرواسی

رییس اتاق اقتصادی کرواسی: کرواسی می تواند دروازه ای برای بازار 500 میلیونی اروپا برای شرکت های ایرانی باشد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا وسیما، نشست مشترک اقتصادی ایران و کرواسی ظهر روز سه شنبه با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشورمان و هیئت اقتصادی همراه، «مارکو پاوچیچ» وزیر کار و امور بازنشستگان کرواسی، «لوکا بوریلوویچ» رییس اتاق اقتصادی، بازرگانان، شرکت های خصوصی و بخش های دولتی کرواسی برگزار شد. 
بوریلوویچ در این نشست گفت: فضای همکاری میان دو کشور بسیار زیاد است و می توانیم در صنایعی همچون انرژی، راه آهن، صنعت نفت، گاز، کشتی سازی، صنایع فلزات سنگین، کامپیوتر، داروسازی، مواد غذایی، مواد شیمیایی، صنعت خودرو و قطعه سازی، جهانگردی و توریسم با یکدیگر همکاری داشته باشیم. 

وی افزود: کرواسی می تواند دروازه ای برای بازار 500 میلیونی اروپا برای شرکت های ایرانی باشد. متاسفانه با وجود علاقه دو طرف برای همکاری، اوضاع سیاسی جهان مشکلاتی ایجاد می کند که مانعی برای همکاری های اقتصادی و تجاری دو طرف می شود. با این حال با توجه به دوستی دیرینه و اعتماد دو کشور به یکدیگر ما می توانیم در سطح مطلوب و قابل قبول همکاری های خود را ادامه و افزایش دهیم.

رئیس اتاق اقتصادی کرواسی در ادامه به فعالیت های سفارت کشورمان در زاگرب اشاره کرد و گفت: خدمات سفیر ایران و اقدامات اتاق های بازرگانی ایران و کرواسی زمینه ساز همکاری ها و ارتباطات میان دو کشور بوده است. 

در ادامه مارکو پاوچیچ وزیر کار و امور بازنشستگان کرواسی گفت: با سفر سال گذشته خانم «کولیندا گرابار کیتاروویچ» رئیس جمهور کرواسی به ایران، پیشرفت های بسیار خوبی برای توسعه همکاری های اقتصادی میان دو کشور فراهم شد. امروز این نشست مشترک با حضور بیش از 200 شرکت خصوصی و دولتی کروات نشان از علاقه وافر کشور ما برای همکاری در بخش های مختلف با جمهوری اسلامی ایران است. با امضای توافقنامه همکاری های اقتصادی در تهران، زمینه برای افزایش سطح همکاری های تجاری و اقتصادی مهیا شد. 

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بزرگترین مشکل موجود مسئله انتقال پول و مبادلات بانکی است که این مشکل را در جلسه دیروز با خانم «دالیچ» معاون نخست وزیر مطرح کردیم و قول آن را گرفتیم که این موضوع به زودی حل شود.

وزیر کار و امور بازنشستگان کرواسی همچنین گفت: در نوامبر سال 2016، کرواسی میزبان کنفرانس بین المللی برای بازار محصولات حلال بود. این کنفرانس با موضوع غذا و گردشگری و با همکاری بانکداری اسلامی در روز تجارت حلال برگزار شد. در این کنفرانس شرکت های مختلف ایرانی و هیئت اقتصادی نیز حضور داشتند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد فعالیت های اتاق بازرگانی با اراده و تلاش دو کشور افزایش یابد و آن را یکی از عوامل مهم در ارتقای روابط کرواسی و جمهوری اسلامی ایران دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امدادرسانی به مصدومان حادثه رانندگی درمحور سامان به پل زمانخان
استفاده از روش‌های نوین آبیاری برای مقابله با تغییرات اقلیمی
بهشت منجمان با تاریک ترین آسمان دنیا در کویر سه قلعه
مادورو خطاب به واشنگتن:، چون نمی‌توانید بهانه سلاح کشتار جمعی بیاورید، داستان‌های دروغ می‌سازید
آرزوی شهید طهرانی‌مقدم درباره نابودی رژیم صهیونیستی تحقق خواهد یافت
رونق صنعت و اشتغال با تولیدکننده اداوت کشاورزی در مازندران
سرزمین وحی میزبان زائران کهگیلویه و بویراحمد
حمایت یک میلیاردو ۳۸۱ میلیون تومانی از طرح‌های حوزه فناوری استان
تصادف مرگبار پراید در اراک؛ راننده ۶۰ ساله جان باخت
آغاز رزمایش ۲۰۰ هزار نفری ونزوئلا
صنایع از پساب استفاده کنند؛ آب کشت پاییزه تامین می شود
پیروی نکردن از سلطه، پیام بیداری جهانی
لی: ترکیب تیم برای رویداد‌های پیش رو تغییر می‌کند
ممنوعیت اخراج کارمندان با سه فرزند و مادران باردار
ویژه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی از شبکه ۴ سیما
ایران در مسیر تبدیل شدن به هاب تامین غذای منطقه است
توزیع ۱۳۰ بسته تجهیزات ورزشی در مدارس محروم آبادان
دستگیری ۴ سارق خودرو و کشف ۵ دستگاه خودروی مسروقه در کمیجان
طول بزرگراه‌های در حال احداث کشور به ۷۸۰۰ کیلومتر رسید
برگزاری مسابقات قرآن و عترت بسیج در خلیفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)