بیانات مقام معظم رهبری در پیشخوان امروز
پیشخوان مطبوعات امروز صبح 16 خرداد 96 به بیانات مقام معظم رهبری در سالروز درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جام جم ضمیمه جام سیاست را با تیتر " انقلابی گری، نیاز امروز کشور"را به نقل از سخنان

مقام معظم رهبری به خوانندگان خود پیشنهاد کرد، این روزنامه همچنین با تیتر" پس لرزه های نه قطر به رئیس قبیله" به وضع کشور قطر اشاره کرد.
روزنامه آرمان با اشاره به سخنان یادگار امام در برنامه زنده تلویزیونی نگاه یک تیتر " رأی مردم مشروعیت حاکمان است" را برگزید.
روزنامه های آفتاب، ایران، شهروند، کلید و کیهان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع عظیم مردم در حرم مطهر امام خمینی (ره) تیتر یکسان" انقلابی گری یعنی مسئولان تسلیم زورگویی و دچار انفعال نشوند " را انتخاب کردند.
روزنامه شرق به سخنان رئیس جمهور اشاره کرد و جمله " مردم به ما گفتند همین راه را ادامه دهید " را تیتر زد.
روزنامه اطلاعات عنوان اصلی خود را از بیانات مقام معظم رهبری برگزید و جمله " فردای این ملت به مراتب بهتر از امروز خواهد بود " را تیتر کرد.
روزنامه های دنیای اقتصاد و تجارت به دور از فضای اقتصادی تیترهای" مسئولانی کاری، فعال و توانا برای دولت دوازدهم انتخاب شوند" ، " عمل به وعده ها بدون هیچ درنگی " را از بیانات مقام معظم رهبری انتخاب کردند.
روزنامه صنعت به دور نمای اقتصاد جهان در سال 2017 اشاره کرد و تیتر " آهنگ رشد تندتر می شود " را برگزید.
روزنامه های ابتکار، اعتماد، جوان و خراسان تیترهای"تخلفات در نتیجه انتخابات هیچ تأثیری نداشته است"، "مراقب باشید جای شهید و جلاد در دهه 60 عوض نشود" ، " هزینه سازش با قدرت ها گزاف تر از هزینه چالش است" و "هزینه چالش عقلایی از سازش کمتر است" را از بیانات مقام معظم رهبری انتخاب کردند.
روزنامه های جمهوری اسلامی، قانون ، مردم سالاری و همدلی هم همچون سایر روزنامه های امروز تیترهای " کشور به راه و مبانی انقلاب و امام نیازمند است"، " راه امام (س) از گزند تحریف در امام بماند "، " اصول و جاذبه های امام بزرگوار مانع شد عده ای بتوانند راه امام را تغییر دهند"، " جنبه برد و باخت داشته باشید" را برگزیدند.