• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۲۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

افتتاح بخش جدید کت لب بیمارستان سینا

بخش جدید کت لب بیمارستان سینا با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دومین کت لب بیمارستان سینا با حضور صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس بیمارستان سینا و مسئولان این بیمارستان راه اندازی شد.

در بخش کت لب آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی انجام می شود و تیم پزشکی که در کت لب بیمارستان سینا فعالیت دارند شامل سه گروه متخصصین جراحی عروق، قلب و رادیولوژی هستند.

صالحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی یکی از موارد استفاده از تکنولوژی هسته ای ساخت تجهیزات پزشکی حوزه سلامت است گفت: همکاری خوبی با وزارت بهداشت داریم به طوری که در دو تا سه سال اخیر، انواع سانتریفیوژ مورد نیاز برای ساخت واکسن و دارو طراحی و ساخته شده و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی از کلنگ زنی بیمارستان تخصصی هسته ای در آینده نزدیک خبر داد و افزود: سازمان انرژی اتمی در صدد ایجاد یک بیمارستان تخصصی هسته‌ای است که تمام تجهیزات پرتو ده تشخیص و درمان را داشته باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: قرار است برای اولین بار درغرب آسیا دستگاهی بیاوریم که با استفاده از اتم هایی چون پروتون و یا اتم هایی سنگین تر مثل کاربن 14 بتوانیم به معالجه سرطان ها بپردازیم.

صالحی با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید وزارت بهداشت به ویژه با طرح بزرگ تحول سلامت خوش درخشید افزود: وزارت بهداشت با مشکلات زیادی نیز در این مسیر روبرو بود و امیدواریم دولت بیش از پیش به کمک وزارت بهداشت بیاید.

قائم مقام وزیر بهداشت نیز با بیان این که در راستای طرح تحول نظام سلامت مجموعا 100 بیمارستان به صورت 724 (هفت روز هفته و 24 ساعته) آماده پذیرش بیماران سکته مغزی و قلبی  است گفت: این بیمارستان ها آمادگی دارند که بلافاصله انژیوگرافی انجام دهند تا هیچ عارضه ای برای عضله قلب یا مغز اتفاق نیفتند.

ایرج حریرچی با اشاره به اینکه عامل اصلی مرگ و میر در کشور بیماری های قلبی و عروقی است گفت: مکلف هستیم آخرین امکانات را برای این بیماران تجهیز و به کار بگیریم، چرا که هدف ما در اولین گام کمک به فقرا است در این راستا در بیمارستان های دولتی این کارها که در بیمارستان های خصوصی50 میلیون هزینه دارد تقریبا رایگان انجام می شود.

پورمند رئیس بیمارستان سینا نیز با اشاره به اینکه با آغاز طرح تحول نظام سلامت تعداد بیماران قلبی عروقی در این بیمارستان بیشتر شده است و باید در صف انتظار انژیوگرافی یا انژیوپلاستی قرار بگیرند گفت: با داشتن دستگاه دوم، امیدواریم نوبت دهی به حداقل برسد.

وی گفت: در تهران ما جز هشت بیمارستانی هستیم که می توانیم در ساعات اولیه به کسانی که به شکل حاد با گرفتگی عروق مغز یا عضله قلبی دچار می شوند قبل از مرگ بافت خدمت رسانی کنیم.

پورمند گفت: به طور متوسط در 26 دقیقه تیم پزشکی برای باز کردن این رگ ها آماده می شود و در این بخش سه متخصص قلب و عروق، رادیولوژی و جراحی های آندو واسکولار را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: 350 پذیرش در ماه یعنی به طور متوسط روزانه بین 12 تا 14بیمار در این بخش خدمت می گیرند که با ورود دستگاه جدید می توانیم تا دو برابر این پذیرش را افزایش دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)