• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۲۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۱
اقتصادی » بازاروتجارت

اختصاص 2 درصد از منابع نفتی به مناطق نفت خیز

وزیر نفت از اخذ مجوز از رییس جمهور برای اختصاص 2 درصد از منابع نفتی به مناطق نفت خیز علاوه بر 3 درصدی که در گذشته به مناطق محروم اختصاص یافته خبر داد.

اختصاص 2 درصد از منابع نفتی به مناطق نفت خیزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت؛ بیژن نامدار زنگنه با اشاره به اتفاقات اخیر خوزستان گفت: اصل فعالیت وزارت نفت بر این است که فعالیتی ناسازگار و مغایر با محیط زیست انجام ندهد، این وزارتخانه از گذشته به آن محیط زیست توجه توجه داشته و هم اکنون بیشتر توجه کرده، به ویژه در حوزه هور هویزه که وزارت نفت در این منطقه فعالیت می کند.
وزیر نفت با بیان اینکه از زمان تصدی بنده در وزارت نفت و با دستور بنده هیچ فعالیتی ناسازگار با محیط زیست صورت نگرفته است، افزود: فرض وزارت نفت در مناطق نفت خیز بر این است  که در خلیج فارس کار می کند، برای فعالیت در خلیج فارس که نمی توان آب را خشک کرد، بلکه در خلیج فارس سکو زده و در محیط آب فعالیت می کند.
زنگنه ادامه داد: بنابر دستور بنده محیط هور باید حفظ شود و تمام توصیه های محیط زیست برای فعالیت در آب رعایت شود، همچنین هیچ آلودگی و آلایندگی محیط زیستی در فعالیت های نفتی  نباید وجود داشته باشد، چرا که در ذات فعالیت های نفتی آلایندگی وجود دارد و باید در این زمینه دقت کرد.
وی با اشاره به اینکه دستورات ایجاد فضای سبز در اطراف واحدهای نفتی صادر شده است، یادآور شد: فعالیت هایی برای بیابان زدایی در اطراف تاسیسات نفتی انجام شده است، که در آینده نیز ادامه خواهد یافت.
زنگنه با بیان اینکه طرح جمع آوری گازهای همراه نفت به ویژه گازهای اسیدی آماک ظرف 15 روز آینده به نتیجه می رسد، افزود: اجرای این طرح حجم آلایندگی در اهواز را کاهش می دهد، که جمع آوری این گازها ضروری بوده و اجرای آن طول کشیده است.
وی ادامه داد: مردم مناطق نفت خیز انتظار دارند، که با توجه به اینکه دولت از این مناطق نفت استخراج می کند، سهم بیشتری به مناطق نفت خیز اختصاص دهد، بنابراین اختصاص سهم بیشتری از منابع نفتی به خوزستان و به مناطق نفت خیز و گازخیز الزام است.
زنگنه افزود: سال آینده حدود 400 میلیارد تومان مالچ رایگان به وزارت جهاد کشاورزی داده می شود، که در ردیف قیر رایگان است.
وزیر نفت اظهار کرد: اخیرا از رئیس جمهور اجازه گرفته شده که در مناطقی که وزارت نفت طرح هایی اجرا می کند، 2 تا 3 درصد از منابع طرح ها پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه صرف بهبود شرایط زندگی مردم اطراف محیط های فعالیت وزارت نفت شود.
وی با بیان اینکه در دولت گذشته اصل بر این بود که برای فعالیت نفتی زیر پا خشک باشد، افزود: این امر از لحاظ اقتصادی برای وزارت نفت خوب است، اما از لحاظ زیست محیطی به کشور آسیب می رساند،لذا در دولت گذشته  دستور داده شد، که هور هویزه که فعالیت میدان آزادگان در آن انجام می شد، خشک شود و بنده دستور توقف این اقدام را دادم.
وزیر نفت با بیان اینکه بحران اخیر به صورت مستقیم در حوزه وظایف وزارت نفت نیست، تصریح کرد: بیشتر مشکلات در حوزه برق و گاز بوده است،البته قطعی برق بر میزان تولید نفت تاثیراتی گذاشته بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)