• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۲۲۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

جذب حداکثری گردشگر از اولویتهای استان آذربایجان شرقی

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت : اولویت اصلی استان در حوزه گردشگری جذب حداکثری گردشگر در تمام مناطق استان است.

جذب حداکثری گردشگر از اولویتهای استان آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، پورمهدی در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان افزود : محور تمامی فعالیتهای کمیته های مختلف این ستاد باید معرفی جاذبه های دیدنی و صنایع دستی و ایجاد درآمد از صنعت گردشگری استان باشد.
وی با تاکید بر ضرورت تامین امکانات رفاهی و آسایش مسافران و برخورد مناسب با گردشگران افزود : برنامه های پروازها هم باید به گونه ای تنظیم شود که موجب ورود ارز و منابع به استان باشد نه اینکه این منطقه محل عبور گردشگران به سایر کشورهای همسایه شود.
پورمهدی گفت : فرهنگ مردم آذربایجان همواره مورد توجه گردشگران است بنابراین با توجه به اینکه شهر تبریز شهری تاریخی و مذهبی است می بایست برنامه های مختلفی فرهنگی و هنری در قالبهای گوناگون اجرا شود تا مسافران هر چه بهتر با جاذبه های مختلف آشنا شوند.
وی همچنین خاطرنشان کرد : پارک خوابی مطلقا نباید اتفاق بیفتد و شهروندانی که اقدام به اجاره منازل یا ویلاهای خود به مسافران میکنند باید مجوز لازم را ستاد سفر دریافت کنند چرا که در صورت بروز هر گونه مشکل باید پاسخگو باشند.
آبدار مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به بازرسیهای انجام شده از مراکز اقامتی استان گفت :این مراکز در بازه های زمانی مختلف تخفیف 40 تا 50 درصدی ویژه نوروز ارائه میکنند و کیفیت و تنوع خدمات آنها نیز به صورت مستمر پایش میشود.
معاون خبر صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی هم گفت : امسال مقرر شده بروشورها و نقشه ها و راهنماها به صورت هماهنگ و یکسان و بر اساس اطلاعات تدوین شده تمامی دستگاههای اجرایی منتشر شود تا گردشگران سردرگم نشوند.
صادقی موحد افزود : کانال تلگرام وِیژه نوروزهم ایجاد میشود تا اطلاعات مورد نیاز مسافران به آنان ارائه شود ضمن آنکه در صورتیکه شکایت و مشکلی هم داشتند از همین طریق یا با سامانه پیامکی مطرح کنند.
وی توزیع فرمهای نظرسنجی میان مسافران ، اطلاع رسانی خدمت رسانی دستگاههای ذیربط از صدا و سیما ، معرفی توانمندیها ، جاذبه های گردشگری و سوغات و هدایای استان از رسانه ملی را از دیگر برنامه های کمیته اطلاع رسانی ستاد تسهیلات سفر استان ذکر کرد.
کنعانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هم گفت : 27  پایگاه دائمی ، 18 پایگاه سیار و کانکس امداد ، 450 نجاتگر با شیفتهای کاری برنامه ریزی شده و به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات و کمک رسانی به مردم در تمامی محورهای استان است.
روحی مدیر کل امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی نیز اعلام کرد : نمایشگاه فروش نوروزی از 22 تا 27 اسفند در تبریز برگزار و هر شهرستانی متقاضی این نمایشگاهها باشد مجوز لازم داده میشود.
تقی زادیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم از فعالیت 40 اکیپ نظارت سلامت نوروزی به صورت شبانه روزی از 15 اسفند تا 15 فروردین سال بعد خبر داد.
پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش هم گفت : علاوه بر خانه های معلم و مراکز رفاهی فرهنگیان ، 200 مدرسه نیز در سراسر استان در 39 منطقه و ناحیه آماده پذیرایی از فرهنگیان از 26 اسفند ماه است.
خلیلی سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز نیز به اجرای 900 برنامه در قالب استقبال از تبریز 2018 اشاره کرد و گفت این برنامه ها شامل جشنواره های فرهنگی و هنری ، معرفی آداب و سنن ، موسیقی محلی ، تئاتر خیابانی است ضمن آنکه 30 اتوبوس تبریز گردی هم در ایام نوروز فعال  میشوند.
 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایگاه ملی داده‌های شناختی راه‌اندازی می‌شود
آغاز توزیع شیر در مدارس ۴ استان
نماینده استهبان قهرمان مسابقات دو و میدانی خلیج فارس
نمایش روضه‌ی «تاوان ترس» در مهردشت
ترویج فرهنگ شهادت و آشنایی جوانان با دوران دفاع مقدس با سینما آدینه
کسب ۱۰ مدال رنگارنگ دختران کاراته‌کار خوشاب در مسابقات کشوری
اقامه نماز باران در اصفهان به امامت آیت‌الله مهدوی
برگزیدگان دومین پویش ملی ایثار تقدیر می‌شوند
تاکید بر لزوم سرعت بخشی به عملیات اجرایی طرح ۴۸۸ واحدی آرامش گرگان
واکنش دبیر ستاد امر به معروف استان در خصوص سد ماندگان و خرسان
آغاز مرحله دوم اردوی انتخابی و آمادگی تیم ملی رولبال بانوان با حضور پانزده بازیکن
برقراری شرایط جوی و دریایی پایدار در هرمزگان، ۲۴ آبان
احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین
افتخارآفرینی ورزشکار اسلام‌آباد غرب در رقابت‌های دوومیدانی آسیا
فعالیت ۱۲ واحد خدمات سفر در اسدآباد
کسب عناوین برتر ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات علوم و اختراعات اندونزی
افتتاح نمایشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان در قزوین
درخشش ووشوکاران یزدی در مسابقات کشوری
فرصت استعفای مسئولین مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، در روستاها از امروز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)