• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۴۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛

برانکو: باخت دربی را مقابل سپاهان جبران می کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دنبال آن هستیم تا باخت مقابل استقلال در دربی را با پیروزی مقابل سپاهان جبران کنیم.

برانکو: باخت دربی را مقابل سپاهان جبران می کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از بازی مقابل سپاهان گفت: بازی با حریف اصفهانی مانند بازی مقابل استقلال سخت است و بازیکنان ما پس از شکستی که در دربی داشتند همگی ناراحت هستند و این موضوع کاملاً طبیعی است اما ما باید مقابل سپاهان در بهترین شرایط و با قدرت فراوان مقابل حریف ظاهر شویم و بتوانیم سه امتیاز را برای هوادارانمان به دست بیاوریم البته می‌دانیم سپاهان خط حمله خطرناکی دارد و جپاراُف، حسن زاده، محمدی و بازیکنان دیگر خوبی دارند که همین موضوع بدون شک کار ما را مقابل آنان سخت خواهد کرد. 
وی افزود: متأسفانه در مقابل سپاهان کامیابی نیا را نداریم البته درباره حسینی به فدراسیون فوتبال اعتراض کرده ایم که قرار است جواب آن امروز به ما داده شود هرچند که به احتمال زیاد انصاری اگر آماده باشد فردا در ترکیب تیم ما قرار می گیرد. 
برانکو درباره انتقادات به پرسپولیس گفت: این موضوع کاملاً طبیعی است و وقتی بازی را می بازی همه به تو ایراد می گیرند اما یک آمار به شما می دهد ما در مقابل استقلال 72 درصد مالکیت توپ داشتیم، 80 درصد دقت در پاس داشتیم و 16 شوت به سمت دروازه زدیم البته 570 پاس صحیح هم داشتیم و نزدیک به 290 بار در یک سوم حریف نفوذ کردیم که همه اینها نشان دهنده برتری ما مقابل استقلال بود هرچند که آنها سه شوت زدند و هر سه گل شد به هر حال فراموش نکنیم که در حال حاضر پرسپولیس با 10 امتیاز اختلاف نسبت به استقلال و شش امتیاز اختلاف نسبت به تراکتورسازی در صدر جدول است و این مهمترین موضوع در حال حاضر است. 
وی ادامه داد: هیچ ایرادی به بازیکنان تیم من نیست البته فلسفه پرسپولیس که با انجام یک بازی زیبا و تهاجمی امتیاز لازم را نیز به دست آورد هرچند این خاصیت فوتبال است و تیمی که زیبا بازی می کند دلیل بر این نیست که پیروز میدان شود بازیکنان ما همگی زحمت می کشند و شک نکنید اگر در بازی با استقلال روبات به جای بازیکن در زمین مسابقه بود ما پیروز می شدیم اما بازیکنان هم انسان هستند و انسان هم خطا انجام می دهد و همگی ما اشتباهاتی داریم بازهم تأکید می کنم که از عملکرد بازیکنانم در مقابل استقلال راضی هستم. 
برانکو درباره جدایی بازیکنان اوکراینی تیم پرسپولیس هم گفت: این موضوع توافقی بود بین باشگاه و این بازیکنان و داستانی بود دو طرفه ، زیرا بین بازیکنان و باشگاه ارجحیت با منافع تیم است و باید قبول کنیم که این بازیکنان استانداردهای لازم را برای حضور در ترکیب تیم نداشتند و پس از فسخ قرارداد هر دو طرف از این موضوع راضی بودند و من معتقدم میدان دادن به بازیکنان جوانی مانند صادق محرمی، محسن ربیع خواه بهتر از میدان دادن به بازیکنان غیراستاندارد است!
سرمربی پرسپولیس افزود: واقعاً دلیل محرومیت سید جلالی حسینی را نمی دانم و درباره درگیری طارمی و مسلمان هم نمی دانم چه اتفاقی افتاد و چرا باید این دو بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بروند؟ 
برانکو گفت: در گروه سختی در لیگ قهرمانان آسیا حضور داریم و باید با تیم‌های پرقدرتی مانند الهلال، الوحده و الریان بازی کنیم اما یک نکته را نباید فراموش کرد که آنها نیز از پرسپولیس هراس دارند و می‌دانند چه بازی‌های سختی پیش روی آنها خواهد بود به هر حال ما با هدف پای به رقابت‌های آسیایی خواهیم گذاشت و تلاش ما این است که دل هوادارانمان را شاد کنیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)