• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
اقتصادی » بازاروتجارت

ضرورت طراحی خودروهای برقی در سایپا

طراحی خودروهای برقی از راهبردهای گروه خودروسازی سایپا در جهت کاهش آلودگی هوا و کمک به ایجاد هوای پاک است.

بضرورت طراحی خودروهای برقی در سایپاه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی جمالی با تاکید بر اجرای برنامه های این گروه خودروساز در ارتقای کیفیت تولیدات در سال 96 گفت : از مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا درخواست کردیم برای برنامه ریزی و کسب دانش فنی که به طراحی پلتفرم های مورد نیاز خودروهای برقی منجر شود اقدام کند.

وی ضمن تاکید بر لزوم توجه همگانی به پیشرفت سریع فنی و تکنولوژیکی تولید این خودروها گفت : در آینده نزدیک این نوع خودرو در کاهش مصرف سوخت های فسیلی نقش اساسی خواهد داشت و قطعا تمام خودروسازان جهانی در این مسیر حرکت خواهند کرد و بر همین اساس هم گروه سایپا نیز برنامه ریزی بلندمدت خود را بر طراحی این نوع خودروها قرار داده است. 

جمالی با تاکید بر لزوم حفظ و صیانت از محیط زیست و جلوگیری از ایجاد آلودگی هوا و صدا گفت : یکی از بارزترین و مهم ترین مسایل امروزه دنیا، حفظ و نگهداشت مسایل زیست محیطی است که امیدواریم با هماهنگی هیات مدیره مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا، بتوانیم با ایجاد معاونت طراحی و تولید خودروهای برقی در راستای تمرکز و تسریع در تولید پلت فرم این نوع خودروها اقدام بزرگی را انجام دهیم.

وی در بخشی از اظهارت خود با بیان ضرورت طراحی و تولید این نوع خودرو گفت: با توجه به درک نیاز به این موضوع، در گروه سایپا تمام مدیران ارشد گروه در این راستا آماده همکاری هستند و شخصا به صورت ماهیانه گزارش اقدام ها، در خصوص خودروهای برقی را ارزیابی می کنم و در جریان روندکار هستم.

مدیرعامل گروه سایپا تاکید کرد: در این مسیر ضمن تکیه بر توان متخصصان داخلی گروه سایپا از توان شرکای خودروساز خود در این زمینه نیز بهره خواهیم جست تا به سرعت گام برداریم و در سال های آینده نیز امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده، گروه سایپا بتواند اقدام های مثبتی انجام دهد.

بهره گیری از خودروهای برقی با نگاه به استفاده کمتر از سوخت های فسیلی در جهت حفظ و نگاهداشت مسایل زیست محیطی و کاهش آلاینده ها مدت زمانی است که از سوی خودروسازان بزرگ جهان مورد توجه قرار گرفته و محصولات بسیار خوبی با آلایندگی بسیار اندک تولید شده است.

گروه سایپا نیز بر همین اساس در نظر دارد که در این زمینه با برنامه ریزی های انجام شده بتواند گام های مهمی در داخل کشور بردارد.


فروش نقدی محصولات گروه خودروسازی سایپا با پلاک سال 96
 


معاون بازار یابی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت: فروش نقدی محصولات گروه خودروسازی سایپا با پلاک سال 96 طی چند روز آینده آغاز خواهد شد. 

بنابر گزارش سایپانیوز، رضا تقی زاده با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی مجوز پلاک سال جدید را به همه شرکت‌های خودروساز ارائه داده است، گفت: بر همین اساس شرکت سایپا از 10 روز دیگر خودروهای فروش نقدی خود را با پلاک سال 96 به بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: خودروهایی که به صورت اعتباری به فروش رفته است با پلاک سال 95 به مشتریان خودرو تحویل داده می‌شود.

تقی زاده تصریح کرد : تاخیر صورت گرفته در عرضه خودروهای مدل سال 96 در شرکت سایپا به دلیل ایجاد مباحث فنی در موضوع مدنظر است و در حال حاضر به دنبال ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور تولید خودروهای مدل سال 96 هستیم.

معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا تاکید کرد: به دنبال مذاکرات خودروسازان با پلیس راهنمایی و رانندگی در خصوص تغییر زمان عرضه این خودروها به اوایل دی ، پلیس راهور در نامه‌ای در تاریخ 10 دی‌ماه سال جاری، مجوز عرضه خودروها با پلاک مدل سال 96 را صادر کرد و برهمین اساس شرکت‌ها در فروش‌های نقدی خود خودروهای مدل جدید را به بازار عرضه می‌کنند.

وی گفت : تنها تفاوت خودروهای مدل جدید با سال گذشته در کد شاسی آن است که بر روی بدنه خودرو حک می‌شود و در این کد، یکی از بخش های آن نشان‌دهنده سال تولید خودرو است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
جایی که دلتنگی و اشک و حماسه با هم پیوند خورده است
نجات جان مادر و نوزاد نارس با اقدام فوری اورژانس مهاباد
تحویل هزار و ۱۹۷ مدرسه به چرخه آموزشی کشور با رویکرد مردمی
وحدت و وفاداری مردم در، تشییع باشکوه رهبر شهید و قائد امت
عرضه رایگان سوخت در ۲۰ جایگاه CNG خراسان رضوی در روز تشییع رهبر شهید
تأمین اجتماعی اردبیل در مسیر تحول
دریادار سیاری: دشمن جرئت پیاده‌کردن تفنگدار در ساحل ما را ندارد
دستگیری باند سارقان احشام با ۱۱ مورد سرقت
اسکان موقت بیش از ۲۰ هزار زائر امام شهید در سمنان
وقتی خودروسازان نمی‌توانند بازار را تامین کنند مسیر واردات تسهیل شود
پیش‌بینی ۶۲۰۰ دستگاه اتوبوس در روز‌های اوج سفر‌ در خراسان رضوی
پایداری کامل شبکه ارتباطی قم در مسیر مراسم تشییع رهبر شهید
روایت عاشقی مردم چهارمحال و بختیاری در اجتماع شبانه همدلی
استاندار کرمان از طرح اراضی ملی مسکن جوانی در گنبکی بازدید کرد
دل کندن از پدر امت، چه سخت است/ جمعیت ۱۵ هزار نفری ایرانیان عازم عراق شدند
خدمت‌رسانی به بیش از ۱۰۰ هزار زائر در موکب رهروان رهبر شهید در عباس‌آباد
توسعه صادرات تولیدکنندگان کوچک، در دستور کار اتاق اصناف
برگزاری دوره اقدامات پیش بیمارستانی برای امدادگران در لارستان
برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در حسینیه آل محمد (ص) باوچی نیجریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
قرارگاه مرکزی خاتم؛ پاسخ کوبنده نیروهای مسلح در راه است
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
قبل از شهادت قائد، نظر اداره کشور بر روی آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای بود
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
رییس جمهور وارد تهران شد
آمریکا بند ۱۰ تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را نقض کرد
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۱ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم؛ پاسخ کوبنده نیروهای مسلح در راه است  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)