• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۳۷۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

صید هزار و 320 تن انواع ماهیان استخوانی در دریای خزر

از ابتدای فصل صید هزار و 320 تن انواع ماهیان استخوانی در مجموع آبهای سه استان مازندران، گیلان و گلستان صید شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر کل دفتر امور صید و صیادی معاونت صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) گفت : صید ماهیان استخوانی دریای خزر از هفدهم مهر آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

مختار آخوندی افزود: از این میزان ماهی صید شده 433 تن به ماهی سفید، 839 تن ماهی کفال و بقیه آن سایر گونه ها بوده است.
به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، صید کپور ماهیان در سالهای اخیر به شدت کاهش یافته که دلیل آن نیز از بین رفتن ذخایر این گونه ماهیان در دریای خزر است.

آخوندی ادامه داد : 481 تن انواع ماهیان استخوانی در آبهای استان گیلان، 710 تن در آبهای استان مازندران و 128 تن در آبهای استان گلستان در مدت مذکور صید شده است.

وی با اشاره به کاهش 11 درصدی صید ماهیان استخوانی از ابتدای فصل صید تا پایان آذر اظهار داشت: این در حالی است که تا دهم آذر ماه شاهد رشد قابل قبولی در صید ماهیان استخوانی بودیم اما با شروع فصل سرما و افزایش برودت صید این گونه ماهیان به شدت کاهش یافت.
به گفته مدیر کل دفتر امور صید و صیادی معاونت صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، در زمان سرمای هوا ماهیان به قسمت های عمیق دریا مهاجرت می کنند که همین امر باعث کاهش شدید صید می شود.
هر سال صیادان در زمان سرمای هوا و کاهش میزان صید به دلیل مقرون به صرفه نبودن دریاروی، برای مدتی صید را تعطیل می کنند و آن را " چله خشکی" می نامند.
آخوندی اذعان داشت:استان گیلان با کاهش 34 درصدی صید، استان گلستان با کاهش سه درصدی و استان مازندران با افزایش 15 درصدی صید همراه بوده است که در مجموع کاهش 11 درصدی صید تا پایان آذر ماه برای صید ماهیان استخوانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسیده است.
وی یادآور شد: تا پایان آبان ماه امسال شاهد رشد 50 درصدی صید ماهیان استخوانی دریای خزر در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بودیم که یکباره این آمار کاهش یافت.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی معاونت صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تصریح کرد: با وجود این آمار انتظار می رود با اتمام فصل برودت و رونق صیادی، شاهد افزایش صید ماهیان استخوانی در سال 95 در مقایسه با مجموع صید سال گذشته باشیم.
وی گفت : سال گذشته در مجموع پنج هزار و 500 تن انواع ماهیان استخوانی با تلاش صیادان پره صید شد.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران افزود: امسال 120 شرکت تعاونی صید پره در استان های گیلان، مازندران و گلستان از هفدهم مهرماه صید ماهیان استخوانی را در دریای خزر آغاز کرده اند.
به گفته وی، در این شرکت های تعاونی در مجموع حدود 10 هزار صیاد به طور مستقیم تا پایان فصل صید در فروردین ماه سال آینده به صید اشتغال دارند.
در دریای خزر بالغ بر 15 گونه ماهی استخوانی زیست می کنند که در این میان سه گونه ماهیان سفید، کفال و کپور بیشترین میزان صید ماهیان استخوانی را در سه استان ساحلی به خود اختصاص می دهند.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر صید ماهیان استخوانی در سال گذشته گفت: دلیل این امر بیشتر به آلودگی دریا و صید غیر مجاز مربوط می شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «یرحا» حاصل دو سال پژوهش بینادینی است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تاکید بر ضرورت نگاه نظام‌مند به اقتصاد صنایع‌دستی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ بهمن
وقف ۱۴۰۰ مترمربع زمین کشاورزی در بشرویه
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد
ترجمه فارسی «المبدا و المعاد» در راه است
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
روایت بمباران شیمیایی سردشت در قالب داستان
راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر آزاد جهان
تشکیل باشگاه تصویرگران نوجوان
رونمایی از ۳۶ کتاب شهدای اسارت
تحقق ۲۹ همت سرمایه گذاری اقتصادی در لرستان
مراسم سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت امروز برگزار می‌شود
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)