• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۸۴۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۶
سیاسی » دولت
اختصاصی / وزیر کشور:

مرز مهران بسته است زائران از شلمچه و چزابه به عراق سفر کنند

وزیر کشور بار دیگر از زائران اربعین حسینی خواست برای سفر به عتبات عالیات از مرز های شلمچه و چزابه اقدام کنند زیرا مرز مهران بسته است.

آقای رحمانی فضلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به برنامه ریزی برای اعزام حدود 2 میلیون زائر از طریق صدور روادید و با پشتیبانی و ساماندهی استقرار آنها در عراق گفت: تاکنون برای اعزام بیش از 2 میلیون نفر به عتبات عالیات مشکلی نداشته ایم و تردد با سهولت در مرزهای شلمچه و چزابه انجام می شود.
وی افزود: اما در مرز مهران با توجه به حجم اعزام زائران دچار کندی و شرایط سخت هستیم.
رحمانی فضلی گفت: برغم اینکه چند روزی است که اعلام کرده ایم کسانی که روادید دارند حتماً از طریق خرمشهر ، شلمچه و چزابه به عراق سفر کنند اما برخی هموطنان به دلیل رعایت نکردن و رفتن به مرز مهران دچار مشکل شده اند.
وزیر کشور افزود: موضوع بعدی که این اشکال را تشدید کرده بحث کسانی است که روادید ندارند این در حالی است که ما بارها خواهش کردیم و از طریق رسانه ها اطلاع رسانی لازم را انجام داده ایم که کسانی که روادید ندارند برای سفر به عراق مراجعه نکنند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه امسال صدور روادید برای سفر به عراق در شرایط سهل و راحتی انجام شد ، گفت: ولی متأسفانه در این دو روز این موضوع رعایت نشده و حجم افرادی که الان بدون روادید به مرز مهران مراجعه کرده اند خیلی زیاد شده و این موضوع باعث شده است که دولت عراق به دلیل حجم ترافیک زیاد و کندی حرکت زائران و همچنین کمبود تدارکات در مسیر مهران به بدره و کوت، مرز مهران را از صبح امروز ببندد.
وی افزود: با بسته شدن مرز مهران و با حضور افرادی که روادید برای سفر به عراق ندارند کار در این طرف مرز مشکل شده و خواهش ما از زائران این است که مراعات کنند به دلیل اینکه زیارت امر مستحبی است اما رعایت نکردن قوانین ما و کشور همسایه و همچنین ایجاد مشکل برای کل زائرانی که به صورت قانونی به عراق سفر کرده اند قطعاً پسندیده نیست.
وزیر کشور گفت: نیروهای انتظامی ، سپاه و بسیج تلاش کرده اند تا نظم را در مرز مهران برقرار کنند.
رحمانی فضلی افزود: همانطور که قبلاً هم گفته ایم زائران از سفر به عراق از طریق استانهای ایلام ، کرمانشاه و لرستان خودداری کنند.
وی گفت: موضوع بعدی که ما چند روز بعد در صورت رعایت نشدن مقررات دچار مشکل خواهیم شد بحث برگشت است.
وزیر کشور افزود: در برگشت حتماً 2 تا 3 میلیون نفر می خواهند ظرف دو سه روز برگردند که قطعاً مرزهای ما کشش ورود این همه زائر را ندارد.
رحمانی فضلی گفت: همانطور که ما قبلاً پیشنهاد و از مراجع عظام هم استفتاء کردیم و آنها نظر داده اند افرادی که به کربلا می رسند و زیارت می کنند ثواب زیارت را برده اند و باید به سرعت برگردند و حتی خود عراقی ها هم همین کار را می کنند.
وی افزود: برغم اینکه تاکنون حدود 400 هزار نفر برگشته اند اما باز هم حجم زائران در مسیرهای اربعین به سمت کربلا خیلی زیاد است و ما از زائران می خواهیم که از فردا شروع به بازگشت کنند چون اگر برنگردند در روزهای پایانی در مرزها دچار مشکل خواهند شد.
وزیر کشور گفت: البته ما با تلاش فراوان همه امکانات را فراهم کرده ایم اما ارائه این میزان از امکانات و تدارکات برای همه زائران در یک لحظه کار بسیار سختی خواهد بود پس خواهش ما از زائران این است که از هم اکنون به مرور برگردند.
رحمانی فضلی افزود: ما رایزنی هایمان را با دولت عراق برای بازگشایی مرز مهران انجام داده ایم ولی تا این لحظه موفق نشدیم و دلیل آنها برای بسته شدن مرز مهران این است که مسیر مهران تا کوت و بدره مسیر پرترافیکی است و آنجا زائران امکان حرکت ندارند و تدارکات هم برای زائران بیشتر وجود ندارد.
وزیر کشور از همه زائران اربعین خواست در این مقطع همه با هم کمک کنند تا این امر زیارتی به خوبی و خوشی انجام شود و آسیب و هزینه ای برای زائران ما نداشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)