گزارش مکتوب/مسکن مهر نیازمند مهربانی
وقتی عبدالله در سال 91 طلاهای عروسی همسر جوانش را فروخت تا برای مسکن مهر پردیس نام نویسی کند، فکرش را هم نمی کرد که به جای 18 ماه، زمان تحویل خانه اش تا سال 95 طول می کشد و این انتظار همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران می گوید: مسکن مهر پردیس از آن طرح هایی است که به قول وزیر مسکن و شهرسازی چند دولت را درگیر می کند.
نماینده 80 هزار متقاضی مسکن مهر پردیس گفت : متقاضیان مسکن مهر شهر جدید پردیس از سال 1391 تاکنون با اعتماد به دولت و با قبول شرایط اولیه؛ پرداخت مبالغ مورد توافق (قیمت فاز 11 بیست میلیون، فاز 9 بیست و پنج ، فاز 5 بیست و هفت و فاز 8 سی و دو میلیون) و با تخصیص وام خرید مسکن مهر با نرخ سود 4% و زمان تحویل 18 ماهه؛ با تکیه بر شرکت عمران شهر جدید پردیس، چشم انتظار دریافت سرپناه موعود می مانیم که این انتظار تا امروز 55 ماهه شده است.
یکی از متقاضیان معترض مسکن مهر پردیس نیز معتقد است: با چه توجیهی افزایش قیمت ناجوانمردانه چندین باره در تمام فازها ، بد عهدی در تحویل و نابسامانی تام و تمام در فرآیند تکمیل واحدهای مسکونی ما بی پناهان را توجیه می کنند و ما بایستی نظاره گر افزایش مبلغ وام و سود سالیانه دوران مشارکت باشیم!
مدیرکل مسکن وشهرسازی استان تهران اما می گوید: به سبب شرایط جرافیایی ویژه مسکن مهر پردیس آماه سازی زیر ساخت ها با هزینه های زیادی همراه بوده است .
ناصر محمدزاده می افزاید: اکنون ساخت 40 هزار خانه از 80 هزار خانه طرح مسکن مهر پردیس تمام شده و در صورت تکمیل زیرساخت ها امکان واگذاری وجود خواهد داشت.
او می گوید: تاکنون 800 میلیاردتومان از آورده مردم با مجوز دولت برای آماده سازی زیرساخت ها هزینه شده است اما دولت باید برای تسریع در ساخت واحدهای باقی مانده از طرح مسکن مهر پردیس حمایت کند.
نماینده متقاضیان مسکن مهر پردیس درباره تقاضاهای اصلی شان می گوید: تعیین زمان دقیق تحویل فازها به تفکیک،کاهش مبالغ اعلامی به قیمت های اولیه و حذف کلمه علی الحساب از تمام قراردادها،حذف پرداخت سود مشارکت سالیانه از سوی متقاضی،تسریع در تکمیل محله ایرانشهر و تحویل حقیقی نه صوری واحدها و عدم دریافت ریالی از متقاضیان تحت عنوان ملکی کردن را خواستاریم.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان تهران هم می گوید: تاکنون 15 هزار واحد در شهر پردیس تحویل داده شده و تا پایان سال در صورت تامین هزینه های لازم برای آماده سازی، یک سوم واحدهای ساخته شده واگذار خواهد شد.
محمدزاده ابراز امیدواری کرد: تا در صورت تامین هزینه های زیرساخت های شهر پردیس تا پایان دولت یازدهم 40 هزار واحد ساخته شده تحویل داده شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: کار تکمیل طرح مسکن مهر پردیس برخلاف دیگر طرح های مسکن مهر در کشور تا پایان دولت یازدهم به پایان نخواهد رسید.
گزارش از صفا فاضلی