صدور نخستین نشان استاندارد حلال در کرمانشاه
نخستین نشان استاندارد حلال برای فرآورده گوشت تازه مرغ امروز در استان کرمانشاه صادر شد.
![صدور نخستین نشان استاندارد حلال در کرمانشاه صدور نخستین نشان استاندارد حلال در کرمانشاه](/files/fa/news/1395/8/1/443759_161.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد فرآوری گوشت مرغ ششمین واحد تولیدی کشور است که نشان استاندارد گرفته است گفت : ظرفیت کشتار در این واحد تولیدی 2 هزار قطعه در ساعت است.
رضا نیازی افزود : استان کرمانشاه در نیمه نخست امسال 180 هزار رأس دام زنده به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کرده است که با فرآوری گوشت دام صادراتی می تواند سهم خوبی در بازار محصولات حلال پیدا کند.
کلانتری مسئول نمایندگی دفتر ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور نیز با بیان اینکه هم اکنون 34 کشور جزء مؤسسه غذای حلال هستند افزود : گردش مالی در حوزه محصولات حلال حدود 3 هزار میلیارد دلار است که 27 درصد آن در بخش غذای حلال است.
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیر فلزی کشور هم با اشاره به فعالیت 8 ساله جمهوری اسلامی ایران در حوزه محصولات حلال گفت : اگر چه در این حوزه ساختارها به خوبی تعریف شده و لوگوی حلال در کشور به تصویب رسیده است اما کشور ما همچنان سهم پایینی در صادرات غذای حلال در جهان دارد.
امینی افزود : سالانه حدود 141 میلیارد دلار فرآورده حلال در کشور تولید می شود که از این مقدار تنها 2 میلیارد دلار آن به آنسوی مرزها صادر می شود.