سردار اشتری:
99 درصد تجهیزات پلیس ، داخلی است
فرمانده نیروی انتظامی : تجهیزاتی که امروز در نیروی انتظامی استفاده می کنیم 99درصد تولید داخلی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمد حسین اشتری در حاشیه افتتاح نمایشگاه ایپاس در جمع خبرنگاران افزود: بخشی از این تجهیزات که سال گذشته ارائه شد کار کارشناسی روی آن انجام شد تا بکارگیری شود.

وی با اشاره به اینکه در ناجا بنا بر این بوده برای ارتقای تجهیزات تکیه ما به داخل باشد، گفت: امروز پلیس جمهوری اسلامی ایران آمادگی تبادل اطلاعات را با کشورهای دیگر دارد.
سردار اشتری افزود: پیش بینی ما این است که در مقایسه با سال گذشته بازدیدها بیشتر باشد زیرا امسال در مقایسه با سال گذشته شرکت های بیشتری دراین نمایشگاه حضور دارند.
وی همچنین درباره سفر اربعین گفت: با همکاری خوب مردم، امسال مراسم خوب و با نظمی برگزار خواهد شد و مشکل امنیتی نخواهیم داشت.
سردار اشتری افزود: نیروی انتظامی آماده پذیرش زائران در سه مرز شلمچه، چزابه و مهران است و از مرز آبی هم در حد توان این جا بجایی انجام می شود.
وی افزود: در صورتی که مرزی جدید برای زائران اربعین اضافه شود که البته بعید است؛ اگر طرف عراقی بپذیرد و مسئولان ایرانی مجوز دهند پلیس پوشش می دهد.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: آسیب شناسی و اقدامات اولیه انجام شده و امیدواریم تا ایام اربعین زیرساخت های لازم فراهم شود تا مردم سفر راحت تری داشته باشند.