• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۰۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
اقتصادی » مسکن

هیچ توسعه پایداری بدون امنیت پایدار محقق نمی‌شود

مدیر عامل شرکت راه آهن تاکید کرد : هیچ توسعه پایداری بدون امنیت پایدار محقق نمی‌شود و باید روحیه استقلال‌طلبی و آزادگی را با توان نظامی حفظ کنیم.

هیچ توسعه پایداری بدون امنیت پایدار محقق نمی‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محسن پورسیدآقایی در مراسم صبحگاه مشترک راه آهن به که به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور مدیران، بسیج و نیروی انتظامی راه‌آهن در مرکز مقاومت بسیج راه آهن برگزار شد. اعلام کرد: کاهش توان نظامی کشور همیشه موجب جنگ می شود، بنابراین سیاست امروز ما این است که توان نظامی خود را روز به روز افزایش دهیم تا کسی جرات حمله و آسیب رساندن به کشور، استقلال و آزادگی ما را نداشته باشد. 

پورسیدآقایی با بیان اینکه همه ما مدیون ایثارگری کسانی هستیم که در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشتند ، گفت : چه آنهایی که شهید و یا جانباز شده و چه آنانی که ماندند تا به کشور و میهن خود خدمت کنند، بزرگترین ایثارگریهای تاریخ را در کشور داشته و دارند.

وی افزود : دوران دفاع مقدس به خوبی نشان داد که اگر ما آمادگی کامل خود را حفظ کنیم دشمنان دیگر طمع به این انقلاب و فرهنگ آن نخواهند داشت.

مدیرعامل راه آهن با اشاره به اینکه حمله صدام از باب تصرف زمین ها در ایران نبود بلکه تنها بهانه آن ضربه زدن به انقلاب و از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است، افزود: مشکل صدام و پیروان او برای تصرف ایران نه به خاطر نفت بود و نه زمین، بلکه آنان می خواستند روحیه استقلال طلبی و آزادگی را از ما گرفته و ضربه نهایی را به انقلاب ما بزنند.

وی گفت : امروز اگر ما آمادگی نظامی نداشته باشیم و اگر فکر کنیم که در دنیای جدید، نیازی به نیروهای دفاعی و بسیجی نیست، اشتباه محض کرده ایم.

آقایی اظهار داشت : همانطور که خداوند نیز در قرآن مجید می فرماید؛ همه امکانات را همیشه آماده نگه دارید نه برای آنکه بجنگید و یا حمله کنید بلکه برای اینکه دشمنان از این که بخواهند به شما حمله کنند، بترسند و جرات ضربه زدن نداشته باشند.

وی گفت: کاهش توان نظامی کشور همیشه موجب جنگ می شود، بنابراین سیاست امروز ما این است که توان نظامی خود را روز به روز افزایش دهیم تا کسی جرات حمله و آسیب رساندن به کشور، استقلال و آزادگی ما را نداشته باشد.

وی با اعلام اینکه آمادگی و توان نظامی مانع جنگ در کشور می شود، بیان داشت: امروز دشمنان به واسطه توان موشکی و نظامی کشور جرات حمله را ندارند و این در حالی است که استکبار جهانی در حال تحریک همسایه های ایران برای حمله است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره افزایش قدرت و توان نظامی در کشور، تصریح کرد: امروز بسیجیان و نیروهای نظامی بایستی از توان نظامی بالایی در همه مقاطع برخوردار باشند و این همان سیاستی است که رهبری خواهان آن است.

مدیر عامل راه آهن با بیان اینکه کشور باید در همه زمینه ها به خصوص اقتصادی آمادگی لازم را داشته باشد، گفت: اگر کشور ما از نظر اقتصادی ضعیف باشد، موجب حمله دشمن خواهد شد به طوری که طی سال های گذشته در جریان تحریم های اقتصادی شاهد فشار دشمن و ضربه زدن به موقعیت اقتصادی کشور بودیم.

وی اظهار کرد: طی تحریم نفتی و کاهش فروش نفت ایران و به دنبال آن کاهش صادرات، دشمنان به دنبال اهداف خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور ایران بودند که خوشبختانه با هوشیاری کامل نظامی و تحت حمایت مقام معظم رهبری تصمیم دشمنان عملی نشد.

وی خاطر نشان کرد: پس از مذاکرات ژنو امروز شاهد افزایش صادرات نفت هستیم بطوریکه بیش از 2 میلیون و 700 هزار بشکه در روز صادر می کنیم و این توان را به ما می دهد که از نظر اقتصادی کشور را آباد کنیم و به توسعه برسانیم.

آقایی عنوان کرد: در مذاکرات هسته ای ایران نشان داد که دشمنان نمی توانند از هیچ طریقی کشور را مورد حمله قرار دهند چرا که ایران توان نظامی و اقتصادی بالایی دارد و در شرایط سخت نیز می تواند با نیروهای توانمند و متخصص خود اقتصاد را به رشد برساند.

وی اظهار امیدواری کرد: همه همکاران بایستی دست در دست یکدیگر و در کنار سلایق مختلف اختلافات سیاسی را کنار بگذاریم و برای سازندگی کشور تلاش کنیم.

هیچ توسعه پایداری بدون امنیت پایدار محقق نمی شود

در ادامه مراسم سرهنگ پاسدار داود عباس زاده مشاور مدیر عامل در امور ایثارگران و فرمانده مرکز مقاومت بسیج راه آهن عنوان کرد: امروز ما پا جای پای کسانی گذاشته ایم که روزی برای آبادانی و سازندگی کشور و از بین نرفتن استقلال و آزادی آن از خودگذشتگی کردند.

وی با بیان اینکه ما وظیفه داریم مسئولیت خود را در هر ارگان و سازمانی که هستیم به درستی انجام دهیم، افزود: هیچ توسعه پایداری بدون امنیت پایدار محقق نمی شود و امنیت پایدار نیاز به آمادگی دارد.

وی تاکید کرد: آمادگی مصداقی از پدافند غیر عامل است و امروز ما توانسته ایم در برابر فشار تحریم ها و مشکلاتی که اقتصاد کشور را تهدید می کرده، مقاومت کرده و حیله دشمنان را نابود کنیم.

سرهنگ پاسدار عباس زاده خاطر نشان کرد: ما نه تنها آمادگی نظامی بلکه در صحنه های بالندگی همچون هوافضا، شبیه سازی و هسته ای مراحل رشد را طی می کنیم و این یک افتخار است که توانستیم با روحیه بسیجی در عرصه های مختلف پیروز باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)