• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۰۸۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶
اقتصادی » بازاروتجارت

تخفیف 50 درصدی به بازرگانان برای حضور در نمایشگاههای تخصصی

تا سقف 50 درصد هزینه های نمایشگاهی به تجار و بازرگانان برای شرکت در نمایشگاههای تخصصی ایران در دیگر کشورها و کشورهایی که در ایران نمایشگاه تخصصی برگزار می کنند تخفیف داده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمدجواد قنبری معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران  در استانه گشایش نخستین نمایشگاه اختصاصی محصولات عمان در ایران با حضور رئیس اتاق بازرگانی این کشور افزود : ما برای حضور در نمایشگاههای بین المللی بویژه در خاورمیانه برنامه های جدیدی در دست اجرا داریم و درحال برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه اختصاصی در عمان ، عراق ، ترکیه ، ارمنستان و کشورهای CIS هستیم .

وی با بیان اینکه نمایشگاههای اختصاصی ایران در اروپا اواخر امسال برگزار می شود گفت : باتوجه به زمینه های فراوان همکاری و علاقمندی ما و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای توسعه همکاری ها بویژه عمان که روابط سیاسی خوبی با انها داریم درصدد توسعه و تقویت این همکاری ها در حوزه اقتصادی هستیم.

قنبری افزود: نمایشگاه تخصصی عمان از پنجم مهر بمدت 5 روز با مشارکت بیش از 80 شرکت عمانی در بخش های مختلف صنایع ساختمان ، صنایع کوچک و متوسط ، صنایع غذایی و لبنی ، صنایع نفت و گاز ، صنایع پتروشیمی ، صنایع کشاورزی ، صنایع پلاستیک ، صنایع بسته بندی ، خدمات ، امور بانکی و گردشگری در محل دائمی نمایشگاههای تهران گشایش می یابد .

وی با بیان اینکه نمایشگاه تخصصی جمهوری اسلامی ایران هم 4 بهمن در عمان برگزار می شود گفت : نخستین نمایشگاه اختصاصی ما سال 93 در مسقط برگزار شد و بیش از 90 درصد از شرکت های ایرانی حاضر در این نمایشگاه موفق به ایجاد دفاتر فعالیت شدند و باتوجه به وجود زمینه های فراوان همکاری و رقابت پذیری بالای کالاهای ایرانی بویژه در شرق افریقا می توان به اینده تجارت با عمان خوشبین بود .

نایب رئیس اتاق بازرگانی عمان و رئیس کمیته برگزاری نخستین نمایشگاه اختصاصی این کشور در ایران هم در این نشست خبری از ایران بعنوان خانه خود یاد کرد و گفت : بازار عمان به روی کالاهای ایرانی باز است و برگزاری این نمایشگاه می تواند به شناخت هرچه بیشتر تجار و بازرگانان دو کشور و استفاده از ظرفیت های یکدیگر برای توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی کمک کند .

ایمن الحسنی افزود : تجار و بازرگانان ایرانی علاوه بر استفاده از معافیت های گمرکی برای صادرات مواد اولیه و خام به عمان می توانند از فرصت سرمایه گذاری و دریافت زمین برای فعالیت های تولیدی و صنعتی با نرخ های پائین و دوره 25 ساله استفاده کنند.

وی گفت : ما می توانیم کالاهای عمانی را از طریق ایران به کشورهای CIS صادر و متقابلا پلی برای صادرات محصولات ایرانی به کشورهای شرق افریقا باشیم .

ایمن الحسنی افزود : باتوجه به نهایی شدن موافقتنامه ترانزیت عشق اباد بین ایران ، ترکمنستان و برخی کشورهای اسیای میانه با عمان ، اجرایی شدن ان می تواند تحول بزرگی در توسعه تجارت میان این گروه از کشورها ایجاد کند .

رایزن بازرگانی ایران در مسقط هم در این نشست گفت : حجم مناسبات تجاری میان ایران و عمان در سال گذشته 1 میلیارد دلار بود که در چهارماهه امسال حجم مبادلات با 161 درصد رشد نسبت به سال قبل به 275 میلیون دلار رسیده است .

اسد حسینی با بیان اینکه اهن و فولاد ، قیر و دام زنده بترتیب بیشترین کالاهای صادراتی ایران به عمان را تشکیل می دهد افزود : شرکت ایران خودرو اکنون درحال احداث خط تولید خودرو در منطقه "دوقم" عمان نزدیک افریقا است و قرار است نخستین محصول این کارخانه سال اینده تولید و روانه بازارهای یمن و افریقا شود .

وی گفت : عمانی ها در حال ایجاد یک شهرک صنعتی بزرگ در منطقه چابهار برای ورود به بازار ایران ، افغانستان و کشورهای اسیای میانه هستند ، درحال حاضر ما از عمان خودروهای ژاپنی و کره ای وارد و یا صادرات مجدد انجام می دهیم .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)